20/9/09

Οι μεγαλοτραπεζίτες χορηγοί της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας

http://vickytoxotis.blogspot.com/search/label/Jane%20Burgermeister


Οι μεγαλοτραπεζίτες Rockefeller και οι Rothchilds χορηγοί των εμβολίων-βιολογικών όπλων...μέσω της ΠΟΥ και των φαρμακοβιομηχανιών που ελέγχουν!

Το ζήτημα γρίπης των χοίρων-Η1Ν! και η υποβάθμηση της επικινδυνότητας των εμβολιασμών του φθινοπώρου... "υποψία ανάπτυξης, παραγωγής και εφαρμογής βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής με την πρόθεση πρόκλησης παγκόσμιας πανδημίας"

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...


(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 2ο


ι) Οι Rockefeller και οι Rothchilds χρηματοδοτούν την ΠΟΥ και την Baxter
Ποιος βρίσκεται πίσω από την Baxter;

Πολλά στοιχεία δείχνουν, πως οι μεγάλοι χορηγοί του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), οι Rockefellers και οι Rothschilds, οι οποίοι μέσω των Ιδιωτικών τους τραπεζών έχουν στην κατοχή τους και επενδυτικές εταιρίες, οι οποίες επενδύουν μερίδια και στην Baxter, τη Novartis και τη Sanofi. Μία ματιά στην διαπλεκόμενες οικονομικές σχέσεις προσφέρει η ακόλουθη έκθεση.
• Τα χρήματα από τις φορολογίες των Αμερικανών και των Ευρωπαίων, από το 1960 περίπου, συστηματικά και λαθραία εκτρέπονται από όλα τα επίπεδα των κυβερνήσεων τους, στην αγορά πλειοψηφικών μετοχών ιδιοκτησίας -– μέσω οργανωμένων ιδιωτικών επενδυτικών εταιριών που ανήκουν στο διεθνές εγκληματικό συνδικάτο που βασίζεται στο τραπεζικό σύστημα (bank-based criminal syndicate –μήπως τούτο μας φέρνει μνήμες των χρημάτων των Ελλήνων ασφαλιζομένων που «επενδύθηκαν» κατά τούτο το μοντέλο? Και κανείς δεν φαίνεται να έχει τιμωρηθεί για τις ενέργειες εκείνες που αποτελούσαν προδοσία απέναντι στον ελληνικό λαό....? σημ. μτφ.) – σε τέτοιους εταίρους αρπαχτικά σαν την Baxter International, των οποίων η βασική αποστολή είναι η γενοκτονία τους [των Αμερικανών και ευρωπαίων φορολογουμένων, σημ. μτφ.] Οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πολίτες εν αγνοία τους κατέχουν πλειοψηφικά μερίδια ιδιοκτησίας της Baxter International και των εταίρων συν-συνωμοτών της (corporate co-conspirators). Κατ’ αυτό τον τρόπο έχουν εξαπατηθεί να αγοράσουν τα φτυάρια που θα σκάψουν τους δικούς τους μαζικούς τάφους πριν την επικείμενη εκτέλεση τους και δεν έχουν κάνει χρήση της ικανότητας τους να συγκρατήσουν αυτή τη διαδικασία εξασκώντας τα δικαιώματα τους ως έμμεσοι βασικοί μέτοχοι της Baxter International και των εταίρων συν-συνωμοτών της.
Το ίδρυμα Rockefeller είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός χρηματοδότης της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας από την σύσταση της, απολαμβάνοντας υπερφίαλη επιρροή μέσω αυτής της υπηρεσίας.
• Οι θεσμικά οργανωμένες εταιρίες επενδύσεων που έχουν την ιδιοκτησία τη Baxter International και διάφορες διαπρεπείς αυστριακές Τράπεζες είναι τόσο άρρηκτα διασυνδεμένες, που δίνουν στη Baxter International αντίστροφη πολιτική και οικονομική επιρροή εντός της Αυστρίας. Τρία μέλη του παρόντος συμβουλίου διευθυντών της HVB, μία διαμοιρασμένη θυγατρική τράπεζα της UniCredit Group, της οποίας θυγατρική είναι και η Bank Austria, συνδέονται άμεσα με την Goldman Sachs, που είναι ένας από τους βασικούς ιδιοκτήτες της Baxter International: o Theodore Weimer, o Roland Seilhamer και ο Eduardo Spezzolli.
• Μέσω της μητρικής τους UniCredit Group, αυτές οι τρεις διαπρεπείς αυστριακές τράπεζες συνδέονται και με τους Rothschilds καθώς η UniCredit είναι βασικός μέτοχος της Bank Medici AG, που είναι ιδιωτική τράπεζα που ιδρύθηκε και ελέγχεται από τους Rothschilds από το 1855.• Όντας βασικοί μέτοχοι της ελεγχόμενης από τους Rothschields τράπεζας Medici, μέσω της UniCredit, αυτές οι τρεις διαπρεπείς αυστριακές τράπεζες είναι επίσης εμπλεκόμενες στο πρόσφατο σκάνδαλο Madoff, κατά το οποίο τουλάχιστον 50 δις δολάρια επενδυτικών μερισμάτων πελατών (client investment funds) διοχετεύτηκαν κρυφά σε ισραηλινές τράπεζες για να ξεπλυθούν σε μυστικές επιχειρήσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Α
κολουθώντας τις ειδήσεις στις 2 Ιανουαρίου 2009, πως η τράπεζα Medici, είχε επενδύσει 2 δις με τον Bernard Madoff, οι επικεφαλής της UniCredit Group διόρισαν ειδικό επιβλέποντα για την εκτέλεση αυτής της ιδιωτικής τράπεζας.
Ο CEO της Novartis (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου), Daniel Vassella, όπως και ο αυστριακός καγκελάριος, Werner Feymann, συμμετείχαν στη φετινή συνάντηση της Bilderberg, τον Μάιο στην Αθήνα. Συζήτησαν εκεί σχέδια ώστε να συντονίσουν τις δράσεις της αυστριακής κυβέρνησης, της αυστριακής θυγατρικής εταιρίας Baxter και άλλων κατασκευαστών εμβολίων, όπως η Novartis, ώστε να έρθουν ως απάντηση το φθινόπωρο μέτρα αναγκαστικών εμβολιασμών, στις από τα μέσα ενημέρωσης προκαλούμενες εκφοβιστικές καμπάνιες, για τον προ ολίγων μηνών εμφανησθέν ιό στο Μεξικό, για τον οποίο η Novartis ούτως ή άλλως είχε μήνες πριν διαθέσιμο εμβόλιο?
Ήταν η θυγατρική της Baxter στην Αυστρία, που μόλυνε 72 κιλά εμβολίων γρίπης με ενεργό ιό γρίπης των πτηνών το Φεβρουάριο και που στη συνέχεια το έστειλε σε 16 εργαστήρια τεσσάρων χωρών και παρ’ολίγο να προκαλέσει μία τραγική πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...