30/3/22

Ο Καντίροφ αναφέρθηκε στο μικρό λάθος του Μεντίνσκι στις διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία

 30 Μαρτίου 2022. " Ο βοηθός του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και επικεφαλής της αντιπροσωπείας στις διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία Βλαντιμίρ Μεντίνσκι έκανε λάθος στη διατύπωση κατά την τελευταία συνάντηση με εκπροσώπους του Κιέβου", δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ .

 Ο Τσετσένος ηγέτης δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα κάνει καμία παραχώρηση. 

 "Ο κ. Μεντίνσκι έκανε ένα μικρό λάθος, στη διατύπωση. Και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, έχουμε τον διοικητή μας, τον αρχιστράτηγο, που κοιτάζει 100 χρόνια μπροστά. Και εσείς, εάν πιστεύετε ότι θα εγκαταλείψει αυτό που ξεκίνησε ακριβώς όπως μας παρουσιάζονται τώρα, τότε αυτό δεν είναι ποτέ αλήθεια ", έγραψε ο Καντίροφ. 

 Νωρίτερα,  ο Τσετσένος ηγέτης ανακοίνωσε τη διάθεση των Τσετσένων μαχητών να πάρουν τον πλήρη έλεγχο της Μαριούπολης το συντομότερο δυνατόν. Σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται σημαντικές απώλειες προς όλες τις κατευθύνσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καντιροβ for president, τιποτα αλλο

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...