25/9/09

Οι 28 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους λαθρομετανάστες

Τους δίνουν σπίτια ,ψήφο,ιθαγένεια, και τσάμπα περίθαλψη, εκτός από την ισόβια σύνταξη του ΟΓΑ.

Συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ, πρότεινε στις 11 Ιουνίου πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Επομένως η νεα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα χτίσει σπίτια για τους λαθρομετανάστες ξοδεύοντας τα χρήματα του ελληνικού λαού, σε συνεργασία τους αεριτζήδες των ΜΚΟ, για να μην γίνουν διαγωνισμοί.
(Η δουλειά δηλαδή είναι ...ήδη στημένη)

Σε κομματικό επίπεδο προτείνουν, την "Θεσμοθέτηση της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς 2ης γενιάς", την αλλοίωση του εκλογικού σώματος
με τη «Θεσμοθέτηση του δικαιώματος ψήφου στις τοπικές εκλογές για όσους έχουν συμπληρώσει πέντε χρόνια νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα», και ακόμα τη διεύρυνση των ελλειμμάτων στο σύστημα Υγείας με την «Πρόνοια για βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα»,τη στιγμή που κόβουν τα δωρεάν φάρμακα στους Έλληνες ασφαλισμένους και υπόσχονται περισσότερους λαθρομετανάστες στη Μαφία:
«Διεύρυνση των όρων νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών»

Η ΚΟΕΣ του Πασοκ πρότεινε τα 20 μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών στις 10 Φεβρουαρίου 2008. Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε στις 11 Ιουνίου άλλα 8.

Αντιγράφω από την «Ελευθεροτυπία».

«Οκτώ προτάσεις για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, με λήψη σκληρών μέτρων, αλλά και με ένταξη των νόμιμων μεταναστών στην κοινωνία, πρότεινε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδράνησε επί πέντε χρόνια και τώρα σπεύδει να πάρει μέτρα για επικοινωνιακούς λόγους και υπό την πίεση του εκλογικού αποτελέσματος, δηλαδή τις απώλειες της Ν.Δ. προς τον ΛΑΟΣ, όπως πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει ξέφραγο αμπέλι», ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος περιέγραψε την ανομία που επικρατεί στην Ομόνοια, την Κυψέλη, την Πάτρα, από το Αγαθονήσι μέχρι τον Αγιο Παντελεήμονα».

Τα οκτώ μέτρα που πρότεινε είναι:

1 Μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση. Στόχος 0% λαθρομετανάστες.

2 Ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων. Σκληρή διεκδίκηση στην Ε.Ε. για περαιτέρω πόρους και στήριξη για την προστασία των κοινών μας συνόρων.

3 Εφαρμογή διεθνών και διμερών συμφωνιών - και ειδικότερα της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής Λαθρομεταναστών, που υπογράψαμε και εφαρμόστηκε παλαιότερα με την Τουρκία.

4 Διαμόρφωση μιας κοινής ανθρωπιστικής πολιτικής της Ε.Ε., που θα εγγυάται την ισότιμη ανάληψη βαρών των πολιτικών προσφύγων από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρώπης και όχι μόνο των χωρών εισόδου των προσφύγων.

5 Αποσαφήνιση της ελληνικής πολιτικής απέναντι στους πρόσφυγες.

Δηλαδή γρήγορη εκτίμηση από τις ελληνικές αρχές για το ποιοι δικαιούνται πολιτικό άσυλο και προστασία από την πολιτεία, αλλά και ποιοι είναι μη νόμιμοι μετανάστες, που πρέπει να επαναπροωθηθούν.

6 Ενταξη των νόμιμων μεταναστών στην κοινωνία μας. Με σοβαρές πολιτικές στον χώρο της παιδείας, της καταπολέμησης της μαύρης εργασίας, της απόδοσης του δικαιώματος της ιθαγένειας σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις και ιδιαίτερα στους νέους της δεύτερης γενιάς.

7 Διαμόρφωση και εφαρμογή μιας σχεδιασμένης πολιτικής προσέλκυσης εργατικού δυναμικού στους τομείς όπου υπάρχουν μεγάλες εποχικές ή μονιμότερες ανάγκες.

8 Ειδικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση των πόλεών μας, των γειτονιών, ειδικά για γειτονιές που γκετοποιούνται - με παρεμβάσεις σχεδιασμένες και συνολικές. Σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, με συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων τους, και την εγγύηση της ειρηνικής συμβίωσης και κοινωνικής συνοχής στην κοινωνία μας».

