22/3/22

Οι δυνάμεις της Πολιτοφυλακής της ΛΔ Ντόνετσκ εξόντωσαν 56 Εβραιοναζί

 

Ντόνετσκ, 22 Μαρτίου. Οι δυνάμεις του της ΛΔ Ντόνετσκ  την τελευταία ημέρα εξάλειψαν 56 Ουκρανούς , οι οποίοι αρνηθηκαν  ήθελαν να καταθέσουν τα όπλα τους,  ανακοίνωσε  υποδιοικητής της  Λαϊκής Πολιτοφυλακής της DPR Εντουάρ Μπασούριν.

«Οι στρατιώτες σκότωσαν 56  κατακτητές, και κατέστρεψαν , δύο IFV, ένα σύστημα πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης BM-21 Grad, ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο 2S1 Gvozdika, τρία τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και μια αποθήκη πυροβολικού . Ένα άρμα μάχης, τέσσερα IFV, δύο τεθωρακισμένα οχήματα και μια αποθήκη με ξένα όπλα και πυρομαχικά περιήλθαν στα χέρια μας ως λάφυρα, δήλωσε ο Μπασούριν. Εννέα στρατιώτες της 54ης Μηχανοκίνητης  Ταξιαρχίας και έξι από την 25η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία  της Ουκρανίας κατέθεσαν οικειοθελώς τα όπλα τους και μεταπήδησαν στην πλευρά του DPR. Προς την κατεύθυνση της Μαριούπολης, η αποναζιστοποίηση της 36ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών πλησιάζει στο τέλος της, και στο εγγύς μέλλον θα πάψει να υπάρχει", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Πολιτοφυλακής.

Οι δυνάμεις της DPR και της Ρωσίας σήμερα προχώρησαν άλλα 4-6 χιλιόμετρα σε διάφορα σημεία του μετώπου.

Μονάδες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, αναπτύσσοντας την επίθεση, προχώρησαν άλλα 6 χιλιόμετρα και κατέλαβαν το χωριό Urozhaynoye. Τώρα μάχονται με μονάδες της 128ης ανεξάρτητης  ταξιαρχίας των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
 Υπάρχουν επιτυχίες προς την κατεύθυνση Kurakhovo. Στην περιοχή αυτή καταστράφηκαν τρία άρματα μάχης, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα πεζικού, τέσσερα πυροβόλα όπλα πεδίου και έξι οχήματα των Ουκρανών. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...