20/3/22

Ο Εβραίος ηθοποιός μίλησε για τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

 

 

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, χωρίς διαπραγματεύσεις, η Ρωσία και η Ουκρανία δεν θα είναι σε θέση να τερματίσουν τη σύγκρουση. «Πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε σχήμα, οποιαδήποτε ευκαιρία για να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε, την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Πούτιν. Αλλά εάν αυτές οι προσπάθειες δεν στεφθούν με επιτυχία, αυτό θα σημαίνει τρίτο παγκόσμιο πόλεμο», είπε ο Εβραίος ηθοποιός..

Νωρίτερα ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν θα συμφωνήσει στην απώλεια κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας. «Πρέπει να βρούμε ένα τέτοιο μοντέλο κατανόησης για να αποτρέψουμε νέους πολέμους μεταξύ των εδαφών που ελέγχουμε και των προσωρινά κατεχόμενων εδαφών», πρόσθεσε.

Η Μόνιμη Αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ δεν απάντησε εάν η Ουάσινγκτον  θα αναγνωρίσει την Κριμαία ως Ρωσική, καθώς και την ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ (DPR και LPR) , εάν οι ουκρανικές αρχές το ζητήσουν. 
 Ο οικοδεσπότης του CNN ρώτησε εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν αποδεκτά τα αιτήματα της Μόσχας για αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας, άρνηση ένταξης στο ΝΑΤΟ, αναγνώριση της ανεξαρτησίας του DPR και του LPR και αναγνώριση της Κριμαίας ως μέρος της Ρωσίας, ή αν είναι "πάρα πολύ". 
Η Τόμας-Γκρίνφιλντ ανέφερε ότι η απόφαση εναπόκειται στους Ουκρανούς και δεν είναι γνωστό πού θα οδηγήσουν οι διαπραγματεύσεις τους με τη Μόσχα.
 "Δεν μπορώ να πω σε αυτό το στάδιο. Σίγουρα δεν αναγνωρίσαμε τη δήλωση της Ρωσίας για ένα ανεξάρτητο Ντονμπάς. Ωστόσο, δεν μπορώ να προβλέψω πώς θα αντιδράσουμε στην απόφαση που ελήφθη κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, στην οποία θα έρθουν Ουκρανοί και Ρώσοι για να σώσουν τις ζωές του λαού ", ανέφερε η μόνιμος εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την πιθανή αναγνώριση της DPR και της LPR ως ανεξάρτητων, και της Κριμαίας ως Ρωσικής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...