22/3/22

Ιγκόρ Στρέλκοφ : «Η ειδική επιχείρηση θα διαρκέσει σχεδόν επ ' αόριστον. Δεν τίθεται θέμα τερματισμού της ειδικής επιχείρησης σε λίγους μήνες»

 

Προϋπόθεση για την ταχεία ολοκλήρωση της ειδικής επιχείρησης είναι να καταστραφούν  οι δυνάμεις στο  Ντονέτσκ και το Χάρκοβο. Τότε η Ουκρανία θα χάσει περισσότερο από το ένα τρίτο των ενόπλων δυνάμεών της, Εάν τους αφήσουν να υποχωρήσουν  η επιχείρηση θα συνεχιστεί», δήλωσε ο Ιγκόρ Στρέλκοφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα είναι σημαντικό να περικυκλώνουμε τις δυνάμεις του εχθρού στο  Ντόνετσκ και Χάρκοβο του εχθρού και σημείωσε ότι είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν οι δυνάμεις στην καταστροφή τους και όχι στην απώθησή τους..

 

«Εάν το Σώμα στο Ντόνετσκ  δεν κυκλωθεί , αλλά απλά εκτοπίζεται από το έδαφος του Ντονμπάς, τότε οι μάχες δεν θα τελειώσουν. Θα συνεχίσουν στα σύνορα του Ντονμπάς και περαιτέρω. Το δεύτερο στάδιο είναι η περικύκλωση του Χάρκοβο και το Σώμα  του Χάρκοβο του εχθρού, καθώς και η καταστροφή του. Έχοντας χάσει αυτές τις δύο μεγαλύτερες ομάδες, ο εχθρός θα χάσει περισσότερο από το ένα τρίτο των ενόπλων δυνάμεών του.

Ο πρώην επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας του DPR τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει λόγος απόβασης στην Οδησσό. Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι η Ρωσική αποβατική δύναμη  μπορεί να καταλάβει  το Ιζμάιλ για να αποκόψει την Ουκρανία από τις προμήθειες μέσω ρουμανίας.

 

«Δεν βλέπω καμία ανάγκη για κάποιο είδος αμφίβιας επιχείρησης στην Οδησσό, επειδή υπάρχουν αρκετά μεγάλες εχθρικές δυνάμεις συγκεντρωμένες στην πόλη Από την άλλη. για να αποκόψει την Ουκρανία από τις προμήθειες μέσω της Ρουμανίας. Αλλά εδώ η στρατιωτική σκοπιμότητα πρέπει να αξιολογηθεί από τη διοίκηση των ρωσικών στρατευμάτων. Πιστεύω ότι μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης Μαριούπολη, δεν θα υπάρξει απ΄ποβαση εκεί", συνόψισε ο Στρέλκοφ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει λόγος να είναι οι εκπομπές τόσο μικρές, εγώ συνήθως τις ακούω αργότερα, όποιος βαριέται μπορεί να το πάει παρακάτω ή να συνεχίσει άλλη στιγμή να ακούει, καλό είναι να παίζει συνέχεια κάτι ο σταθμός, να επαναλαμβάνεται η εκπομπή 3 φορές μέσα στο 24ωρο