28/9/09

TΡAΓΕΛΑΦΙΚΟ ! ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ..ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΜΕ ..ΥΠΕΥΘΥΝΗ(!!) ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ-''ΝΟΜΙΜΟΥ'' ΚΗΔΕΜΟΝΑ! ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ.ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ..

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ(Σ.Σ.ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ;)ΣΤΗΝ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ PC ,ΖΗΤΕΙ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (Α)ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Η ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ(Σ.Σ ΔΗΛ. 'ΜΑΘΗΤΕΣ' ΛΧ. 20ΧΡΟΝΟΙ ΣΕ ΤΑΞΗ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 12 ΕΤΩΝ!!!!),ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ(!!) Η ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ(Σ.Σ ΤΗΣ..ΑΔΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ),
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ Η ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΕΚΡΥΘΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(SIC),
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΑΦΟΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ...ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ.

(ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟ -ΠΑΡΑΝΟΜΟ ,ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΑ Η ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ -ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΗΔΟΝΕΥΟΜΕΝΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ, ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ… ΑΝΕΥΘΥΝΟΥ ΑΔΗΛΩΤΟΥ!!!)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΛΛΟΝ "ΕΛΑΝΤΑ"..


Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με την παραλαβή των Επιστολών - Κουπονιών στους κηδεμόνες των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου για την επιδότηση της αγοράς των μαθητικών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι παλιννοστούντες, οι ομογενείς, καθώς και οι πολίτες προερχόμενοι από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα παραλαμβάνουν τις Επιστολές-Κουπόνια, εφόσον γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων του κηδεμόνα με την επίδειξη Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, Δελτίου Ταυτότητας Ομογενούς ή ισοδύναμου εγγράφου στην περίπτωση που δεν υποχρεούνται να έχουν Αστυνομική Ταυτότητα.

Αντιστοίχως, για τους κηδεμόνες αλλοδαπών μαθητών ή τους ίδιους αν είναι ενήλικες, οι οποίοι δεν έχουν άδεια παραμονής ή εκκρεμεί η έκδοσή της, καθώς και για τους αιτούντες άσυλο ή τους προερχόμενους από περιοχές όπου επικρατεί έκρυθμη κατάσταση, θα γίνεται η παραλαβή των Επιστολών-Κουπονιών, εφόσον δηλώνεται, με Υπεύθυνη Δήλωση του άρ. 8 του Ν. 1599/1986, ότι ο υπογράφων/ουσα είναι ο κηδεμόνας του μαθητή
.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/28/1720793.htm

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι κάποιοι χαίρονται γι'αυτό!!
Βλέπε:ΠΡΕΖΑ TV.
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ...LAPTOP ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!!!

http://prezatv.blogspot.com/2009/09/laptop_28.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Εγώ θα γίνω φοροφυγάς. Σιγά μην πληρώνω φόρους επειδή κάποιοι το έβαλαν σκοπό να πεινάσουν όλοι.

Δεν καταλάβατε καλά.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