28/9/09

Ψήφο στον ημίαιμο που τον συμβουλεύει ο Δαβίδ Axelrod!

Όταν o λαός κάνει ότι του λέει ο Ομπάμα και οι «περιούσιοι» κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα

Πρέπει να το παραδεχτώ.

Η κατάσταση είναι για κλάματα! Να μας κλαίνε και οι ρέγκες.

Για 8 χρόνια, μας κυβέρνησε, ο κ. «περιούσιος 100%», με τη θέληση της πλειοψηφίας, του κοπαδιού των τηλεθεατών. Και τώρα, πάλι η πλειοψηφία του κοπαδιού των προβάτων, (του Λαζόπουλου και το Μάκη του ψυχασθενούς), θα ψηφίσουν με ενθουσιασμό, τον κύριο «περιούσιο 50%», κατά το σώματι, και 100% κατά την ψυχή. (Διάνοια δεν ξέρω αν έχει).
Αφού τον θέλει ο Ομπάμα, ε! τότε αυτόν θα ψηφίσουν.Μάλιστα, αφού τον συμβουλεύουν ,οι βοηθοί του Δαβίδ Axelrod , του κολλητού φίλου του Ράχμ Emanuel, (που τους βρίζει ακόμα και ο Νετανιάχου), ε! τότε αυτόν θα ψηφίσουν.

Απελπισία;

ΥΓ. «Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία», του είπαν οι βοηθοί του Δαβίδ, και αυτό επανέλαβε. ο George στη Θεσσαλονίκη.His master Voice.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η λίστα των "εκλεκτών του Ισραήλ" για τις εκλογές
Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2009
Εκλογές έρχονται και ο καθένας, προσπαθεί να «βοηθήσει» αυτούς που τον «βοηθούν» ή τουλάχιστον ελπίζει ότι θα τον βοηθήσουν.
Αυτό ακριβώς έκανε και η ιστοσελίδα, γνωστού «επικοινωνιολόγου» - «δημοσιογράφου» εβραϊκής καταγωγής(ΖΑΝ ΚΟΕΝ), που λειτουργεί ως σημείο αναφορά για την εν Ελλάδι εβραϊκή κοινότητα. Θέλοντας προφανώς να διευκολύνει τους αναγνώστες του, να επιλέξουν υποψήφιο ανάμεσα σε όλους αυτούς που ζητούν την ψήφο τους, δημοσίευσε μια λίστα με τις προσωπικότητες από διάφορα κόμματα, με αποκλειστικό κριτήριο, όπως αναφέρει την έμπρακτη συμμετοχή τους στον αγώνα εναντίον του «αντισημιτισμού».
Δεν γνωρίζουμε βέβαια, τι διαστάσεις έχει ο... «αντισημιτισμός» στην Ελλάδα και αν οι Εβραίοι δέχονται κάποιου είδους «πογκρόμ». Μάλλον η λίστα έχει να κάνει με αυτούς που στηρίζουν περισσότερο την πολιτική του Ισραηλ ή τουλάχιστον δεν μιλούν για τα δεινά των Παλαιστινίων. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν η λίστα είναι «προσωπική σύλληψη» του κ. Κοέν, στον οποίο ανήκει η ιστοσελίδα ή εάν στην κατάρτισή της βοήθησαν και άλλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί και ό,τι εργασία και αν κάνουν.

Τα ονόματα γνωστά και εντυπωσιακά...

ΠΑΣΟΚ
Αλευράς Νάσος Α΄ Αθήνας
Βενιζέλος Ευάγγελος Α΄ Θεσσαλονίκης
Γιαννακά Σοφία Αιτωλοακαρνανία
Δαμανάκη Μαρία Β΄ Αθήνας
Ευθυμίου Πέτρος Β΄ Αθήνας
Μπίστης Νίκος Β΄ Αθήνας

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ζώης Χρήστος Νομός Λαρίσης
Καμμένος Πάνος Β΄ Αθήνας.
Κασσίμης Θεόδωρος Β΄ Αθήνας
Μπακογιάννη Ντόρα Α΄ Αθήνας
Νεράντζης Αναστάσιος Β΄ Πειραιά
Παπαθανασίου Γιάννης Β΄ Αθήνας
Παναγιωτόπουλος Πάνος Β΄ Αθήνας
Παυλόπουλος Προκόπης Α΄ Αθήνας
Φάνη Πάλλη Πετραλιά Β΄ Αθήνας
Σαμαράς Αντώνιος Νομός Μεσσηνίας
Σπηλιοτόπουλος Άρης Β΄ Αθήνας
Σταύρου Απόστολος Υπόλοιπο Αττικής
Χατζηδάκης Κωνσταντίνος Β΄ Αθήνας

ΣΥΡΙΖΑ
Κουβέλης Φώτης

Τι παραπάνω να πούμε, παρά να ευχηθούμε «καλή τύχη» στους «εκλεκτούς του Ισραήλ». Πιστεύουμε ότι θα την έχουν, καθώς είναι γνωστό ότι ο «εκλεκτός λαός» φροντίζει, όσους τον φροντίζουν.
[πηγή:http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2506:-q-q-&catid=89:2008-10-10-10-48-18&Itemid=281]

mnk είπε...

Tα ποσοστά σας είναι λάθος κύριε Χατζάρα. Να μην ξεχνάμε και την γιαγιά Μινέικο.
Ο Ανδρέας ήταν 50% "περιούσιος" και 50% Έλλην. Ο GAP είναι 75% "περιούσιος" και μόνο κατά 25% Έλλην, από τον παππού του Γεώργιο Παπανδρέου.

Να υπενθυμήσω (για να ευθυμήσουμε) και την ατάκα του παππού:
"Γνήσιος διεθνιστής ίσον μπάσταρδος Έλληνας".

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...