16/3/22

Ο Πούτιν συνέκρινε τις διώξεις των Ρώσων στη Δύση με αντισημιτικά πογκρόμ

 

O  Ρώσος ηγέτης μίλησε σήμερα για την ειδική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία και είπε οτι  "συνεχίζεται με επιτυχία". Ο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, τόνισε ότι η επιχείρηση εξελίσσεται αυστηρά σύμφωνα με το σχέδιο. "Οι τακτικές των πολεμικών επιχειρήσεων που αναπτύχθηκαν από το Υπουργείο Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο δικαιώθηκαν πλήρως", τόνισε. 
 O  Ρώσος ηγέτης είπε ακόμα  ότι "οι δυτικές χώρες δεν χρειάζονται μια ισχυρή Ρωσία, συνεχίζουν να προσπαθούν να διαμελίσουν τη χώρα μας". Ο  Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, είπε οτι "πίσω από την υποκριτική συζήτηση και τις σημερινές ενέργειες της λεγόμενης συλλογικής Δύσης υπάρχουν εχθρικοί γεωπολιτικοί στόχοι. Δεν χρειάζονται, απλά δεν χρειάζονται μια ισχυρή και κυρίαρχη Ρωσία ", δήλωσε , προσθέτοντας ότι η "δεν  μας συγχωρούν την ανεξάρτητη πορεία μας και το γεγονός ότι υπερασπιζόμαστε  τα συμφέροντά της. Νωρίτερα, ο Ρώσος ηγέτης χαρακτήρισε την έννοια του «χρυσού δισεκατομμυρίου» μύθο - μια έννοια που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ανισότητα μεταξύ ενός δισεκατομμυρίου πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο και όλων των άλλων.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι ο αγώνας κατά όλων των Ρώσων στη Δύση μοιάζει με τα αντισημιτικά πογκρόμ στη ναζιστική Γερμανία. και εξήγησε ότι οι Ρώσοι στερούνται πλέον ιατρικής περίθαλψης στη Δύση. Έτσι, "η Δύση έσκισε όλες τις μάσκες της ευπρέπειας, μια αναλογία με αντισημιτικές τάσεις υποδηλώνει τον εαυτό της", σημείωσε ο Πούτιν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: