18/9/09

Η ΔΟΛια διαπλοκή πάει ΣΥΡΙΖΑ με την Κουκούλα


O σεμνός αντιστασιακός ήρωας, agente secreto, σε νέα αποστολή; (Lotta Continua)

Το Πάσχα του 1968 , ο «Βασιλάκης ο αχαμνός», πήρε μέρος στην «Μαύρη Κρουαζιέρα», της Χούντας σαν "agente secreto" , με την «Κουκούλα», « κάποιας κυρίας αντίστασης» και γιαυτό περέμεινε σιωπηλός.
Μετά , το 69, ήταν –λέει- στην Lotta Continua και με κάποια βεβαίωση του «επαναστατικού εντύπου» της οργάνωσης, που ποτέ δεν ελέγχθηκε η γνησιότητα του, γράφηκε στην ΕΣΗΕΑ, όταν γύρισε στην Ελλάδα. Μετά τη χούντα.

Τελευταία ήταν «Διευθυντής σύνταξης στο Βήμα, αλλά εκλέχθηκε, πρόεδρος στην ΠΟΕΣΥ δηλώνοντας: «Δεν είμαι διευθυντής»!!!!

Σαν «πρόεδρος», κατάφερε να «διαλύσει» τον κλάδο, προς τέρψιν του κ. Σταύρου (με το εγκεφαλικό), και με κατάθεση ψευδούς δηλώσεως στην Εμπορική Τράπεζα ,έκανε παράνομα αναλήψεις ,από τον λογαριασμό της ΠΟΕΣΥ. (Για τον αγώνα…)

Διαβάζω στο δελτίο Τύπου του Σφύριζα.

«Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και αρθρογράφος στην εφημερίδα "Το Βήμα", Βασίλης Μουλόπουλος, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο αγώνας δηλαδή συνεχίζεται . (Lotta Continua )
Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Και γιατί λένε, « ο διακεκριμένος αντιστασιακός και διευθυντής στην εφημερίδα “Το Βήμα” » ; Δεν βάζουν διευθυντές στα ψηφοδέλτια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...