27/9/09

Χορεύει στον ρυθμό της Άγκυρας η Ζεϊμπέκ Αϊσέλ

Η ανανέωση του Τουρκικού Προξενείου σε πρόσωπα έχει πλέον φανεί δια γυμνού οφθαλμού και έχει γίνει αντιληπτή ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα για όλα όσα γίνονται και «παίζονται» στην ακριτική Θράκη. Ο παρεμβατισμός της Άγκυρας, είναι πλέον δεδομένος και η τουρκική προπαγάνδα παραμένει αναπάντητη από την Ελληνική Πολιτεία.
Η αγωνία των Τούρκων επιτελών της στρατηγικής εκτουρκισμού της Ελληνικής Θράκης γίνεται φανερή στην προσπάθεια ανάδειξης νέων προσώπων, ικανών, σύγχρονων, δυναμικών και με δείκτη νοημοσύνης άνω του μηδενός (όπου βρισκόταν οι προηγούμενοι «εκλεκτοί» της Τουρκίας).
Προκειμένου να μπορέσουν να εφαρμόσουν μία πολιτική προσωπολατρείας, για να μην υπάρξουν πολιτικές «παρενέργειες» στην υπόλοιπη Ευρώπη, τα think tanks τόσο του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, όσο (κυρίως) αυτά που βρίσκονται στην Άγκυρα, έχουν επιδοθεί σε μία απόπειρα αλλαγής προσώπων (αλλά όχι πολιτικών, πρακτικών και στόχων). Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι η Ζεϊμπέκ Αϊσέλ, πρώην εργαζόμενη στην Τουρκική Κρατική τηλεόραση, καλοσπουδασμένη στην Τουρκία (και γνωρίζουμε πολύ καλά τις δράσεις της ΜΙΤ εντός των τουρκικών πανεπιστημίων), αλλά και στην Πάντειο Σχολή στην Ελλάδα.
Πρόσωπο οικείο, νέος άνθρωπος σε ιδέες αλλά και στην ηλικία, ακραία τουρκόφιλη και υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που επαγγέλλεται τον πατριωτισμό!!!

Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: