21/9/09

Agente secreto - Βασιλάκης


Η ΔΟΛια διαπλοκή πάει σύριζα με την Κουκούλα

O σεμνός αντιστασιακός ήρωας, agente secreto, σε νέα αποστολή; (Lotta Continua)

Το Πάσχα του 1968 , ο Βασιλάκης , πήρε μέρος στην «Μαύρη Κρουαζιέρα», της Χούντας σαν "agente secreto" , με την «Κουκούλα», «κάποιας κυρίας αντίστασης» και γιαυτό περέμεινε σιωπηλός.

Μετά , το 69, ήταν –λέει- στην Lotta Continua και με κάποια βεβαίωση του «επαναστατικού εντύπου» της οργάνωσης, που ποτέ δεν ελέγχθηκε η γνησιότητα του, γράφτηκε στην ΕΣΗΕΑ, όταν γύρισε στην Ελλάδα. Μετά τη χούντα. Με συστατική επιστολή Ψυχάρη.

Μπορεί να ήταν «Διευθυντής στην Διεύθυνση σύνταξης» στο Βήμα, αλλά εκλέχθηκε, πρόεδρος στην ΠΟΕΣΥ δηλώνοντας: «Δεν είμαι διευθυντής» !!!!

Ως «πρόεδρος», με πολυσχιδές έργο, κατάφερε να «διαλύσει» τον κλάδο, προς τέρψιν του κ. Σταύρου, και με κατάθεση ψευδούς δηλώσεως στην Εμπορική Τράπεζα, συνεχίζει να κάνει παράνομα αναλήψεις, από τον λογαριασμό της ΠΟΕΣΥ, (Για τον αγώνα…) με τις πλάτες δυστυχώς της ΟΤΟΕ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και με την ανοχή των εισαγγελικών αρχών, που έχουν ενημερωθεί για την παρανομία.

Κι όλα αυτά τα πληρώνουν οι Ενώσεις Συντακτών ( ΕΣΗΕΑ-ΕΣΗΕΜΘ-ΕΣΗΕΠΗΝ), που επίσης κάνουν το κορόϊδο, έστω κι αν πετάνε στα σκουπίδια χρήματα των δημοσιογράφων.
Συναυτουργοί στο Κόλπο, ο γγ της ΠΟΕΣΥ συντάκτης της "Ελευθεροτυπίας" Σταμάτης Νικολόπουλος και ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής (που τα κουκουλώνει όλα) Μάκης Ανδρονόπουλος, (ειδικός σε θέματα αγωγών φυσικού αερίου).

Εκκρεμοδικεί ακόμα η προσφυγή συντακτών της ΕΣΗΕΑ για τις παρατυπίες-παρανομίες που έγιναν στις εκλογές της ΠΟΕΣΥ).

Διαβάζω στο δελτίο Τύπου του "Σφύριζα":

«Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και αρθρογράφος στην εφημερίδα "Το Βήμα", (δεν είναι διευθυντής πια;) Βασίλης Μουλόπουλος, θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο αγώνας δηλαδή συνεχίζεται . (Lotta Continua)

βλέπε επίσης,
Ιός: Η μαύρη κρουαζιέρα,
http://www.iospress.gr/ios2007/ios20070422.htm


στυξ: «Ένα αριστερό παραμύθι» - ο άγνωστος πόλεμος του Agente Secreto Βασιλάκη.
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2002


και στυξ «Πόθεν έσχε την εντολή ο (Αριστερός;) κύριος Διευθυντής;»
http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2031)



ΥΓ. Και γιατί δεν λένε, «ο διακεκριμένος αντιστασιακός και διευθυντής στην εφημερίδα “Το Βήμα”; Είναι ντροπή να βάζουν διευθυντές στα ψηφοδέλτια για τη Βουλή; Εδώ έβαλαν στην ΠΟΕΣΥ που απαγορεύεται από το καταστατικό της.

