29/3/22

Ο επικεφαλής της ΛΔ Ντόνετσκ αποκάλυψε τα σχέδια της Ουκρανίας να επιτεθεί στη Ρωσία

 

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR) Ντένις Πουσιλίν  αποκάλυψε  τα σχέδια της Ουκρανίας να επιτεθεί στο Ντονμπάς, τη Ρωσία και τη Λευκορωσία. 
Σε συνέντευξη Τύπου για ξένους και Ρώσους δημοσιογράφους στο Ντόνετσκ, είπε οτι, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) θα  επιτίθονταν  στις αρχές Μαρτίου.
 "Η επίθεση σχεδιάστηκε  για τις αρχές Μαρτίου όχι μόνο στο Ντονμπάς, αλλά και εναντίον των κατοίκων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εννοώ της Κριμαίας. Επιπλέον, η επίθεση σχεδιάστηκε τόσο από την ηπειρωτική χώρα όσο και από τη θάλασσα. Επίσης, σύμφωνα με κάποιες αναφορές, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είχε προγραμματιστεί να χτυπήσει σε μέρος της Λευκορωσίας", δήλωσε ο Πουζιλίν. 

1 σχόλιο:

Λαδωμενος-ακροδεξιος-θαυμαστης-ναζιδιο-εκφωνητης στην Φλ είπε...

Τα τελευταια νεα απ το υπουργειο της αληθειας στου Αλαφουζολ.

Η γνωστη σε μας πια CIA μας αποκαλυψε ποσο χαμηλο ειναι το ηθικο των Ρωσσων στρατιωτων που δεν εχουν νερο, τροφιμα κι ειναι βρωμικοι.
Χωρια που το μυαλο τους εχει σαλταρει.
Μαλιστα μας κοτσαρε και ...."διαλογους" μεταξυ ρωσσων στρατιωτων που υπεκλεψαν οι πενταγωνιωτες της Ουασιγκτων, τα μετεφεραν στο οβραιο Ζελενσκι κι απ τον οβραιο "τα πηρε" η CIA και μας ταπε.
Δηλαδη εδω δε χωραει αμφιβολια. Καραμπινατη αποδειξη της ....αληθειας.
Μα το Γιαχβε αληθεια μας λεει η CIA.
Στα καπακια ομως φερνει τον στρατηγουκο στο στουντιο ο οποιος λιγο-πολυ μας κοπαναει οτι οι Ρωσσοι γμνααε (καντε αναγραμματισμο) κανονικα τις .....Ουκρανεζες αντιστασιακες πολεμιστριες.
Και πανω σ' ολα τ' αλλα που 'χαμε επιασε και κοψιμο τον Αμπραμοβιτζ, που οι εγγλεζοι λεει βρηκαν δηλητηριο στο τσαϊ του οπως κεινο τον αλλο το μαλακα που παρα λιγο να τα παιξει στο Λονδινο απ' την πολυ κοκαϊνη.

Τωρα θα με ρωτησεις, λες αληθεια;
Γιατι λεει η CIA ρε χαμενε;

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...