26/9/09

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ «ΕΛΛΑΔΑ»

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΜΗ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΓΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/09/blog-post_6254.html

1. ΣΥΝΤΑΓΗ BILDERBERG:


Και η συνταγή για να το επιχειρήσουν είναι μελετημένη και καλά σχεδιασμένη.

Πρόκειται για μια συνταγή που είναι απόλυτα ενταγμένη στο πλαίσιο γενικότερων υπερεθνικών σχεδιασμών.

Η αρχιτεκτονική της BILDERBERG όρισε με σαφήνεια το περίγραμμα αυτού του σχεδιασμού σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Τα «καλύτερα προοδευτικά μυαλά του κόσμου» (κατά δήλωση ΠΑΣΟΚ, κλήθηκαν να εξειδικεύσουν αυτό το περίγραμμα στο συμπόσιο της Σύμης, και ως μια BILDERBERG Νο2, ήρθαν να το προσαρμόσουν στην μετακαραμανλική πασοκολάγνα εποχή.

Ο «εκλεκτός της καρδιάς τους» Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, είναι αυτός που θα κληθεί να φέρει σε πέρας το πιο ύπουλο ανθελληνικό σχέδιο όλων των εποχών.


2. ΚΟΚΤΕΙΛ ΤΡΙΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ:

Τρία πράγματα είναι αυτά που συνθέτουν το σύγχρονο πολιτικό σκηνικό.

Α. Η δεδηλωμένη του Γ. Παπανδρέου στη σύνοδο της Νέας Υόρκης:
Μια δεδηλωμένη που μέσα από τη σαφέστατα προσανατολισμένη αρλουμπολογία της πρασινοαναπτυξιακής κουταμάρας, δηλώνει απερίφραστη υποταγή - πριν απ όλα θεσμική υποταγή - στο υπερεθνικό και παγκοσμιοποιημένο, πράγμα που σε απλά ελληνικά σημαίνει:
- Σε επίπεδο πολιτικής: αποκρουστικότατο υποτακτισμό.
- Σε επίπεδο οικονομίας: Ολόπλευρη επιδρομή, απόλυτη εξαθλίωση για το λαό, και υπεργιγάντωση των οικονομικά ισχυρών σε όλα τα επίπεδα.
- Σε επίπεδο κοινωνίας: Πλήρη αποσάρθρωση, πολυπολιτισμικό ευνουχισμό, και αποδιάρθρωση των πάντων.

Β. Το πιεστικό για τη χώρα μας γεωπολιτικό γίγνεσθαι:
Με ανοικτά τα κορυφαία εθνικά μέτωπα, και - το χειρότερο - με διαφαινόμενη την πολιτική εξουσιοδότηση για τη διαχείρισή τους, σ ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) και σ έναν ηγέτη (Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), των οποίων ο βίος και η πολιτεία, μόνο την εθνική περηφάνια δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπηρέτησαν κατά το παρελθόν, δε θα ήταν υπερβολή να υποθέσουμε πως οι μετεκλογικές σελίδες τις σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, θα είναι από τις μελανότερες της ελληνικής ιστορίας.

Γ. Η υπό διαμόρφωση «γεωγραφία της οικονομίας»:
Δηλαδή αυτή που δε θα καθορίσει απλά την κατεύθυνση της αναπτυξιακής δυναμικής για τα επόμενα τριάντα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή επομένως και την Ελλάδα, αλλά εν πολλοίς θα κληθεί να απαντήσει έμπρακτα στο καθοριστικό δίλημμα:

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ή ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΧΩΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ???»

Και επειδή όλα δείχνουν πως οι κυρίαρχες επιλογές κινούνται στη λογική της πιο απροκάλυπτης υποταγής, οι κίνδυνοι να βρεθεί η χώρα εγκλωβισμένη σ ένα επικίνδυνο πλέγμα επιλογών αποικιακού τύπου εξάρτησης πολιτικής και οικονομικής, ρίχνουν πλέον απειλητικά τη βαριά σκιά τους στη διαφαινόμενη κατεύθυνση των πολιτικών εξελίξεων την επόμενη περίοδο.

3. Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ:
Ένας λαός παραιτημένος, παραδομένος στα φραστικά περιτυλίγματα με τα οποία καλύπτουν το αποκρουστικό πρόσωπο των εγκληματικών τους επιλογών, θα συνιστά τον καταλύτη που χρειάζονται για να θέσουν σ εφαρμογή τα επικίνδυνα σχέδιά τους.
Ένας λαός αποφασισμένος ν αντισταθεί στα πλαστικά ιδανικά που κρύβουν πίσω από τα πλαστικά σημαιάκια κάθε απόχρωσης, εξοπλισμένος με εθνική περηφάνια και αποφασιστικότητα να σταθεί περήφανος και ορθός, θα τους χαλάσει τα σχέδια και θα βάλει πλώρη για να πάρει ο ίδιος τα χέρια του - μέσα από τις δραστικές μετεκλογικές πολιτικές ανακατατάξεις που θα έρθουν - το μέλλον της χώρας του και το αύριο των παιδιών του.
Αυτή τη φορά οι σειρήνες του ψεύδους και της πολιτικής εξαπάτησης, πρέπει να φάνε το πιο ισχυρό χαστούκι γιατί πραγματικά η χώρα μας βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη καμπή.
Τώρα είναι η ώρα για περήφανους πολίτες γιατί.
Μετά τις εκλογές θα είναι αργά για μετανοιωμένους και κοψοχέρηδες πολίτες.
Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί στην ιστορία, και αν επαναληφθεί θα είναι η πιο επικίνδυνη φάρσα και για μας και για τον τόπο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΣΚΟΥΠΑ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ





http://www.adiakritos.gr/?p=8054#more-8054

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΣΚΟΥΠΑ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ





http://www.adiakritos.gr/?p=8054#more-8054