16/3/22

Η Κατάρρευση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ

 

Η αντιπαράθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία έχει περάσει σε οξεία φάση στην Ουκρανία, θα τελειώσει με μια πλήρη νίκη για τη Ρωσία με την επακόλουθη παγκόσμια αναγέννηση του κόσμου. Τη γνώμη αυτή εξέφρασε ο πολιτικός επιστήμονας, αναπληρωτής επικεφαλής της Κρατικής Επιτροπής της Δούμας για την Πολιτική των Πληροφοριών, τις Τεχνολογίες και τις Επικοινωνίες Όλεγκ Ματβέιτσεφ. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρώτο θύμα αυτού του παγκόσμιου πολέμου θα είναι η Ευρώπη, όπου στο εγγύς μέλλον μπορούμε να αναμένουμε εξεγέρσεις του πληθυσμού. "Ο πόλεμος διεξάγεται με την Αμερική, η οποία έχει καταλάβει το ιστορικό έδαφος Ρωσίας - Ουκρανίας. 
Σε γενικές γραμμές, αν συγκρίνουμε με το 1941, ο Χίτλερ είναι μια σύγχρονη Αμερική, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έφτασαν στη Μόσχα, αλλά στο Ντόνετσκ, και χρησιμοποίησαν τον πληθυσμό της Ουκρανίας. 
Οι πόροι ολόκληρης της Ευρώπης, όπως και υπό τον Χίτλερ, λειτουργούν, ας πούμε, για το Ράιχ. 
Όλα αυτά είναι πλήρως ενωμένα – όλα βοηθούν στην ενημέρωση, οικονομικά χάρη στις κυρώσεις, και εδώ είναι ένα στρατιωτικό μέσο. Το στρατιωτικό τους θέμα είναι το πιο αδύναμο. 
Δεν είναι έτοιμοι να υποστούν απώλειες – είναι έτοιμοι να ρίξουν μόνο τους ίδιους Σλάβους, δηλαδή τους Ουκρανούς τους οποίους ζύμωσαν, στη σφαγή. 
Αυτό ήταν το μόνο που μπορούσαν να κάνουν από στρατιωτική άποψη", τόνισε ο ειδικός. 
 Ο Ματβέιτσεφ επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι από οικονομική άποψη, "οι Ηνωμένες Πολιτείες ρίχνουν την Ευρώπη κάτω από το άρμα μάχης", αναγκάζοντας την επιβολή αντιρωσικών κυρώσεων, οι οποίες προκαλούν τεράστια ζημιά στην οικονομία τους. 
"Ο πιο σοβαρός είναι ο Nord Stream, τον οποίο χρειάζονταν για να είναι ανταγωνιστικός ο κλάδος τους, και οι καταναλωτές τους πλήρωναν λιγότερα για στέγαση και κοινοτικές υπηρεσίες. 
Τώρα θα πληρώσουν περισσότερα, θα αγοράσουν αμερικανικό αέριο 2-3 φορές πιο ακριβά. Οι τιμές δεν θα πέσουν.
 Οι Αμερικανοί δεν θα είναι σε θέση να προμηθεύσουν περισσότερο αέριο. Δεν υπάρχουν τερματικά για την παραλαβή.
 Οι ΗΠΑ θα αυξήσουν μόνο την τιμή για την Ευρώπη, η οποία θα έχει μια μη ανταγωνιστική βιομηχανία. Και οι άνθρωποι θα αγοράσουν φθηνότερα κινεζικά αγαθά σε όλο τον κόσμο, όχι ευρωπαϊκά - ακριβά. 
Κατά συνέπεια, οι Ευρωπαίοι θα χάσουν τις αγορές τους, επομένως θα υπάρξουν λιγότεροι φόροι. Εάν τα κράτη έχουν λιγότερους φόρους, θα μειώσουν τα κοινωνικά προγράμματα.
