27/9/09

ΠΑΣΟΚ: Πρώτα ο (μουσουλμάνος) πολίτης.

Για να ξέρετε τι ψηφίζετε !

- Αν εφαρμοστεί, το κρυφό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, για την «ενσωμάτωση» των λαθρομεταναστών , από τις 5 Οκτωβρίου, ο ελληνικός λαός θα χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα .

-Τους δίνουν σπίτια ,ψήφο, ιθαγένεια, και τσάμπα περίθαλψη, εκτός από την ισόβια σύνταξη του ΟΓΑ. (Το Σαουδαραβικό Τζαμί στον Ελαιώνα, έχει νομοθετηθεί από τη ΝΔ, όπως και το μουσουλμανικό νεκροταφείο στο Σχιστό).

- Θέλουν να αλλάξουν εκλογικό σώμα, και τη διαφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα θα την κάνουν , οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί, οι Ιρακινοί, οι Αλβανοί κλπ. που θα εκλεγούν τους δημάρχους και τους νομάρχες.

Παλιά έλεγαν, ότι λείπουν εργατικά χέρια και χρειαζόμαστε «φθηνούς εργάτες» (σκλάβους), για την … «ανταγωνιστικότητα».

-Τώρα αποδεικνύεται ότι έκαναν εισαγωγή ψηφοφόρων!!

-Θέλουν να δίνουν και την υπηκοότητα, στα παιδιά των λαθρομεταναστών, με τη γέννησή τους. Αυτόματα. Οπότε θα κάνουν και εισαγωγή εγκύων.

Το ερώτημα είναι :Ποια «υπερτέρα δύναμις». αποφάσισε την εισαγωγή.

Διότι ο Πακιστανός και ο Αφγανός που πλήρωσαν 5000 ευρώ στη μαφία για να έρθουν, δεν το έκαναν με το όνειρο… να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου στη δημοκρατία του Περικλέους …

-Πρέπει να απαντήσουν, πριν τις κάλπες.

Γιατί θέλουν να καταργήσουν τη λαϊκή κυριαρχία, και να καταστήσουν τον ελληνικό λαό, υποχείριο, των εισαγόμενων ψηφοφόρων;

-Συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ, πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

-Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρέπει να απαντήσει, έναντι ποίου ανέλαβε την υποχρέωση, να χτίσει σπίτια τους λαθρομετανάστες.

-Οι 28 θέσεις του Νέο-ΠΑΣΟΚ για τους λαθρομετανάστες

-Προεκλογική παρέμβαση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ ,υπέρ της Μαφίας και των πελατών της.

Σπύρος Χατζάρας

διαβάστε όλο το κείμενο στο....
http://deltio11.blogspot.com/2009/09/5.html


ΥΓ. Με το πακέτο ΠΑ.ΣΟ.Κ , (Σπίτι, ευρωπαϊκό διαβατήριο, ψήφος, ισόβια σύνταξη, τζάμπα περίθαλψη και εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή υπηκοότητα για τα παιδιά ) ,το «εισιτήριο» που χρεώνει η μαφία, για το ταξίδι στην Ελλάδα, θα φθάσει τις 20.000 ευρώ. Μπορεί και παραπάνω. Μήπως κάποιοι θα πάρουν ποσοστά;


Δεν υπάρχουν σχόλια: