19/9/09

Οι ακρίτες , καλούνται να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αναγέννησης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/9/09

Στην ακριτική Σάμο κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπεθεμελής.

Η υποψηφιότητα αυτή του κ. Παπαθεμελή αναδεικνύει την αναγκαιότητα ενεργούς αντίστασης στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, κόντρα στην ενδοτικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά και την άμεση ανάγκη της οικονομικής ενίσχυσης των ακριτικών μας περιοχών, που έχουν εγκαταλειφθεί κυριολεκτικά στην τύχη τους.

Οι Έλληνες ακρίτες μας, καλούνται να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αναγέννησης, για να ακουσθεί επιτέλους η φωνή τους στην ελληνική Βουλή. Μια φωνή που για δεκαετίες παραμένει αταλάντευτη και κρυστάλλινη, υποστηρίζοντας σταθερά, την δίκαιη κατανομή του εθνικού πλούτου στις κοινωνίες της πατρίδας μας που επιμένουν, παρά την εγκατάλειψή τους από το αθηνοκεντρικό κράτος, να φυλάνε Θερμοπύλες.

18/9/09

Ο Πανεπιστημιακός και στέλεχος του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου κ. Κώστας Ζουράρις, σε δήλωσή του στα ΜΜΕ, υπογραμμίζει:

«Πιστεύω ότι η φιλολαϊκή και πατριωτική μαχητική παρουσία της Δημοκρατικής Αναγέννησης στην αυριανή βουλή, θα διευκολύνει την αναγκαία ευρύτερη συσπείρωση του συνόλου των πατριωτικών δυνάμεων του τόπου.

Ψηφίζω Δημοκρατική Αναγέννηση».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κομμα που δεν μπαινει στην βουλη
πριμοδοτει το 1ο κομμα δηλ ΠΑΣΟΚ