25/9/09

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Η μεροληψία της «αμεροληψίας» και η αδιαφορία της πολιτικής και της δημοσιογραφίας


Υπάρχουν κάποια γεγονότα που αποκαλύπτουν όχι μόνο την αβυσσαλέα υποκρισία και ψευτιά της καθεστωτικής πολιτικής και δημοσιογραφίας, αλλά και την μεροληπτική «αλητεία» τους, την μακιγιαρισμένη με το μύθο της «αμεροληψίας» και της «δημοκρατίας»!

Εισβάλουν 15 κρανοφόροι, σε ώρα αιχμής (6 το απόγευμα), σε πολυσύχναστο και περιφρουρούμενο μέρος (Πλατεία Εξαρχείων), σε περιοδικό, ισοπεδώνουν, καταστρέφουν τα πάντα και βάζουν φωτιά, αφήνουν και προκήρυξη ανάληψης της τρομοκρατικής ευθύνης, ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ συγκινήθηκε και ασχολήθηκε!!!

Τα κανάλια και ο Τύπος που κόπτονται για τη «δημοκρατική ενημέρωση» και την «προστασία» της «ελευθερίας των ιδεών» και της «αντικειμενικής ενημέρωσης» σιώπησαν σκανδαλωδώς!

Κτυπήθηκε τρομοκρατικά ένα έντυπο και οι «προστάτες» της «ελευθερίας της άποψης» και της «ενημέρωσης» το έπνιξαν κυριολεκτικά το γεγονός. Δεν το θεώρησαν αυτό το ζήτημα σοβαρό!!!

Χαλάνε τον κόσμο για κουτσομπολιά και παραπολιτικά σκανδαλάκια και το κάψιμο ενός περιοδικού είναι ασήμαντο!!!

Δεν θεώρησαν σοβαρό, αυτοί οι «ευαίσθητοι» της «ελευθερίας», ότι ένα έντυπο πυρπολήθηκε φασιστικά στην καρδιά της Αθήνας.

Δεν θεώρησαν σοβαρό το γεγονός της τρομοκράτησης και της φίμωσης ενός εντύπου από ανενόχλητους κρανοφόρους.

Δεν θεώρησαν σοβαρό το γεγονός ότι αυτή η πυρπόληση μπορούσε να οδηγήσει στην πυρπόληση ολόκληρης της πολυκατοικίας και των ανθρώπων της που ήταν εγκλωβισμένοι από τους τρομοκράτες.

Στα γραφεία ενός περιοδικού υπάρχουν όγκοι περιοδικών που αν άναβαν αυτοί οι όγκοι η πολυκατοικία, ακόμα και τα γύρω κτίρια θα τυλίγονταν στις φλόγες!!!

Με την αυτοθυσία των γειτόνων και τους πυροσβεστήρες τους σώθηκε η κατάσταση.

Γι’ αυτό ,(για να μη μάθουν την αλήθεια και για να την κουκουλώσουν) ΚΑΝΕΝΑ κανάλι και κανένας δημοσιογράφος δεν εστάλη για να κάνει ρεπορτάζ και να φωτογραφίσει το έργο των τρομοκρατών!

Για το τίποτα μας σερβίρουν, όλοι αυτοί της «αντικειμενικής» ενημέρωσης, του κόσμου τις «πληροφορίες» αυτοπτων μαρτύρων (οι περισσότεροι κατασκευασμένοι) και εδώ δεν ήρθε ούτε ΕΝΑΣ για να δει και να ρωτήσει τους ενοίκους και τους γείτονες τι έγινε.

Ούτε η διαβόητη «αντιτρομοκρατική»!!!!
Αντιμετωπίστηκε το όλο ζήτημα σαν αστυνομικό δελτία μικροκλέφτη!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…

Αυτή είναι η μεροληψία των αμερόληπτων καναλιών και του Τύπου!!!

Αυτή είναι η «ευαισθησία» των υστερικών «προοδευτικών» περί «ελευθερίας της έκφρασης» και περί των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Κινδύνεψαν άνθρωποι και δεν ίδρωσε το αυτί τους!!!

Πυρπολήθηκε έντυπο και εισέβαλαν τρομοκράτες επί ώρα σε γραφεία περιοδικού πανικοβάλοντας τους πάντες και τα πάντα και καταστρέφοντας και τους τοίχους του διαμερίσματος και ουδείς «ευαισθητοποιήθηκε»!!!
Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν και οι πολιτικάντηδες και τα πολιτικά κόμματα.

ΣΕ κανένα δεν ίδρωσε το αυτί για το αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου και της έκφρασης και κατά της δολοφονικής, φασιστικής επίθεσης.
Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η ΕΣΗΕΑ.
Αλήθεια υπάρχει το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων; Έχει πληροφορηθεί ότι κτυπήθηκε έντυπο; Ότι υπήρξε προκήρυξη τρομοκρατών εναντίον μέλους της ΕΣΗΕΑ, του Θύμιου Παπανικολάου, ιστορικού αγωνιστή της Αριστεράς;

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα μπλογκ που ΟΛΑ κινητοποιήθηκαν!!!
Διαφορετικά τίποτα δεν θα είχε μαθευτεί….

Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3707


Δεν υπάρχουν σχόλια: