26/3/22

‎Σοϊγκού: Είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο ρυθμός των παραδόσεων ελπιδοφόρων όπλων στα στρατεύματα

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας προήδρευσε σύσκεψης σχετικά με την εφαρμογή του εξοπλιστικού προγράμματος και την εκπλήρωση των κοινωνικών υποχρεώσεων προς τους στρατιώτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 
«Λαμβάνοντας υπόψη τη διεξαγωγή ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο έδαφος της Ουκρανίας, το 2022 είναι απαραίτητο να διατηρηθεί ο καθορισμένος ρυθμός προμήθειας νέων όπλων στα στρατεύματα. 
Η δήλωση αυτή έγινε από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού που τόνισε ότι οι προτεραιότητες είναι τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς και υψηλής ακρίβειας, ο αεροπορικός εξοπλισμός, καθώς επίσης η διατήρηση της πολεμικής ετοιμότητας των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδειξε πλάνα από την καταστροφή ενός ουκρανικού συστήματος αεράμυνας «Buk» από πύραυλο από το «Iskander» . Ο έλεγχος του χτυπήματος πραγματοποιήθηκε από μη επανδρωμένο εναέριο όχημα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα με τα χάλια μας εδώ στο κωλομπαρισταν τι θα γίνει; Ο παλιο(φ)ουστης δεν κάνει εκλογές φέτος. Του χρόνου είπε.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, μια και μίλησες για ελπιδοφόρα όπλα, για ρίξε μια ματιά στον Ελπιδοφόρο μελλοντικό Πατριάρχη μας, που έστειλε μήνυμα για την 25η Μαρτίου, στο οποίο δεν αναφέρονται καθόλου οι Τούρκοι! Αναφέρονται όμως οι Ουκρανοί και οι κακούργοι Ρώσοι!

https://www.helleniscope.com/2022/03/25/elpidoktone-den-se-thelei-o-laos-pare-tous-tourkous-sou-kai-bros/

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...