16/3/22

Ο Κρετίνος και παιδόφιλος Μπιντές συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν

 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σχολίασε τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπιντέ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν «εγκληματία πολέμου».  "Θεωρούμε απαράδεκτη και ασυγχώρητη μια τέτοια ρητορική του αρχηγού κράτους, οι βόμβες του οποίου σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Πεσκόφ. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο Μπάιντεν απάντησε στην ερώτηση  ανταποκριτή του Fox News αν ήταν έτοιμος να αποκαλέσει τον επικεφαλής της Ρωσίας «εγκληματία πολέμου». Αρχικά, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε αρνητικά και έφυγε από την αίθουσα, αλλά αργότερα επέστρεψε, έκανε την ερώτηση και άλλαξε την απάντησή του σε θετική. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, στις 17 Μαρτίου 2021, ο Μπάιντεν παραχώρησε συνέντευξη στο ABC News, στην οποία απάντησε θετικά στο ερώτημα του συνομιλητή Γιώργου Στεφανόπουλου για το αν ο Πούτιν είναι «δολοφόνος». "Ααα. Ναι, νομίζω", απάντησε. Ταυτόχρονα, οι εκκλήσεις για μίσος κατά του ρωσικού λαού στο πλαίσιο ειδικής επιχείρησης για την προστασία του Ντονμπάς ακούγονται από τους ουκρανούς. Έτσι, στις 16 Μαρτίου , ο Ουκρανός τηλεοπτικός παρουσιαστής Fakhrudin Sharafmal στον αέρα του καναλιού "24" ζήτησε τη δολοφονία παιδιών από τη Ρωσία. Αργότερα, ο δημοσιογράφος απολογήθηκε για τα σχόλιά του. Η Ανακριτική Επιτροπή (IC) της Ρωσίας δήλωσε στις 16 Μαρτίου ότι ο επικεφαλής του IC Αλεξάντερ Μπαστρικίν έδωσε εντολή στους ανακριτές να δώσουν νομική αξιολόγηση των δηλώσεων του Ουκρανού δημοσιογράφου. Το IC σημείωσε ότι ο Σαραφμάλ είναι τυπικός εκπρόσωπος του ουκρανικού εθνικισμού. 
 Στις 11 Μαρτίου, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Βλαντιμίρ Τσίζοφ, δήλωσε ότι τα ρωσόφωνα παιδιά υφίστανται διακρίσεις σε σχολεία και νηπιαγωγεία στην Ευρώπη, γίνεται δύσκολο για τους γονείς τους να ζήσουν και να εργαστούν σε δυτικές χώρες. 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα πεις στον "δημοσιογράφο" Michael Ιγνατιου που υποστηρίζει τον Τζο Μπιντέ και κατεκρινε τον Τραμπ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...