Ας είναι καλά ο εργοδότης πια "Λουδοβίκος", που φροντίζει το αριστερό κίνημα και υπαγορεύει όλες αυτές τις επιλογές στην πλατεία Κουμουνδούρου. Άλλωστε μόνο αυτός γνωρίζει, με τι χαρτιά έγραψε το Μουλόπουλο μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Ερωτηματικά για την απάντηση του Νίκου Κλειτσίκα, στον i-reporter

(http://orfni.blogspot.com/2009/09/i-r_4137.html)

Αφού ο αγαπητός Νίκος Κλειτσίκας μπήκε στον κόπο να κάνει « ιστορική έρευνα», «μαζί με τον Andrea Speranzoni», τον παρακαλώ να μας δώσει περισσότερα στοιχεία.

-Θα μπορούσε να μήπως να μας «αποκαλύψει», έστω και 41 χρόνια μετά, ποια ακριβώς ήταν η ανώνυμη «αντιστασιακή οργάνωσις» ,που έστειλε ως «agente secreto» τον Βασιλάκη, το Πάσχα του 1968 ,στην «μαύρη κρουαζιέρα»;

-Θα μπορούσε, με βάση την έρευνα του, να μας πληροφορήσει, ποιος ήταν ο σύνδεσμος του «agente secreto», στην Αθήνα;

-Θα μπορούσε, με βάση την έρευνα του, να μας πληροφορήσει, σε ποιον ανέφερε το αποτέλεσμα της αποστολής του ο «agente secreto»;

- Θα μπορούσε ο Νίκος Κλειτσίκας, να δώσει μια εξήγηση, για το γεγονός ότι η «μαύρη κρουαζιέρα» δεν αποκαλύφθηκε από τον «agente secreto», που εργαζόταν ως δημοσιογράφος- κατά δήλωση του- στην Ιταλία, μετά τη μεταπολίτευση;
- Θα μπορούσε ο Νίκος Κλειτσίκας να μας πει τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης του «agente secreto», όταν εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Ιταλία;

Όσο, για τα φακελώματα, του υπενθυμίζω ότι η «αγγλική αποστολή» στην Κρήτη, φροντίσε, να εμφανισθεί ο Μητσοτάκης, το 1945,ως καταδικασμένος σε θάνατο, για να εξαγνιστεί και για τα οικογενειακά του αμάρτημα, κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Για τα δημοσιογραφικά δεν τον ερωτώ, διότι δεν τα ξέρει. Απευθύνονται όμως στην ορθή κρίση του.
Πόσο τιμητικό είναι για τον διευθυντή σύνταξης του «Βήματος» να υπογραφεί ψευδή υπεύθυνη δήλωση προς την εμπορική τράπεζα; Και πόσο τιμητικό είναι να δηλώνει επίσης ψευδώς ότι « δεν είναι διευθυντής»;

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OI ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΩΘΟΜΑΝΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΛΑΓΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΜΑΧΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ(ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ?) ΤΗΝ......


Ζεϊμπέκ Αϊσέλ. Η υποψήφια της ΝΔ στην Ξάνθη. "Σήμερα λέω πως είμαι Τουρκάλα και είναι τιμή για μένα" δηλώνει

Δεν ξέρουμε αν ο κ.Καραμανλής οδήγησε το κόμμα του σε "αυτοκτονία" με δική του απόφαση ή κατ' εντολή.

Τα ξένα κέντρα που καθοδηγούν τις πολιτικές ηγεσίες του ελληνικού κράτους φαίνεται ότι προτιμούν την επιλογή "Ντόρας" και "George" από τα σκαμπανεβάσματα του Κ.Καραμανλή. (Επί τοις ευκαιρίας τι κρίμα που αρρώστησε η Ντόρα με την πνευμονία- τι θα γίνει τώρα με την προγραμματισμένη επίσκεψή της στις ΗΠΑ?) .

Δεν μπορούμε να σιωπήσουμε προεκλογικά μπροστά σε μια τόση ξεδιάντροπη επιλογή της ΝΔ στην Ξάνθη.
Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η Ζεϊμπέκ Αϊσέλ :

η συνεχεια εδω

http://antiparakmi.blogspot.com/2009/09/blog-post_21.html

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω καλά: Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χουντικός;

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...