2/3/22

Τα Ουκρανικά μυστικά

Τα καθολικά κορίτσια που μαζεύτηκαν μαζί με τους οδοκαθαριστές του Πορφυρογέννητου στην «αντιπολεμική διαδήλωση» που   διέταξε ο Πάϊατ , είναι από το Λβοβ. Εκεί που είναι  Κοσέρ Ζελένσκι και τα γραφεία του ΝΑΤΟ.

Το Λβοβ είναι η πηγή της Ουκρανκής Τατανιάς. Λόγω των εκτελέσεων κομμουνιστών από τους Γερμανούς και τους Ναζιστοουκρανούς του Μπαντέρα  η αναλογική σχέση Ανδρών γυναικών ανάμεσα σον τοπικό πληθυσμό είχε πέσει στο 1:6. 50 χρόνια μετά ήταν 4:7. 
Τα καθολικά κορίτσια του Λβόβ ξέρουν από την μάνα ους ότι με τον «σταυρό» δεν θα σταυρώσουν άντρα, και πήραν τα μέτρα τους. 
Μερικά απευθύνθηκαν και στα «γραφεία συνοικεσίων» για να βρουν (πλούσιο) «σύζυγο στο εξωτερικό. Η  πηγή των κοριτσιών που χόρευαν στην Βηρυτό, το Κάϊρο, στη Λευκωσία, και στα «σάντουιτς μπαρ» της ελληνικής επαρχίας ήταν και είναι από το Λβοβ. Το Ζελένσκιλαντ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουκρανή πολιτικός Kira Rudyk:
«Δεν παλεύουμε μόνο για την Ουκρανία, παλεύουμε για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Βίντεο0:38

https://www.facebook.com/100002562932713/videos/917564252239566/


Steve

Ανώνυμος είπε...

Η Ουνια ειναι η πηγη ολου του κακου στην Ουκρανια. Το 1991 στο δημοφηφισμα για παραμονη στην ΕΣΣΔ, ολη η Ουκρανια φηφησε 75% υπερ της παραμονης σε μια δημοκρατικοποοημενη ΕΣΣΔ, συμπερλαμβανομενης και της Κεντροδυτικης Ουκρανιας απο την Βολχυνια στα πολωνικα συνορα μεχρι το τριεθνες Λευκορωσιας-Ρωσιας-Ουκρανιας, αμοφοτερων των οχθων.Αυτοι μιλαν ενα συνεχες Ρωσο-Οκρανικης διαλεκτου, και ακολουφουν το σχισματικο μεν μεχρι προτινος αλλα ορθοδοξο πατριαρχειο του Κιεβου. Μονο ο πρωην Αυστρο-Ουγγρικος θυλακας της Γαλικιας του Λβοβ ψηφησε με αναλογες πλειοψηφιες για αποσχιση. Αυτος ο θυλακας μονο ακολουθει την Ουνια, εβγαλε κουμασια σαν τον Μπαντερα που σκοτωναν οχι μονο Ρωσους αλλα και Πολωνους, και μαζι με τους ναζι προσφυγες στον Καναδα δηλητηριασαν την Ουκρανια απο το 1991 και μετα, σιγα σιγα. Αυτο που γινεται δεν ειναι καμια εθνοτικη συγκρουση, αλλ συγγεκαλλυμενος θρησκευτικος πολεμος απο τους Παπιστες. Κατι ξερει ο Βλαδιμηρος που στοχευει ολη την Ουκρανια, και πρεπει να την παρει, αλλα κατι πρεπει να σκαρφιστει για να κανει containment στην Γαλικια, ομοσπονδιοποιηση? ειδικο καθεστως? Ιδωμεν...

Ανώνυμος είπε...

Λβοβ,(Λεμπεργκ στα γερμανικά),πόλη σκληρών μαχών το 1919 μεταξύ του νεοσύστατου Πολωνικού στρατού και των Ουκρανών εθνικιστών.Κατα την κατάληψη της, οι Πολωνοί κατηγορησσν τους Εβραίους της πόλης ως συνεργάτες του εχθρού και εκτέλεσαν 150 ενώ 500 εβραϊκά καταστήματα και επιχειρήσεις λεηλατήθηκαν ως αντίποινα.Τον Σεπτέμβριο του 1939 η πόλη κατελήφθη από τους Σοβιετικούς.Στις 28 Ιουνίου 1941 κατελήφθη από τους Γερμανούς.
https://archive.org/details/1941-07-09-Die-Deutsche-Wochenschau
Αεροπορικές επιχειρήσεις μαχητικών και βομβαρδιστικών, προέλαση στο Lemberg και κατάκτηση,γιορτινή υποδοχή από τον πληθυσμό,πτώματα σφαγιασθέντων πολιτών Πολωνών και Ουκρανών από την Γκε ΠΕ Ου, έκδοση Σοβιετικών Εβραίων στους Γερμανούς.