26/9/09

Ο Γιωργάκης στην Αμερική λίγο πριν από τις κάλπες

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, λίγες μέρες πριν από τις κάλπες, να μεταβαίνει πολιτικός, ιδιαίτερα ο διεκδικών την πρωθυπουργία, στην Αμερική.
Σε άλλες εποχές αυτό θα ξεσήκωνε του πάντες. Τώρα του τάφου η σιωπή.
ΟΥΔΕΙΣ μιλάει για αυτό το ταξίδι, που τουλάχιστον σημειολογικά αποκαλύπτει πολλά.
Σε άλλες εποχές μια τέτοια πρωτοβουλία και από μόνη της θα ήταν ικανή να χάσει τις εκλογές ο κυβερνητικός μνηστήρας. Σήμερα τα πάντα έχουν ισοπεδωθεί και ανοικτά και απροκάλυπτα ΟΛΟΙ υμνολογούν τους δυνάστες μας: Την πηγή όλων των συμφορών μας. Πώς αλήθεια σε μια τέτοια εποχή, ολοκληρωτικής κατάπτωσης της πολιτικής σκέψης και των αισθημάτων, να έχεις αισιοδοξία;
Οι «νταβάδες» της υφηλίου, ανοικτά και απροκάλυπτα και με θηριώδη αυθάδεια, διαλαλούν ότι είμαστε υπό τις διαταγές τους, ΚΑΙ εμείς μοιραίοι και άβουλοι το αποδεχόμαστε.

Μοιραίοι και άβουλοι προσκυνάμε τους προσκυνημένους πολιτικούς και τους αμερικανοτσολιάδες…

Η μετάβαση του Γ.Π., μία περίπου εβδομάδα πριν από τις εθνικές μας εκλογές, στην Αμερική είναι σημειολογικά πολυσήμαντη:
α). Δεν πάει φυσικά στις ΗΠΑ για να πάρει το χρίσμα. Αυτό το έχει πάρει και υστερικά τον σπρώχνουν, Θεοί και δαίμονες, με κάθε μέσο και απάτη, στην Πρωθυπουργία.
Πάει στους «προστάτες» μας για να ενημερωθεί καλύτερα (ακριβέστερα να φρεσκάρει τις αμερικάνικες θέσεις) και να πάρει τις κατηγορηματικές «εντολές». Πρέπει να παραλάβει την πλάκα του Μωυσή: Την ταχύτατη επίσπευση και επίλυση των εθνικών μας θεμάτων, σύμφωνα με τις επιταγές των ΗΠΑ.
Ποιες είναι αυτές οι επιταγές το έχουμε γράψει και αναλύσει κατακόρον…
β). Δεν είναι, όμως, μόνο η πλάκα του Μωυσή. Αυτή θα μπορούσε και να του αποσταλεί.
Υπάρχει και κάτι άλλο, ακόμα πιο μακάβριο: Η δεδηλωμένη σηματοδότηση της υποταγής μας στους διεθνείς «νταβάδες» και η καθαρή σηματοδότηση εκ μέρους των «νταβάδων»: Η Ελλάδα είναι δικό μας προτεκτοράτο και το καταστούμε σαφές, το δείχνουμε ωμά και λίγες ώρες πριν από τις κάλπες.
Αυτή η στραταρχική αυθάδεια του ηγεμόνα, μαζί με το προσκύνημα του Γ.Π. σε αυτό το θράσος της ηγεμονικής αναίδειας, είναι που γεμίζει τα όνειρά μας με ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!
Θα την αποδεχτούμε ως λαός;
Ή θα τσαλακώσουμε, έστω με τη ψήφο μας, αυτή τη θηριώδη σατραπική αυθάδεια και τους δούλους της…
Στο χέρι μας είναι.
Και εδώ βρίσκεται το διακύβευμα αυτών των εκλογών, όπως κουραστικά το έχουμε αναλύσει.
ΟΛΑ τα άλλα που μας σερβίρουν οι πολιτικοί μας και τα κανάλια της απάτης είναι παραμύθια για μικρά παιδιά…
Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3714

Δεν υπάρχουν σχόλια: