15/3/22

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας , οι Αμερικανοί και οι πράκτορες τους

 

Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας  συνεχίζονται με τη μορφή της τηλεδιάσκεψης. «Ταυτόχρονα, είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις. Το έργο είναι δύσκολο. Το ίδιο το γεγονός της συνέχισης αυτού του έργου είναι θετικό. Δεν θέλουμε να κάνουμουμε προβλέψεις Πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα»,, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ο επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Ολεκσίι Αρέστοβιτς δήλωσε ότι μπορεί να επιτευχθεί ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία εντός μιας εβδομάδας ή το Μάη. Η αναφορά στον Μάιο είναι η άποψη των αμρικανών που πιστεύουν ότι οι κυρώσεις μέχρι τότε θα έχουν εξαντλήσει τη Ρωσία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι η Ουκρανή αντιπρόεδρος Ιρίνα Βερεστσούκ δήλωδσε επαναλαμβάνοντας την πλατφόρμα της Cia .«Δεν μπορούμε να δεχθούμε να παραμείνουν οι Ρώσοι στην Κριμαία και στο Ντονμπάς. O πρόεδρος Ζελένσκι δεν θα μπορούσε να εξηγήσει στον λαό μας για ποιο λόγο πέθαναν τόσοι άνθρωποι, από το 2014 μέχρι σήμερα. Ο Πούτιν δολοφονεί αμάχους, και είναι σαφές ότι οι όροι αυτοί δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί», είπε η πράκτωρ Ιρίνα. .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πλατφορμα της CIA που αντιγραφει η Ιρινα ειναι η ιδια πλατφορμα που ακολουθει και ο Παντελης Βαλασοπουλος απ την "γερμανια" και ΟΛΑ τα ελληνοφωνα τσοντοκαναλα στην Ελλαδα.

Ισρα-αλητης είπε...

Κι αλλοι πρακτορες σαν την Ιρινα..........

ΧΑΜΟΣ στον «αέρα»!
Τόλμησαν να ταυτίσουν το με ΑΡΩΜΑ Ελλάδας «ΤΑΓΜΑ ΣΠΑΡΤΑ» με τους ΝΑΖΙ τους Αζόφ – «ΕΞΕΡΡΑΓΗ» ο Αυγερινός

https://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/chamos-ston-aera-tolmisan-na-taytiso/

Ανώνυμος είπε...

Ο Αυγερινός τούς τα λέει πολύ καλά.