Οι άνθρωποι θα εξετάσουν το θέμα πάρα πολύ - παρά το γεγονός ότι θα αυξήσουν την πληρωμή για στέγαση και κοινοτικές υπηρεσίες κατά άλλες 2 φορές. Θα ξεκινήσουν οι ταραχές.
 Δεν έχουν αρκετά "κίτρινα γιλέκα" - σε γενικές γραμμές, ολόκληρη η Ευρώπη θα βγει εκεί μόλις αρχίσουν να μειώνουν τα κοινωνικά προγράμματα ", προβλέπει ο πολιτικός επιστήμονας.
 Σύμφωνα με τον ίδιο, η απαγόρευση του ρωσικού τουρισμού για την Ευρώπη θα έχει επίσης αρνητικές συνέπειες.
 "Υπάρχουν χώρες που λαμβάνουν το 20% του ΑΕΠ μόνο μέσω του τουρισμού. Είναι σαφές, όχι μόνο ρωσικό. Αλλά δεν νομίζω ότι όλοι θα σπεύσουν τώρα στην Ευρώπη και θα υπάρξει εισβολή τουριστών. Δεδομένης της παγκόσμιας κρίσης, οι άνθρωποι έχουν λίγα χρήματα, οπότε κανείς δεν θα βιαστεί πουθενά. Όλοι θα υποφέρουν και θα πεθάνουν από τον τουρισμό", εξήγησε ο Ματβέιτσεφ. 
 Σχολιάζοντας τον τερματισμό των επιβατικών αεροπορικών μεταφορών, ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι η κατάσταση αυτή θα στραφεί και κατά της Ευρώπης. "Έκλεισαν τον ουρανό... Ας πάρουμε την Αγγλία. 200 αεροπλάνα πέταξαν ανατολικά από το Λονδίνο, δύο αεροπλάνα πέταξαν από τη Ρωσία. 
Θα ανεχτούμε αν δύο αεροπλάνα δεν πετάξουν.
 Και 200 αεροπλάνα για να πετάξουν γύρω από αυτή την τεράστια Ρωσία - το ένα έκτο της Γης, πάνω από το Αφγανιστάν, το Ιράν ... Πόσο θα κοστίσει το εισιτήριο; 
Επιπλέον, σίγουρα οι ενδιάμεσες εκφορτώσεις θα πρέπει να γίνουν κάπου στο Ντουμπάι και ούτω καθεξής, να πληρώσουν για ανεφοδιασμό. 
Τα εισιτήρια είναι σχεδόν σίγουρα 10.000 δολάρια. 
Τιμώρησαν ξανά τους εαυτούς τους", ανέφερε. 
 Την ίδια στιγμή, ο πολιτικός επιστήμονας επέστησε την προσοχή στις προϋποθέσεις για την επιστροφή περίπου 500 αεροσκαφών που μισθώθηκαν από τη Ρωσία.
 "Λένε, δώσε μας πίσω τα αεροπλάνα.
 Έσπασες το συμβόλαιο" λένε οι πιλότοι μας, "παίρνεις αυτά τα αεροπλάνα. Πώς μπορώ να τα πάρω; Πού βρήκες αυτές τις 500 ομάδες πιλότων; Και την ίδια στιγμή, ότι οι ίδιοι έκλεισαν τον ουρανό. Έσπασαν το συμβόλαιο, τα αεροπλάνα έγιναν αυτόματα ξένα, και ο ουρανός μας ήταν επίσης κλειστός σε ξένους.
 Δηλαδή, δεν είναι καθόλου σαφές πώς να τους απομακρύνουμε. 
Και το αστείο είναι ότι αυτά τα αεροσκάφη δεν χρειάζονται από εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης.
 Λένε, γιατί χρειαζόμαστε 500 αεροπλάνα; Πού θα τα βάλουμε; Και έπειτα υπάρχει το ζήτημα της πτώχευσης όλων αυτών των εταιρειών. Και δεδομένου ότι οι εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης, και όλα τα είδη αεροπορίας, και άλλα, είναι ασφαλισμένα στο αγγλικό "Lloyd" - γενικά, όλα συγκλίνουν εκεί με όλους τους ασφαλιστές - τότε απειλεί η πτώχευση της Lloyd, ως της μεγαλύτερης. 
Και οι μετοχές του κατείχαν τράπεζες και πολλοί επενδυτές – αυτή είναι μια τεράστια αλυσίδα...» – εξήγησε. Σε γενικές γραμμές, ο Matveichev αξιολόγησε τις οικονομικές απώλειες της Ευρώπης από τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας ως την αρχή μιας κίνησης προς μια παγκόσμια αναγέννηση του κόσμου. 
"Η Ευρώπη θα υποφέρει πολύ – θα συρρικνωθεί οικονομικά. Έχουν ήδη χρέη άνω του 100% του ΑΕΠ. Θα δανειστούν περισσότερα – δεν ξέρω, όμως, ποιος θα τα δώσει. Θα χάσουν τις αγορές για πάντα. Είναι αδύνατο να πω σε δύο χρόνια, εντάξει, επιστρέφουμε σε σένα. Αυτός ο πόλεμος, φυσικά, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες με τη Ρωσία, αλλά είναι επίσης ένας πόλεμος των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ευρώπη, διότι θα υπάρξει μια φυγή κεφαλαίων στην Αμερική από την Ευρώπη, μια πτήση του εγκεφάλου και ούτω καθεξής. Η Αμερική θα παρατείνει την ύπαρξή της εις βάρος αυτού που απειλεί την Ευρώπη. 
Φυσικά, τη θέση της Ευρώπης θα αναλάβει η Κίνα, η ίδια Ρωσία και άλλες αποκαλούμενες αναπτυσσόμενες χώρες. Δηλαδή, θα υπάρξει μια γιγαντιαία redivision του κόσμου", συνόψισε. 
 Σύμφωνα με τον ειδικό, η Ευρώπη αναμένει παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν από οικονομικά προβλήματα. "Πιστεύω ότι οι τεράστιες ταραχές στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν μέχρι τον επόμενο χειμώνα, όταν θα αρχίσουν να κόβουν όλα αυτά τα κοινωνικά προγράμματα. Σε γενικές γραμμές, τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει αναμόρφωση – ανατροπή κυβερνήσεων, επαναστάσεων, χάους και αναρχίας. 
Οι ντόπιοι μουσουλμάνοι θα επωφεληθούν από όλα αυτά, σίγουρα θα κηρύξουν νόμο της Σαρία σε ορισμένες πόλεις - θα υπάρξουν εδάφη ανυπακοής στις ευρωπαϊκές αρχές, ανταρτοπόλεμος και ούτω καθεξής. Το χάος θα αυξηθεί. Αυτές είναι οι παγκόσμιες συνέπειες", ανέφερε. Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Ματβέιτσεφ, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα υποστούν επίσης απώλειες. "Η Αμερική θα αποδυναμωθεί επίσης. Όλοι θα δουν ότι αυτή είναι μια "χάρτινη τίγρη", ότι μπορείτε να του το κάνετε αυτό.
 Η Κίνα είναι πιθανό να πάρει την Ταϊβάν. 
Νομίζω ότι και φέτος. Τώρα θα προετοιμαστούν, να δουν πώς γίνονται όλα. 
Κατά συνέπεια, η Ρωσία και η Κίνα θα παρουσιάσουν κάθε είδους τελεσίγραφα στην Αμερική – ότι, παιδιά, δεν είστε πλέον οι ίδιοι, οπότε ας τα ξανακάνουμε όλα. Στη συνέχεια, όταν θα κατευνάσουμε πλήρως την Ουκρανία, και αυτό θα γίνει, και όλοι οι "Ναζί" θα αλλάξουν τα παπούτσια τους. Θυμάσαι που πριν από 20 χρόνια είπαν ότι η Τσετσενία δεν θα σε ξεχνούσε ποτέ, δεν θα σε συγχωρούσε ποτέ... Παιδιά, κοιτάξτε, τώρα οι Τσετσένοι είναι οι καλύτεροι φίλοι, πιστοί και ούτω καθεξής. 
Επειδή οι Τσετσένοι κατάλαβαν, τους εξήγησαν ότι χρησιμοποιήθηκαν ως «εξήντα» από τους Αγγλοσάξονες στον αγώνα κατά της Ρωσίας. 
Είναι ένα μικρό έθνος, κάθε άνθρωπος αξίζει το βάρος του σε χρυσό, και σκότωσαν τα ίδια τους τα παιδιά για αμερικανικά και βρετανικά συμφέροντα. Συνειδητοποίησαν ότι δεν τα χρειάζονταν όλα. 
Η Ρωσία δεν τους απείλησε ποτέ. Και από την αμερικανική και τη βρετανική πολιτική, πέθαναν μόνο σε πολέμους όλη την ώρα. 
Οι Ουκρανοί θα καταλάβουν το ίδιο πράγμα όταν τους δείξουν τι φρικαλεότητες έκαναν οι Ναζί...
 Θα τα δείξουμε όλα αυτά στην Ευρώπη – πώς οι Αγγλοσάξονες εξαπάτησαν την Ευρώπη", ανέφερε ο ειδικός. Κατά τη γνώμη του, σε μερικά χρόνια, τα κράτη της Βαλτικής θα γίνουν η «τελική χορδή» στην παγκόσμια διαδικασία της redivision του κόσμου. "Όχι Νέα Υόρκη, καμία Ουάσινγκτον δεν θα πεθάνει για τη Βαλτική με τον ίδιο τρόπο, ή θα είναι έτοιμη να υποστεί πυρηνικές επιθέσεις. 
Με τον ίδιο τρόπο, οι Αμερικανοί θα το παραδώσουν, ξέχνα το πέμπτο άρθρο, το λεγόμενο ότι πρέπει να ξεκινήσουν από κοινού έναν πόλεμο εκεί ταυτόχρονα... Ναι, το έσκασαν – όλοι οι Αμερικανοί θα τρέξουν κατευθείαν στον πόλεμο, θα πουν – ναι, βομβαρδίστε εμάς, τους Ρώσους, με ατομικά όπλα για τα κράτη της Βαλτικής. 
Και πού είναι, παρεμπιπτόντως; Ως εκ τούτου, όταν το παραδώσουν, και επιστρέψουμε στα σύνορά μας, όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα πουν: περιμένετε, γιατί πληρώσαμε χρήματα εδώ, οπλιζόμαστε, γιατί τα χρειαζόμασταν όλα αυτά; Το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει, η αμερικανική κυβέρνηση της Ευρώπης θα καταρρεύσει. Η Ευρώπη θα απελευθερωθεί, όπως λένε, από τον αμερικανικό ζυγό και την αμερικανική κατοχή, η οποία διήρκεσε από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο", προβλέπει. "Η Ευρώπη θα γίνει ελεύθερη, αν και σε πολύ κακοποιημένο κράτος, και θα μισήσει την Αμερική και θα λατρέψει τη Ρωσία. Ρωσία θα της δώσει ένα χέρι βοηθείας και θα τη βοηθήσει, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα κατά όλων των ειδών μουσουλμάνων τρομοκρατών που θα αναπαραχθούν εκεί. Θα τους βοηθήσουμε να αποκαταστήσουν τη συνταγματική τάξη, θα φέρουμε στην εξουσία κυβερνήσεις πιστές στον εαυτό τους και θα κυριαρχήσουμε σε ολόκληρη την Ευρώπη.
 Όχι μόνο πάνω από την Ανατολική Ευρώπη, όπως ήταν υπό τη Σοβιετική Ένωση, αλλά σε γενικές γραμμές", πιστεύει ο Ματβέιτσεφ. 
