18/3/22

Η Πολιτοφυλακή της ΛΔ Λουγκάνσκ με την υποστήριξη πυρός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει ήδη απελευθερώσει περισσότερο από το 90% του εδάφους της δημοκρατίας.

 

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε χάρτη με τα απελευθερωμένα εδάφη του Ντονμπάς. Ο χάρτης αποτυπώνει την κατάσταση ως τις 0900 π.μ. της18ης Μαρτίου 2022. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ιγκόρ Κονασένκοφ, χθες η πεοέλαση στο μέτωπο στο Ντονμπάς ήταν 16 χιλιόμετρα την ημέρα. Η Πολιτοφυλακή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ σφίγγει τον κλοιό των περικυκλωμένων των Ουκρανών εθνικιστών στη Μαριούπολη . Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας και οι πολιτοφυλακές της LPR και της DPR συνεχίζουν να προχωρούν με επιτυχία. Η Πολιτοφυλακή της ΛΔ Ντόνετσκ ανακοίνωσε οτι τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας, εξοντώθηκαν περισσότεροι από 50 εθνικιστές, συμπεριλαμβανομένων πέντε αλλοδαπών πολιτών. "Ένα τανκ, τρία IFV και ένα APC κατελήφθησαν ", ανέφερε το ανακοινωθέν.

2 σχόλια:

Ποπη Σουφουκλη είπε...

Silver Alert! Silver Alert!

Χασαμε τον Μιχαλη Ιγνατιου.
Μπορειτε να βοηθησετε;
Την ημερα που χαθηκε φορουσε κιπα και ηταν αξυριστος.
Βαρος: Χοντρος με μεγαλη ξυλινη μυτη

Χρύσανθος Σπετσωνίδης είπε...

Αγαπητή κα Π. Σουφουκλή,
Ο κος Ιγνατίου δεν χάθηκε αλλά προσελήφθει απ' το υπουργείο αλήθειας των ΗΠΑ γνωστό και ως CNN.
Μega-λεία ο κυρ-Μιχάλης.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...