Οι είκοσι προτάσεις από τη Γραμματεία της ΚΟΕΣ

1. Θεσμοθέτηση πλήρους ανθρωποκεντρικού κανονιστικού πλαισίου.
2. Θεσμοθέτηση του δικαιώματος ψήφου στις τοπικές εκλογές για όσους έχουν συμπληρώσει πέντε χρόνια νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα.
3. Θεσμοθέτηση της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς 2ης γενιάς.
4. Εισαγωγή στα σχολεία της διδασκαλίας της μητρικής γλώσσας των κύριων χωρών προέλευσης, με έμφαση στην προσχολική ηλικία.
5. Ειδική αιτιολόγηση σε κάθε περίπτωση της άρνησης της Διοίκησης να χορηγήσει ή να ανανεώσει άδεια
6. Θεσμοθέτηση ενός κρατικού μηχανισμού για τη στήριξη της μεταναστευτικής πολιτικής και στελέχωσή του με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.(Δεν θα βολέψουν και τα green-boys;;)
7. Ενιαία άδεια διαμονής για παροχή εξαρτημένης και ανεξάρτητης οικονομικής δραστηριότητας.
8. Θεσμοθέτηση της κλιμάκωσης των συνεπειών της εκπρόθεσμης υποβολής αίτησης χορήγησης ή ανανέωσης άδειας διαμονής.
9. Δυνατότητα αλλαγής εργοδότη, κατηγορίας επαγγέλματος, ειδικότητας και ασφαλιστικού φορέα χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

10. Προστασία του ασυνόδευτου και θύματος σωματεμπορίας ανήλικου αλλοδαπού και μέριμνα κατά τη διαδικασία της οικογενειακής επανένωσης και του επαναπατρισμού του ανηλίκου.
11. Βελτίωση του καθεστώτος χορήγησης άδειας διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.
12. Βελτίωση του καθεστώτος του επί μακρόν διαμένοντος.
13. Επιτάχυνση των διοικητικών διαδικασιών στα πλαίσια της μεταναστευτικής πολιτικής.
14. Προστασία των θυμάτων σωματεμπορίας. Επικύρωση της Συνθήκης του Παλέρμο και εναρμόνιση της εθνικής νομοθεσίας για τα θέματα παράνομης διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων (trafficking) και δυνατότητα επιλογής από το θύμα του εθελοντικού επαναπατρισμού ή της εγκατάστασης στην Ελλάδα.
15. Βελτίωση του συστήματος ελέγχου εκπλήρωσης των υποχρεώσεων των εργοδοτών ως προς την υποχρέωσή τους να ασφαλίζουν τους αλλοδαπούς.
16. Πάταξη της αδήλωτης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής των εργοδοτών με ενίσχυση του θεσμού της Επιθεώρησης Εργασίας.
17. Βελτίωση των διοικητικών μηχανισμών και ενίσχυσή τους με τη δημιουργία Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής, και με τη θεσμοθέτηση του Συμβουλίου των Αλλοδαπών στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης κατόπιν εκλογών μεταξύ των μεταναστών του δήμου ή της κοινότητας. Παρόμοια πρόβλεψη και για τα κύρια ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ, ΟΓΑ).!!!!!
18. Πρόνοια για βασική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.
19. Διακρατικές συμφωνίες για την κατοχύρωση ασφαλιστικών δικαιωμάτων και για την αποφυγή διπλών ασφαλιστικών εισφορών για τη συνταξιοδότηση και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
20. Διεύρυνση των όρων νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών

Για ξέρετε τι ψηφίζετε!

Σπύρος Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ Η ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ' ΟΙΚΟΠΕΔΟ' ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΤΟΥ 1821.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΣΩ ΥΠΕΞ,ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ-ΕΔΑΦΙΚΟ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?


ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ?


ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΑΒΕΛ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΤΩΝ ΗΠΑ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΘΟΓΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ?
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΤΑΙΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ?

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ?

ΤΕΛΟΣ:
Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.

ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΗΣΗ.ΜΕΤΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ,ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΟΣ{ΑΝΤΙ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ} ΠΟΥ ΡΑΒΟΥΝ?

ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ''ΕΘΝΟΣ'' ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ' ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΟΣ ΦΑΛΜΕΡΑΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΗ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.

ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 'ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ'?

ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Η ΖΗΤΗΜΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ-ΜΕΤΑΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΞΕΝΟΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΥΡΗΚΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΗΜΑΤΑ,ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ,ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ' ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ, Η ΙΣΧΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ Η ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ' ΟΙΚΟΠΕΔΟ' ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΤΟΥ 1821.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΣΩ ΥΠΕΞ,ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ-ΕΔΑΦΙΚΟ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?


ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ?


ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΑΒΕΛ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΤΩΝ ΗΠΑ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΘΟΓΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ?
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΤΑΙΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ?

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ?

ΤΕΛΟΣ:
Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.

ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΗΣΗ.ΜΕΤΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ,ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΟΣ{ΑΝΤΙ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ} ΠΟΥ ΡΑΒΟΥΝ?

ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ''ΕΘΝΟΣ'' ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ' ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΟΣ ΦΑΛΜΕΡΑΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΗ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.

ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 'ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ'?

ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Η ΖΗΤΗΜΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ-ΜΕΤΑΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΞΕΝΟΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΥΡΗΚΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΗΜΑΤΑ,ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ,ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ' ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ, Η ΙΣΧΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ Η ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ' ΟΙΚΟΠΕΔΟ' ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ.


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΤΟΥ 1821.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΣΩ ΥΠΕΞ,ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ-ΕΔΑΦΙΚΟ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΦΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?


ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ?


ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΑΒΕΛ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ ΤΩΝ ΗΠΑ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΘΟΓΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ?
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΤΑΙΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ?

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ?

ΤΕΛΟΣ:
Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?

ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.

ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΗΣΗ.ΜΕΤΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ,ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΟΣ{ΑΝΤΙ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ} ΠΟΥ ΡΑΒΟΥΝ?

ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ''ΕΘΝΟΣ'' ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ' ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΟΣ ΦΑΛΜΕΡΑΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΗ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.

ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 'ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ'?

ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Η ΖΗΤΗΜΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ-ΜΕΤΑΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΞΕΝΟΠΝΕΥΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΡΥΦΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΥΡΗΚΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΗΜΑΤΑ,ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ,ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ' ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ, Η ΙΣΧΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κάτοικος του Έβρου καταγγέλλει επωνύμως την εγκατάλειψη των ελληνικών συνόρων!!!!!!!


Χρόνια τώρα το φωνάζουμε οι άνθρωποι που ζούμε στον Έβρο. Το φωνάζουν οι δήμαρχοι, ο νομάρχης, οι πολιτικοί και εκκλησιαστικοί μας άρχοντες, οι συνοριοφύλακες... ένας ολόκληρος νομός -ανεξάρτητα από πολιτικές θέσεις και πιστεύω- φωνάζει πως οι Τούρκοι "σπρώχνουν" τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Το βλέπουμε καθημερινά με τα μάτια μας. Δεν φτάνουν οι κραυγές μας στην Αθήνα. Είναι πολύ μακριά η πρωτεύουσα.

Δεν μας ακούν τα πανίσχυρα Μ.Μ.Ε. Και είναι ύποπτη η σιωπή τους.

Χρειαζόταν οι φωτογραφίες της FRONTEX γιά να μάθει η Ελλάδα τι γίνεται στα σύνορά της;

Και πόση σημασία νομίζετε ότι δίνουν οι Τούρκοι στην FRONTEX;

Προχτές Τούρκικα μαχητικά κυνηγούσαν ένα ελικόπτερό της ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ...

Πως να αισθανθεί ασφαλής ο μέσος κάτοικος του Έβρου;

Δεν ξέρω στο όνομα ποιάς "φιλίας" απενεργοποιούν τη συνοριοφυλακή και αδειάζουν τα φυλάκια του στρατού μας στα σύνορα…

Ζω μέσα στο δέλτα του Έβρου, 940 μέτρα από τα σύνορα. Ο πλησιέστερος Έλληνας φαντάρος είναι 19 χιλιόμετρα πίσω μου(!) και οι συνοριοφύλακες απαγορεύεται να φτάσουν στα σύνορα.

Έτσι όπως σας το λέω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!

Οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά δεν τους αφήνουν.

Το ξαναγράφω για να γίνει αντιληπτό από τους «υπεύθυνους»:

Έχουμε μιά συνοριοφυλακή που δεν έχει δικαίωμα να προσεγγίσει στα σύνορά μας.

Νομίζετε πως είμαι υπερβολικός;

Πιστεύετε ότι τα παραλέω;

Θέλετε λεπτομέρειες;

Θέλετε να τα δείτε με τα μάτια σας;

Στη διάθεσή σας.



- Γιώργος Αποστολόπουλος

evrodelt@otenet.gr


http://sector13.e-e-e.gr/

Ανώνυμος είπε...

To Link tou Pasok einai

http://www.pasok.gr/portal/resource/section/HumanRights

APISTEFTO...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...