4/3/22

Ο Παλιάνθρωπος Ναζιστής Αλεύρης, επεξεργάζεται διάταξη με την οποία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα εκδιωχθούν οριστικά από ΕΣΥ . «Ούτε θα επιστρέψουν, ούτε θα τεθεί θέμα αν πρέπει να πάρουν χρήματα, ούτε θα τους αναγνωριστεί ο χρόνος εργασίας τους», απάντησε σε ερώτηση εμβολιασμένου βουλευτή της Κοινοπραξίας ΚΚΕ/Pfizer.

"Kάποιος που αρνείται την επιστήμη, που αρνείται τους νόμους της επιστήμης που λένε ότι πρέπει να υπάρχει εμβολιασμός, αυτός είναι κατά της επιστήμης που πρέπει να υπηρετήσει στο σύστημα υγείας», είπε ο Υπουργός.
Ο Αλεύρης εκτός από παλιάνθρωπος είναι και παντελώς ηλίθιος. Δεν έχει καταλάβει οτι η «επιστήμη» ο μίλησε μέσα από τις 10.000 σελίδες του φακέλου του προϊόντος της Pfizer.
 Και επειδή ανάμεσα στις εκατοντάδες παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer είναι και ο θάνατος του εμβολιασμένου , o Αλεύρης και η Κούλα η Κουλή που  πλασάρουν  το εμβόλιο του  Μπούρλα για να τους δώσει  μπόνους επίτευξης στόχων, θα πεθάνουν στη φυλακή και τα μπόνους θα  κατασχεθούν για να αποζημιωθούν οι οικογένειες των θυμάτων τους. Εσσεται Ήμαρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...