13/9/09

Το είδα και νόμιζα οτι κάποιος κάνει πλάκα...

Παρον εδωσε ο Σωκρατης Κοκκαλης στην ομιλια του Γιωργου Παπανδρεου στην ΔΕΘ...Τιποτε δεν ειναι τυχαιο...Η επομενη κυβερνηση πρεπει να εχει και αυτοι τους χορηγους της...Και οι χορηγοι εστειλαν τα δικα τους μηνυματα με το να παρεβρεθουν στην ομιλια του επομενου πρωθυπουργου στην ΔΕΘ... απο τώρα έτσι απροκάλυπτα;


Το είδα και νόμιζα οτι κάποιος κάνει πλάκα...

Και να το θέλεις να το πιστέψεις οτι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε...

Με τον Κόκκαλη χορηγό;;;

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ;;;
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ;;;
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;
ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΚKΑΛΗ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΙΩΠΗΡΟ ΠΑΡΟΝ,ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ;;;

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ;;;

ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ;;;
http://akomideneidametipota.blogspot.com/2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 50ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Πενηντάχρονος Βούλγαρος συνελήφθη χθες το βράδυ στη Γλυφάδα για εμπορία ανθρώπων γιατί υποχρέωνε έξι ομοεθνείς τους μεταξύ των οποίων και ένα 12χρονο παιδί να ζητιανεύουν παίρνοντας το μεγαλύτερο μέρος από τις εισπράξεις τους.

Οι έξι επαίτες συνελήφθησαν επίσης και όλοι οδηγηθήκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

Στο αυτοκίνητο του 50χρονου, με το οποίο περνούσε και έπαιρνε από τα σημεία που είχε τοποθετήσει τους επαίτες, βρέθηκαν διάφορα τεχνητά ανθρώπινα μέλη (χέρια, πόδια) τα οποία κατακρατούσε από τους ανθρώπους που εκμεταλλευόταν και τους τα έδινε αφού συμπλήρωναν το ωράριο της επαιτείας και του έδιναν τα χρήματα


http://www.adiakritos.gr/?p=6971

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!!


ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ:ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!!!


http://www.greekalert.com/2009/09/blog-post_12.html

Μάρκος είπε...

Εδώ ήταν ο Προβόπουλος και ο Κυριακόπουλος στην πρώτη σειρά, ανάμεσα σε "υπουργούς" του ΠΑΣΟΚ, πλάκα μας κάνει το αμερικανάκι;

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟΘΩΜΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΡΑΓΙΑΔΕΣ

ΣΤΟ ΤΒ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΡΟΥΤΣΟΥ , ΜΕ ΛΑΚΕ ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΦΙΕΔΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΡ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ .

ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΕΡ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΧΛΕΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΕΣΡ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ?

ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΙΣΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟN ANEΓKEΦΑΛΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ 9.51 ΜΜ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑ ΣΟΡΙΝ ΜΑΤΕΙ.ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ LOOSER!


ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20090914/thumbs/listis_494x320.jpg

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΝ.ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΑΠΟΥΝΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΟΜΑΡΙΣΙΑ ΒΡΩΜΟΦΑΤΣΑ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΝΕΚΡΟΣ Ή ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ…


Με τρεις σφαίρες καρφωμένες πάνω του, δύο στο ζωομορφο χέρι και μία στην ωμοπλάτη, ένα πιστόλι στο μαξιλάρι του και το νου του στην πόρτα κρύβεται σαν το αγρίμι σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας ο 27χρονος ΣκατοΑλβανός που συμμετείχε στη μάχη του Νέου Φαλήρου με άνδρες της Ασφάλειας, το ξημέρωμα της 7ης Σεπτεμβρίου.

Στη γωνία της οδού Ελλήνων Ηρώων και της λεωφόρου Βεΐκου εκείνο το χάραμα δεν υπήρχε διέξοδος για ήρωες ληστές-συμμοριτες τραπεζών. Ο ΕωσφοροςΑλβανός Σαμαρτζής έπεσε νεκρός από την ομοβροντία πυρών των αστυνομικών, που δευτερόλεπτα νωρίτερα τους είχαν καλέσει να παραδοθούν.

Από τις εξήντα σφαίρες που έπεσαν κάνοντας το Φάληρο, Σικάγο κάποιες ευλογημενες βρήκαν τον Σαμαρτζή κατάστηθα και τον ξάπλωσαν στο πεζοδρόμιο. Ο 27χρονος σκατιαρης Σόλα κατόρθωσε να ξεφύγει, με το φιδισιο αίμα να αφήνει ματωμένες χαρακιές στο δρόμο.

Από εκείνη την ώρα μέχρι σήμερα το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται. Ο δαιμονισμενος Σόλα κρύβεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε συγκεκριμένο σπίτι (ίσως στα Κ.Πατήσια). Βαθιά χωμένος στα βρόμικα μονοπάτια της αλλοδαπης παρανομίας, ο σωματώδης σκατοΑλβανός ελπίζει ότι θα διαφύγει με συμμοριτικες βοήθειες στο εξωτερικό.

Μεγάλο 'πρόβλημα' τα τραύματα που του καίνε το κτηνωδες κορμί. Γι’ αυτό -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- πριν από λίγες μέρες τηλεφώνησε σε γιατρό ιδιωτικού θεραπευτηρίου και του ζήτησε να του βγάλει τις αγιες σφαίρες. Ο γιατρός φέρεται να αρνήθηκε. Ο ανθρωπομορφος σατανας Σόλα του είπε ότι είναι αυτός που δύο μήνες πριν την ένοπλη συμπλοκή είχε πάει στο θεραπευτήριο για να βάλει λάμα στο μισαρο πόδι του, όταν είχε τσακιστεί στην αγιασμενη άσφαλτο τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα με την κλεμμενη μηχανή.
«Γιατρέ, δεν με θυμάσαι;» φέρεται να του είπε ο σκατοΑλβανός φυγάς απειλώντας τον. Ο γιατρός όμως και να τον θυμόταν, εκείνη τη στιγμή είχε πάθει απώλεια μνήμης.

Ο κτηνωδης Αλβανός δεν ήταν προσεκτικός στα τηλεφωνήματά του. Η Ασφάλεια, παρακολουθώντας το καρτοκινητό που χρησιμοποίησε για να καλέσει ένα δεύτερο γιατρό, εντόπισε το στίγμα του. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η αστυνομία, είναι θέμα ημερών -ίσως και ωρών- η σύλληψή του. Οι έμπειροι αστυνομικοί είναι προσεκτικοί. Ξέρουν ότι το πληγωμένο «θηρίο» είναι πάντα επικίνδυνο.(Σοριν Ματει).

Κατά την Ασφάλεια Αττικής, το δίδυμο των ληστών είχε κάνει πάνω από εκατονδεκαπέντε ληστείες μεχρι τον περασμένο Αύγουστο.

Η ένοπλη δράση τους τελείωσε το ευλογημενο ελληνικο πρωινό της 7ης Σεπτεμβρίου, με έναν οφι νεκρό και ένα εωσφορικο σκουπιδι κυνηγημένο.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...