23/9/09

Το, «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», Ντιμπέιτ

Ψεύτικα μεγάλα λόγια , μισόλογα , κεκρυμμένες αλήθειες και αόριστες υποσχέσεις.

του Σπύρου Χατζάρα

Θλίψη , απογοήτευση, και ανησυχία, μου προκάλεσε η «τηλεοπτική αναμέτρηση», των «πολιτικών αρχηγών». Ανθρωπάκια, που βρέθηκαν να καθοδηγούν το ελληνικό έθνος, με το χρίσμα «έξωθεν δυνάμεων» , προσπαθούσαν να μην ξεχάσουν τίποτα από τις οδηγίες των επικοινωνιολόγων, αλλά και να πάρουν την ψήφο μας, πάντα όμως, πειθώμενοι , «τοις κείνων ρήμασι».
Τους είδαμε όρθιους. Τους είδαμε και καθιστούς. Ανάστημα δεν όρθωσαν . Γιατί απλούστατα δεν διαθέτουν. Ηγέτης ικανός και αποφασισμένος να προασπίσει τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους δεν είναι κανείς από αυτούς.

Να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή.

Η αιτία της συμφοράς για τον ελληνικό λαό, βρίσκεται στην εξάρτηση, πολιτική και οικονομική , από «ξένα κέντρα αποφάσεων»,από τα οποία λαμβάνουν «ντιρεκτίβες», τόσο η ΝΔ, όσο και το «Νέο-Πασοκ».Για το λόγο αυτό η πολιτική και των δύο έχει καταστροφικά αποτελέσματα.
«Μέσα», δεν πάμε καθόλου καλά λοιπόν.

Τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Καραμανλής, δεσμεύονται από την συνταγή του ΔΝΤ.

Ο «δεξιός» Καραμανλής προωθεί την πιο φιλολαϊκή εκδοχή και τον South Stream.
Ο «σοσιαλδημοκράτης» Παπανδρέου, την πιο σκληρή και τον Nabuko .

Ο Καραμανλής, επιτέλους ομολόγησε, ότι από τα 100 επί πλέον δις «φέσι», που μας φόρεσε, τα 50 πήγαν στις τράπεζες για τόκους. Ήταν το κόστος των credit default swaps (CDS), των «έξυπνων» (δομημένων) ομολόγων του Χριστοδουλάκη (κυρίως) και του Αλογοσκούφη. Ο Καραμανλής όμως δεν θέλει να το βάλει με τις τράπεζες και τους τραπεζίτες και για αυτό δεν είπε λέξη για τα credit default swaps.

Και ακόμα 7 δις, ήταν το επιπλέον φέσι, που πληρώσαμε για την «ιδιωτικοποίηση» της ΔΕΗ. Την λυπητερή για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, δεν την αποκάλυψε.

Το καθαρό φέσι, από τη δική του διακυβέρνηση είναι 33 δίς στα 6 χρόνια.
Το μισθολόγιο στον δημόσιο τομέα, πήγε το 2008,στα 21 δις ευρώ, από 13 το 2004. Με αυξήσεις κάτω από τον πληθωρισμό.3 δις είναι το καπέλο για τους μισθούς των blue-boys.18 από τα 33 δίς ήταν οι μισθοί του μπλε στρατού.

Ούτε για το ποιος έκαψε την Αθήνα τον Δεκέμβρη, μίλησε ο πρωθυπουργός.

Ο Κουκουλοφόρος Αλέξης δήλωσε έτοιμος να την κανακάψει, αν δεν εκλεγεί αυτοδύναμος ο George.

Ο «κουσουρεμένος» Περίγελος, (του Αλαφούζου και όχι μόνον), ο κουκουλοφόρος Αλέξης ,(της θυγατρικής του ΔΟΛ), ο Γιώργος Κωλοτούμπας, (ο αυτοδημιούργητος), η Αλέκα από την ΚΚΕ α.ε, και οι «συγκληρονόμοι», ο Γιωργάκης Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, από τη Μινεσότα (ο ανεύθυνος), , και ο Κωστάκης Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, ο υπεύθυνος ,(αυτή τη φορά), για όλα, συναποτελούν το πολιτικό προσωπικό με το οποίο η Νέα Τάξη ελέγχει το «οικόπεδο» Ελλάς.

Εντός του πλαισίου της Νέας Τάξης, οι 4 από τους έξι. Κωστάκης-Γιωργάκης & Co-Alexis-Περίγελως. «Ηγέτες»- κομπάρσοι, αλλά και Φερέφωνα Εκτός και «επί τα αυτά», «τα άκρα».Ο Κωλοτούμπας και η Αλέκα, που αποτελούν συστημική αντιπολίτευση, και συγκρατούν τους «κεντρώους ψηφοφόρους»,εντός της στρούγκας.
Τα σεμινάρια του εργοστασίου παραγωγής ιδεών της Νέας Τάξης, του Ινστιτούτου Tavistock, για την «green development», άρχισαν το 1972.

