19/9/09

Επιστράτευση τώρα .Όπλα μπαλάσκες και…. «πυροβολήστε» τους

Ο υπεύθυνος για όλα Κώστας, περιφέρεται από χωρίου σε χωρίο εντελώς μόνος,
( μέχρι και η θεο-Dora έπαθε «διπλωματική πνευμονία») και καλεί σε συστράτευση τα «πρόβατα» .με το σύνθημα, «ούτε μία ψήφος χαμένη».
Ο ανεύθυνος Γιώργος (Τζέφρυ) , κάλεσε και αυτός τους «πρόβατο-Έλληνες» σε , «συστράτευση, προκειμένου να βγει η χώρα από την παρακμή και να μπει στο δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της ελπίδας».
«Δεν είναι καιροί για πειράματα», φωνάζει ο Κώστας, και σαν καλός πατέρας, προειδοποιεί: «Με το αύριο των παιδιών μας, δεν παίζουμε». «Φτάνουν πια οι δικαιολογίες, φτάνει πια ο χαμένος χρόνος », διαλαλεί από το δικό του μπαλκόνι ο άνθρωπος της Μινεσότα.
Για τις χορηγίες που έπαιρναν από τον Χριστοφοράκο ο Κώστας Ζήμενς και ο Γιώργος Ζήμενς δεν διαφωνούν. Δεν τις είδαν, και δεν τις ξέρουν.
Οι εργολάβοι έχουν ήδη ψηφίσει Giorgos, αφού τον διάλεξε o Θείος (Sam). Giorgos ψηφίζουν και ο Rockefeller (citigroup) και ο Λάτσης και ο Κόκκαλης, αφού τους υπόσχεται δημιουργία, ανάπτυξη, και ελπίδα .

Σκοτώνονται, οι «αρχηγοί» στα μπαλκόνια, και οι υποψήφιοι στα παράθυρα για 10 ευρώ τον μήνα αύξηση, τη στιγμή που οι Έλληνες παίρνουν ξανά ,το δρόμο της μετανάστευσης, για την Αυστραλία και τον Καναδά.

Με μισθούς λαθρομετανάστη, και 2,5 εκ τσιμπούρια , που μας πίνουν το αίμα , η Ελλάδα δεν χωράει πια τους Έλληνες.

Ο Κώστας και Γιώργος υπόσχονται δημιουργία, ανάπτυξη, και ελπίδα, στα «ελληνόπουλα» που δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα, από αυτή που τους έταξαν οι περιουσίοι τραπεζίτες.

Επειδή με το αύριο «των παιδιών μας» , δεν παίζουμε, μαύρο στα κόμματα που υποστηρίζουν την ελεύθερη εγκατάσταση των Τούρκων στο ελληνικό έδαφος. Μαύρο στα τσιράκια της Μπιλντερμπεργκ. Μαύρο στους «χαφιέδες» του Ομπάμα, επειδή η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: