20/9/09

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ή ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;;; ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ! ! !


Αλλά και η απάντηση είναι σαφέστατη:

Απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΟΙ. Ποτέ δε στάθηκαν. Σ αυτό το «παιχνίδι» η προσφιλής τους στάση, είναι η στάση της επίκυψης.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/09/blog-post_7102.html

Ούτε απέναντι στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΟΙ. Εδώ η υποτέλεια δίνει και παίρνει. Δύσκολο να επιλέξει κανείς ποιος απ τους δυο είναι υποτελέστερος των υποτελεστέρων.

Αποφεύγουν ΤΗΝ .ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ επίσης κάθε φορά που έρχονται αντιμέτωποι με τα εθνικά μας θέματα. Βαριά η καλογερική και το φορτίο της είναι δύσκολο να το επωμιστούν οι ορκισμένοι οσφυοκάμπτες.

Η κοκορομαχία αφορά το αν θα στέκονται όρθιοι για να κοιτάζει ο ένας τα υποκριτικά μάτια του άλλου, προκειμένου να εξαπατήσουν και οι δυο μαζί γι ακόμη μια φορά τον Έλληνα ψηφοφόρο.
Αυτό είναι το δίλημμα της εποχής μας.
Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών.
Πριν και πάνω απ΄όλα όμως αυτή είναι η κατάντια μας σαν χώρα.
Αυτή είναι η εκτίμηση κι ο σεβασμός που τρέφουν γι αυτό τον λαό.

Αυτός ο ξεπεσμός των πολιτικών αξιών, έχει αξιοκατάπτυστους πρωταγωνιστές.

- Είναι τα ΜΜΕ στην πρώτη γραμμή αυτής της καταισχύνης. Αυτά που πουλούν πανάκριβα τον «πολύτιμο» τηλεοπτικό κλπ χώρο, αλλά που δεν διστάζουν να προσβάλουν τη νοημοσύνη μας κατασπαταλώντας τον αναφερόμενοι σ αυτή τη φτηνομπινεδιάρικη χολιγουντιανής έμπνευσης γελοιότητα.

- Πρωταγωνιστές είναι και οι κοκορομαχούντες της εξουσίας. Αυτοί που ξέρουν να κλίνουν το ρήμα «ΣΚΥΒΩ» σε όλους τους χρόνους, κονταροχτυπιούνται για το αν θα μοστράρουν σαν γύφτικα σκεπάρνια στο τηλεοπτικό γυαλί επιστρατεύοντας ακόμη και την .κορμοστασιά τους. Αυτός ο ξεπεσμός έχει και κομπάρσους.
Και είμαστε όλοι εμείς που ανεχόμαστε αυτή τη γελοιότητα, παραμυθιάζοντας τον εαυτό μας ότι αποφαινόμαστε για τον «καταλληλότερο» θιασάρχη και την «καταλληλότερη» φαρσοκωμωδία που θέλουν να ονοματίζουν αυθαίρετα ως υπεύθυνη πολιτική.
ΑΙΣΧΟΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ.
Για το προκλητικό μπιλιάρδο που παίζουν στην πλάτη μας με τον πιο απαξιωτικό για τον Ελληνικό λαό τρόπο.
ΑΙΣΧΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.
Ναι σε μας. Aν αυτή τη φορά δεν περιφρονήσουμε κατάφωρα τους εμπνευστές αυτής της γελοιότητας.
Ναι σε μας. Aν αυτή τη φορά δε φροντίσουμε να βγούνε και οι δυό πιο μαύροι κι απ την πίσσα.
Ναι σε μας. Aν γι ακόμη μια φορά αποδειχτούμε κότες και δε φροντίσουμε να στείλουμε αδιάβαστους και τους δυο
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: