17/3/22

Η Ρωσία αυτοκαθάρεται από τους Προδότες

 

Σε δύσκολους καιρούς, πολλοί άνθρωποι δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους. Κάποιος αποκαλύπτονται ως προδότες και εξαφανίζονται από τη ζωή μας. Αυτό δήλωσε σήμερα   ο γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας, σχολιάζοντας τα λόγια του Βλαντιμίρ Πούτιν για την κάθαρση της κοινωνίας, η οποία θα ενισχύσει τη χώρα..

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Δύση προσπαθεί να διχάσει τη ρωσική κοινωνία, στοιχηματίζοντας σε εθνικούς προδότες που κερδίζουν χρήματα στη Ρωσική Ομοσπονδία και ζουν εκεί.
 Σύμφωνα με τον Πούτιν, τέτοιοι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να καθίσουν στο διάδρομο αυτής της ανώτερης κάστας, θέλουν να το μιμηθούν σε όλα, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι χρησιμοποιούνται στη Δύση ως "αναλώσιμο υλικό". 
 Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η επιθετικότητα της Δύσης εναντίον των Ρώσων είναι εντελώς αδιάκριτη.
 Όπως σημείωσε ο αρχηγός του κράτους, σκοπός τέτοιων ενεργειών είναι να επιδεινώσουν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. 

 Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε τις δυσκολίες που συνδέονται με την προστασία των δικαιωμάτων των Ρώσων στο εξωτερικό. Το υπουργείο σημείωσε ότι η κατάσταση έχει γίνει άνευ προηγουμένου.

   Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου  είπε σήμερα  οτι « η υπογραφή συμφωνίας με το Κίεβο, που α περιλαμβάνει ξεκάθαρους όρους και η εφαρμογή τους μπορούν πολύ γρήγορα να σταματήσουν αυτό που συμβαίνει» , στην Ουκρανία, είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, «Οι Όροι μας είναι εξαιρετικά σαφείς, εξαιρετικά διατυπωμένοι και έχουν πλήρως εξηγηθεί στους Ουκρανούς διαπραγματευτές», εξήγησε ο προεδρικός εκπρόσωπος Τύπου. Ο Πεσκόφ είπε επίσης ότι η ρωσική αντιπροσωπεία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες και επιδεικνύει πολύ μεγαλύτερη προθυμία από τους Ουκρανούς ομολόγους της να διεξάγουν διαπραγματεύσεις. «Θα ήθελα πολύ να ελπίζω ότι αυτό το στυλ δεν θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτών των διαπραγματεύσεων. Βασιζόμαστε στην ενεργητική συμμετοχή της ουκρανικής πλευράς», κατέληξε ο Πεσκόφ. 
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι στο πλαίσιο ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, η Ρωσία καθαρίζει από προδότες. 
"Στο πλαίσιο της ειδικής επιχείρησης, εμφανίζονται και οι προδότες, αλλά  εξαφανίζονται από τη ζωή μας . Κάποιος παραιτείται   από το αξίωμα, κάποιος φεύγει από τη χώρα¨, είπε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ο Πούτιν εννοεί τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, που είναι εβραικής καταγωγής. Ο Πούτιν στήριξε τον Ντβόρκοβιτς για να εκλεγεί πρόεδρος στην Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) και τώρα ο Ντβόρκοβιτς καταδίκασε την επέμβαση στην Ουκρανία και η FIDE επέβαλε κυρώσεις στους Ρώσους σκακιστές! Προφανώς ο Ντβόρκοβιτς από δω και στο εξής θα ζει στην Ελβετία, όπου είναι η έδρα της FIDE...

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα δεν θα αυτοκαθαρθει ποτέ. Υπάρχει πολλή σαβούρα. Όπως και στην Κύπρο.

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...