16/3/22

Το ρωσκό "Ινοχοντέτς" εν δράσει!ο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδειξε πώς η επίθεση UAV καταστρέφει τον στρατιωτικό εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

 

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσίευσε πλάνα από την καταστροφή τεθωρακισμένων οχημάτων και στρατιωτικού εξοπλισμού  των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από το μη επανδρωμένο  "Inokhodets". Το βίντεο δείχνει άμεσα τις στιγμές καταστροφής.  Η αεροπορίας και η αεράμυνας των ρωσικών δυνάμεων κατέρριψαν την τελευταία ημέρα δύο ουκρανικά αεροσκάφη Su-25 κοντά στο Chernihiv, ένα MiG-29 στην περιοχή Novaya Bykovka, καθώς και τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, όπως  ανακοινώθηκε από τον  εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Υποστράτηγο Ιγκόρ Κονασένκοφ. Συνολικά, επλήγησαν 128 στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος αεράμυνας Buk-M1, ενός συστήματος αεράμυνας Osa, τεσσάρων σταθμών ραντάρ , τεσσάρων θέσεων διοίκησης, επτά αποθηκών όπλων και πυρομαχικών και 68 θέσεων συσσώρευσης στρατιωτικού εξοπλισμού.
 Σύμφωνα με τον Κονασένκοφ, από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, έχουν καταστραφεί 111 ουκρανικά αεροσκάφη, 68 ελικόπτερα, 160 μη επανδρωμένα αεροσκάφη, 159 συστήματα αεράμυνας, 1353 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα, 129 MLRS, 493 πυροβόλα όπλα πεδίου και όλμους, καθώς και 1096 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ο Βλαδιμηρος,καθοτι ειδικος,γνωριζει πολλα περισσοτερα για το τι συμβαινει στην Οκρανια παλαιοθεν,και γιαυτο τους ισοπεδωνει;Βεβαια υπαρχουν πολλα παραξενα στο οικονομικο γιγνεσθαι της Ρωσιας που απτονται των ολιγαρχων κ.τ.λ.Θα δειξει.