27/9/09

H «κουλτούρα» του μελανοχίτωνα

Ο εργολάβος ,του ψεύδους και της παραπληροφόρησης, σε ένα κείμενο του για τον Παύλο Μπακογιάννη, βρήκε την ευκαιρία να εκπληρώσει ένα ακόμα «συμβόλαιο».

«Πολλές από τις θέσεις που υιοθέτησε αργότερα ο Μητσοτάκης, όπως πχ η υποστήριξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας σε μια εποχή που στα δύο μεγάλα κόμματα κυριαρχούσε η «κουλτούρα Χατζάρα», ήταν προϊόν των συμβουλών του Μπακογιάννη», έγραψε.

Και φυσικά ,αυτό είναι ένα ακόμα μαύρο προπαγανδιστικό ψέμα.

Ο κ. Κούλογλου, που «πλάσαρε», την ψευδο-ιστορία,του πράκτορα Ατάκ, για την δήθεν βεβήλωση του δήθεν Κορανίου , με αναγορεύει σε «ηθικό αυτουργό», της πολιτικής συμπεριφοράς, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και θέλει, σώνει και καλά, να μου «φορτώσει», τις «αμαρτίες του κόσμου».
Όπως καταλαβαίνουν όλοι, με αυτή τη φράση, προσπαθεί να με «δείξει» ,σαν τον πολιτικό καθοδηγητή του συστήματος.
Λοιπόν, ο Χατζάρας κ.Κούλογλου, ήταν εκείνη την εποχή ένας απλός δημοσιογράφος, που έκανε πολιτικό ρεπορτάζ, και παρουσίαζε (μαζί με άλλους),δελτία ειδήσεων.

Η «κουλτούρα Χατζάρα», ήταν το ανεξάρτητο «δελτιο των 12», το καλοκαίρι το 1985,που κράτησε μόνο 90 μέρες, γιατί έσπευσε να το καταπνίξει, η… «Άνοιξη της Πράγας».
Η «κουλτούρα Χατζάρα», είναι η αλήθεια.

Οι «εργολάβοι της ενημέρωσης», με έβαλαν στη «μαύρη λίστα» για 15 χρόνια, επειδή αποκάλυψα τη σχέση Κοσκωτα-BCCI(A).
Αλήθεια, γιατί δεν μας λέτε ποιοι σας προστατεύουν;
Γιατί διέρρηξε τα ιμάτια του, το freedom house, (της Cia) για την περίπτωση σας;


Σπύρος Χατζάρας
ΥΓ. Γιατί λογοκρίνατε τον σύντομο χαιρετισμό μου στον άγιο Παντελεήμονα; Οι "βαλίτσες" που μοιράζουν, η Σαουδική Αραβία και η Μαφία,σας ενόχλησαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: