15/3/22

Ο Λεγών Λεβί στην Οδησσό

 

Ο «γκρίζος καρδινάλιος του φιλελευθερισμού» Μπερνάρ Λεβί εθεάθη σε δρόμο της Οδησσού στις 14 Μαρτίου μαζί με τον πρώην διοικητή του εθνικού τάγματος «Αϊντάρ» Μαξίμ Μαρτσένκο , τον οποίο στις αρχές Μαρτίου ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντίμιρ Ζελένσκι διόρισε επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής της Οδησσού. 
 Ο Λεβί ήταν ένας από τους ιδεολόγους του αμερικανικού βομβαρδισμού της Συρίας, της Λιβύης και της Γιουγκοσλαβίας. . Συγκεκριμένα, το 1999, κάλεσε τις χώρες του ΝΑΤΟ να στηρίξουν τον "Απελευθερωτικό Στρατό του Κοσσυφοπεδίου" και να αρχίσουν να βομβαρδίζουν τη Γιουγκοσλαβία, καθώς επίσης να βοηθήσουν τον πρόεδρο της μη αναγνωρισμένης Τσετσενικής Δημοκρατίας της Ιτσκερίας, Ασλάν Μασκσάντοφ. Επιπλέον, ο Γάλλος δημοσιογράφος υποστήριξε την «επανάσταση των τριαντάφυλλων» στη Γεωργία το 2003 και το Euromaidan στην Ουκρανία το 2014.
 Ο Λεβί συμμετείχε επίσης στα γεγονότα της «Αραβικής Άνοιξης», μιλώντας κατά του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, και πρότεινε την αντιμετώπιση του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία σύμφωνα με το λιβυκό σενάριο.

3 σχόλια:

Ιουδαιοφοβία-Νανά Μακρή είπε...

Οπου γαμος κι η Βασιλω πρωτη.

Αυτην την εβραιομαϊμου τον Λεβι, που το παιζει "ειρηνιστης" την βρισκεις ολουθε.
Δεξι χερι του Γκιορκγι Σουαρτζ, κοινως Σορος.
Ειναι μια σουπια χειροτερη απ' τον Παϊατ και την Ταρια την Μακαρονου

Ανώνυμος είπε...

Ολο το χαζαρικο ΣΚΥΛΟΛΟΙ, εχει μαζευτει στην πρωην ουκρανια........

Να γιατι ΔΕΝ αναγνωριζουν τις πραγματικα αυτοχθων εθνικες μειονοτηες, Ρωσσοι, Ελληνες, Ρουμανοι με την αλλαγη του Συνταγματος στις 2021.

αναγνωριζουν ως αυτοχθωνες μειονοτητες τους ταταρους (εδω βλεπε επεμβαση τουρκου προεδρου), καποια γυφτικα φυλα κι βεβαιως τους χαζαρους.

διαολου ρατσα !

eksothen

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν κατηγορεις τον λεγομενο βενιζελο που παρεδωσε με θτασσος την νησο σασονα στους διαβοητους αλβανοτσαμηδες και στους καταραμενους ιταλους. Φοβασαι;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