Η παράταξη της «πράσινης ανάπτυξης», είναι ο Περίγελος , ο Αλέξης ο κουκουλοφόρος από τη ΔΟΛια συνιστώσα, και ο Γιωργάκης Μπίλντερμπεργκ-Σαλαμαλέκουμ.

Οι παπαγάλοι των εργολάβων, δεν ρώτησαν για τα πιο σημαντικά προβλήματα.
Τα 2,5 εκ. λαθρομετανάστες, τη μαφία, την εγκληματικότητα, τα Καρτέλ, και τα επιτόκια, και όλοι ρωτούσαν τον Γιωργάκη Ζήμενς-Μπίλντερμπεργκ, που θα βρει τα 2,5 δις που υπόσχεται στους φτωχούς για να τον ψηφίσουν.
Ο Georges ξέχασε, (ή του είπαν να ξεχάσει) ,την δέσμευση του για αναθεώρηση του συμφώνου σταθερότητας,ώστε οι δαπάνες του ΠΔΕ να μην περιλαμβάνονται στο όριο του ελλείματος.(3%).

Το επικοινωνιακό μπαράζ ήταν η απόδειξη της Τραγωδίας που ζει ο τόπος, με ηγέτες του «περιηγητικού στυλ» της Μάγιας . (Τσόκλη)

ΥΓ. Ηρθε ο καιρός για την ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συζητώντας με τον πατέρα μου και τον γαμπρό μου (αμφότεροι ΝΔ) για το τι θα ψηφίσουμε προσπαθούσαν-ανεπιτυχώς βέβαια-να με πείσουν για τον Καραμάν Αλή.Τα επιχειρήματά τους ήταν από παιδικά έως παιδαριώδη και βέβαια τους τα έκανα σκόνη γιατί κάποιος που ξέρει την πραγματικότητα δεν μπορεί να ξεγελαστεί,αντίθετα τους ξεσκεπάζει όλους.Το πιο τραγικό όμως της υπόθεσης είναι η κατάληξη της κουβέντας διότι μέσα από τέτοιες συζητήσεις και όταν όλα τα επιχειρήματα τελειώσουν μένει στο τέλος η αλήθεια,μία αλήθεια οδυνηρή η οποία όταν προέρχεται από συγγενικά σου πρόσωπα είναι ακόμη οδυνηρότερη.Συζητώντας λοιπόν και ρωτώντας γιατί ο "τίμιος" πρωθυπουργός δεν άσκησε δίωξη (μέσω της δικαιοσύνης)κατά του Βουλγαράκη και των λοιπόν κοπρόσκυλων η απάντηση ήταν ότι όλοι είναι ίδιοι,ότι και ο ίδιος ο Καραμάν "τρώει" μέσω αυτών(μαλάκας είναι;).Τότε είναι που έσκασε η πικρή αλήθεια από τα χείλη των ασεβών:"και εγώ στη θέση τους τα ίδια θα έκανα,την τσέπη μου θα κοίταγα,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ θα κοιτάξω, μαλάκας είμαι; Αυτοί που μας κυβερνούν ψηφίζονται στην πλειοψηφία τους από ανθρώπους ίδιους με αυτούς. Η απάντησή μου είναι ότι σπίτι μας είναι πρώτα η πατρίδα διότι χωρίς αυτή δεν μπορούμε να έχουμε οτιδήποτε από τα υπόλοιπα και όποιος ψηφίζει αυτά τα λαμόγια είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στην προδοσία κατά της πατρίδας μας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μάζα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται από εμάς που αντιστεκόμαστε(όσο και αν δεν μας αρέσει αυτό),αυτοί οι άνθρωποι θα ακολουθήσουν τον οποιονδήποτε οπουδήποτε,είναι άνθρωποι που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους και δεν μπορούν να δουν το αύριο που ξημερώνει, πρέπει εμείς οι πατριώτες να διεκδικήσουμε αυτό που επιτάσει η ιστορία,το καθήκον και η πατρίδα εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας ελεύθεροι και Έλληνες σε πατρίδα ελληνική.
Υ.Γ. Όποιος ψηφίσει τους διάδοχους πρίγκηπες μην διαμαρτυρηθεί αύριο για τις παραχωρήσεις στα εθνικά θέματα γιατί η απάντηση θα είναι "μεγάλε μας ψήφισες,λαική εντολή λάβαμε".Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται,θα είστε εξίσου ένοχοι με αυτούς,να όχι περισσότερο.Χρήστος Παναγιωτόπουλος

ILIAS είπε...

ΥΓ. Ηρθε ο καιρός για την ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΔΗΛΑΔΗ;;;