12/9/09

Γ. Παπανδρέου-Salamalekum: Το πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών


Παπα-δήμος, Παπαδ-ήμος, Παπαδήμος !!!!

του Σπύρου Χατζάρα

Η παγκόσμια διακυβέρνηση, τον διόρισε «γενικό έφορο»,γι' αυτό υποσχέθηκε δίκαιη φορολογία, και για να περάσει η ώρα , μας διάβασε το πρόγραμμα της Ε.Ε. για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Ο ανθύπατος Προβόπουλος , καθόταν «πρώτο τραπέζι πίστα», και εξέφραζε την επιδοκιμασία του, για να τον παίρνει η κάμερα, και να στείλει το μήνυμα ότι ψηφίζει και αυτός « πράσινη ανάπτυξη» και Παπαδήμο. (Ο Αμερικανός πρέσβης θα έμεινε έξω, μαζί «με το λαό του», και γι' αυτό ίσως δεν μπήκε στην αίθουσα). Παρών ήταν ο "σύντροφος" Χορηγός Σωκράτης,(Κόκκαλης).ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ!!!!.

Ο ΓΑΠ υποσχέθηκε ότι ,με την «πράσινη ανάπτυξη », θα γίνουμε Δανία,(Σκανδιναβικό μοντέλο) ,αλλά με μεσογειακή διατροφή, και έδωσε από τώρα ,αυξήσεις 1,6%, (πάνω από τον πληθωρισμό), για να γίνει πιο δίκαιη διανομή του πλούτου, ώπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει ότι, « θα τρώμε με χρυσά κουτάλια»! μεν, αλλά και ότι θα «μπούμε σε μεσογειακή δίαιτα» δε.

Την εποχή του Αντρέ, «έγραψε ιστορία» μόνο ο Τρίτσης. Τώρα θα γράφουν όλοι. Από τους περιπτεράδες ως τις νοσοκόμες στα Κέντρα Υγείας. (αν εξυπηρετηθεί άνθρωπος γράψτε μου! (Στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας θα είναι όλοι πνιγμένοι αφού θα γραφούν «ιστορία») .

Έθεσε το ερώτημα , «που πάνε τα λεφτά», διότι δεν ξέρει , ότι πληρώνουμε 14 δισ. σε τόκους, στους μεγάλους τοκογλύφoυς ,που είναι αφορολόγητοι, και ότι μόνο 700 εκ., είναι τα εμβάσματα των Αλβανών φοροφυγάδων , προς τη «μητέρα πατρίδα», και κανένας δεν του είχε μιλήσει για τους «νταβατζήδες» , τους "εργολάβους" , την Ολιγαρχία, και τους "προμηθευτές".

Αυτό που υπόσχεται το Ζήμενς-ΠαπαδημοΠΑΣΟΚ , είναι αύξηση της κερδοφορίας των Καρτέλ, νέα κρατική ενίσχυσή τους και απαλλαγή τους από τις ασφαλιστικές εισφορές των νέων εργαζομένων , για την αντιμετώπισης της ανεργίας και την “πράσινη ανάπτυξη”.

Στους «φίλους» μας ,από το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Αλβανία κλπ υποσχέθηκε «αλληλεγγύη» και οικογενειακό γιατρό και νοσοκόμο στο σπίτι, καθώς και ότι, η αστυνομία θα μπει στην υπηρεσία τους, ώπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει, ότι οι λαθρομετανάστες θα μεταφέρονται με τα περιπολικά και τις «κλούβες» και ότι οι «ζητάδες» θα κάνουν ντιλίβερι την ηρωίνη της αλβανικής μαφίας.

Για την εκπαίδευση, υποσχέθηκε περισσότερο χρήματα στην κ. Ρεπούση και τον κ. Ηρακλείδη και ηλεκτρονικά βιβλία για τον «συνωστισμό» στη Σμύρνη. Θα κάνουμε και ένα μεγάλο βήμα προς το "μέλλον".Στο 1808 και το baccalauréat του Μεγάλου Ναπολέοντα.

Στα πολύ σοβαρά τώρα:

Η ενοποίηση των ταμείων σε ένα φορέα, λέγεται «σοσιαλιστικά» ,κοινοπραξία. Υποσχέθηκε μια ενιαία εθνική σύνταξη, ακριβώς όπως ισχύει στις ΗΠΑ. Μια σύνταξη για όλους. Από τον ΟΓΑ ως το Δημόσιο. Ακριβώς αυτό που ζητάει η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
Για τον Ναμπούκο δεν είπε τίποτα. Τα είχε πει στην Αλεξανδρούπολη.
Για τα εθνικά θέματα είπε ότι θα κάνει ότι έκανε και πριν. Ναι στο σχέδιο Ανάν. Ναί στη (γεωγραφική) «Μακεδονία», (των καθαρμάτων), ναι στον «αυτοπροσδιορισμό» των Τούρκων στη Θράκη, κλπ,κλπ,κλπ,
Θα αντικαταστήσει επίσης τις φρουρές στις βραχονησίδες με ...ανεμομύλους ,της πράσινης ανάπτυξης και ( ίσως), της Ζήμενς.

ΥΓ.Ψηφίστε τον.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

YMNOΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ


ΘΟΥΡΙΟΣ

Αφιερουται στους αναρχικους κορμορανους που υπεστησαν την βιαιη
καταστολη του κρατους της Βαζελλας, για την δημιουργια γηπεδου ποδαριλοσφαιρας εις Βοτανικον.

Η μελωδια ειναι του Ν. Μουζακη παρεκτος της παρλατας ΒΟΥΡ-ΤΣΑ που ο ρυθμος του μετρου αυτου ειναι απο τον θουριο των AC/DC -Thunder struck.

Συντακτης:Mικης Χασικλακης


ΥΜΝΟΣ

Λεσχη και καφενες αργοσχολων της πλακας.


Προεδρος μαλακας.Δεν υπαρχει αλλος πιο διασκεδαστικος.ΣυριζοΣυνασπισμος!

SυριζοSυνασπισμος!


Πρωταθλητης των κωμωδιων παντοτινος!


ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑ

ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ!


ΒΟΥΡ-ΤΣΑ!Σε εχουνε δοξασει


οι γνωστοι καταστροφεις σου (τσ)α(τ)σσοιπου αριστεροχλεχλεδες ειναι με λεφτα!


Και ολοι οι αναρχοκαφριλοι


μολις ακουσουν του Συριζα τα Σουαχιλι


ΖΗΤΩ λενε ο Συριζοσυνασπισμος!Χαιρεται η λαθρο Ελλαντα

που χει τετοια Φιλ-α-ντροπη
ομαντα


που της κωμωδιογραφιας εχει παντα τα κλειδια!


ΣυριζοΣυνασπισμος!

SυριζοSυνασπισμος!


Πρωταθλητης των αναρχολαθρογραφικων
παντοτινος!
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑ

ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ!


ΒΟΥΡ-ΤΣΑ!