16/3/22

Όλοι οι στόχοι που έθεσε ο αρχιστράτηγος θα επιτευχθούν, όλα τα προβλήματα θα λυθούν, ο στρατός θα ανταπεξέλθει νικήσει

Все цели, поставленные главкомом, будут достигнуты, все задачи решены, армия справится.

Ο πολιτικός σχολιαστής Αντρέι Πέρλα πιστεύει ότι τίποτα χειροτέρου  από το Σιδηρούν Παραπέτασμα και τον Ψυχρό Πόλεμο μ «απλά δεν μπορεί να συμβεί» με τις  "τρομερές" κυρώσεις, και την πλήρη απομόνωση από τη Δύση,: 

 Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Ρωσία έχει κερδίσει τον κόσμο. Κέρδισε το μέλλον. Έχει αποκτήσει αξιοσημείωτες πιθανότητες να ζήσει ευτυχισμένη για πάντα, παραμένοντας μια Μεγάλη Δύναμη. Αυτά είναι που διακυβεύονται σήμερα. Χρειαζόμαστε το φρούριο Ρωσία. 

 Ο Πέρλα είπε επίσης τι θα ήταν η ήττας: 

 Η ήττα  είναι ο φόβος της απομόνωσης και των παραχωρήσεων. Μια προσπάθεια να παραμείνουμε σε όλα τα είδη των συμβουλίων της Ευρώπης και στα χρηματιστήρια του Λονδίνου.

 Ο συγγραφέας πιστεύει ότι όλα αυτά δεν πρέπει να επιτρέπονται με κανέναν τρόπο. Δεν πιστεύει στην ήττα ή ακόμα και σε μια ατελή νίκη στο πεδίο της μάχης:

 Όλοι οι στόχοι που έθεσε ο αρχιστράτηγος θα επιτευχθούν, όλα τα καθήκοντα θα λυθούν, ο στρατός θα ανταπεξέλθει.
.  Все цели, поставленные главкомом, будут достигнуты, все задачи решены, армия справится.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...