 Ο Ματβέιτσεφ αποκάλεσε τη Μεγάλη Βρετανία το κύριο παγκόσμιο κακό. 
«Καθήκον μας, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση, είναι να αποτελειώσουμε την Αγγλία – τελικά και αμετάκλητα, έτσι ώστε ένα τέτοιο κράτος να μην υπάρχει ποτέ ξανά στη Γη. 
Ως εκ τούτου, 500 χρόνια, όσο υπάρχει, ήταν δυσάρεστα για τη Ρωσία. Ακόμη και η Αμερική – δεν είναι σημαντικό να πηγαίνει πάντα σε πόλεμο με τη Ρωσία.
 Αυτοί είναι που απλά συζητούνται από την αγγλική πολιτική επιστήμη, τις αγγλικές ειδικές υπηρεσίες, τις αγγλικές παραδόσεις, που διεξάγουν αγγλικά, στην πραγματικότητα, την πολιτική, την αντιγράφουν. 
Αν η Αγγλία καταστραφεί, η ειρήνη θα έρθει στην Ευρασία, γιατί η πολιτική της Αγγλίας σε όλη την ιστορία της ύπαρξής της είναι να τσακώνεται με όλους, διαφορετικά δεν θα είχαν επιβιώσει.
 Ένα μικρό νησί, άχρηστο για οποιονδήποτε, στο οποίο τίποτα δεν φυτρώνει, δεν υπάρχουν ορυκτά και ούτω καθεξής, κυβέρνησε τον μισό κόσμο και τώρα συνεχίζει να κυβερνά, ακόμη και την Αμερική. Ως εκ τούτου, εάν αφαιρέσετε αυτό το μικρό κακό από τον πλανήτη, η Γη θα ανθίσει, θα πει ευχαριστώ σε όλους»,τόνισε. 
 "Χωρίς τη μεγάλη βάση της Ευρώπης, η Αμερική θα αποδυναμωθεί. Υπάρχουν πολλές πολιτικές αντιφάσεις εκεί τώρα – στις τελευταίες εκλογές, ακόμη και το Κογκρέσο ελήφθη με τη βία. Οι επόμενες εκλογές, νομίζω, δεν θα είναι λιγότερο επικίνδυνες και αιματηρές. 
Στην Αμερική, κάθε γενιά από τη δεκαετία του 1970 ζει χειρότερα από την προηγούμενη – πολλοί ζητιάνοι, πολλά όπλα, πολλοί Μεξικανοί και μαύροι και εγκληματίες. Είναι όλα πολύ εκρηκτικά. Οι Αμερικανοί ξοδεύουν χρήματα όχι στα κοινωνικά τους προγράμματα, αλλά για να ταΐσουν τον Ναβάλνι σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά δεν είναι ένα "buzz", εξήγησε ο πολιτικός επιστήμονας. "Όλα θα είναι ρόδινα, υπέροχα... Θα τους νικήσουμε όλους. Αλλά όχι αμέσως. Τώρα έχουμε, κατά προσέγγιση, το 1943. Η 45η θα γίνει σε δέκα χρόνια – είναι απλά ότι ο πόλεμος εκτείνεται στο χρόνο, όχι όπως με τη ναζιστική Γερμανία, αλλά εκτείνεται μακροπρόθεσμα. 
Η 9η Μαΐου θα είναι σε δέκα χρόνια – νίκη σε ολόκληρο τον κόσμο και στο τελευταίο κακό", κατέληξε ο Ματβέιτσεφ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμήν και πότε.

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά θα αποκαλυφθεί η μεγάλη απάτη εναντίον της ανθρωπότητας με τα ψέμματα του ολοκαυτωματος χωρια οι προαιώνες κλεψιες και τα εγκλήματα που χουν διαπράξει οι εβραιοι μέσα απ τους αιωνες.
Και τότε θ' αρχίσει η τρεχαλα.

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...