29/9/09

Μαύρο στους σοσιαλτραπεζίτες της Νεας Τάξης

Στις εκλογές της Γερμανίας, έχασαν και οι δύο .Και ο Κώστας Ζήμενς και ο Γιώργος Ζήμενς.

(Μόνο που το «αδελφό» SPD πήγε κατά διαόλου).

Η Ένωση , των Χριστιανοδημοκρατών της Αγκελα Μέρκελ, με την Χριστιανοκοινωνική Ενωση της Βαυαρίας, έλαβε το 33,8% των ψήφων, καταγράφοντας τη δεύτερη χειρότερη μεταπολεμική εκλογική τους επίδοση, έναντι του 35,2% που είχε στις εκλογές του 2005.
Το SPD (σοσιαλδημοκράτες), είχε την χειρότερη μεταπολεμική του επίδοση, με 23%.
«Οι ψηφοφόροι αποφάσισαν και το αποτέλεσμα είναι μία πικρή μέρα για τη γερμανική Σοσιαλδημοκρατία», δήλωσε ο υποψήφιος καγκελάριος κ. Σταινμάγιερ.
« Τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν ως “Μεγάλος Συνασπισμός” τιμωρήθηκαν, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, από μερίδα των ψηφοφόρων τους»
γράφει ο Independent.«Η Μέρκελ συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό εδώ και 60 χρόνια»,(New York Times).
Οι Γερμανοί, όπως και οι Γάλλοι, και οι Ιταλοί, κατάλαβαν ότι η «σκατοκοινωνία»,στην οποία ζούν οφείλεται στα «τεκμηριωμένα σχέδια», των σοσιαλιστικών και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων, και ψήφισαν αναλόγως.

Στην Πορτογαλία οι «σοσιαλιστές πήραν 36.6% το χειρότερο τους από το 1991.Η αποχή όμως ήταν 40%.Αν ψήφιζαν οι Πορτογάλοι οι αδελφοί του George θα έπαιρναν 20%.

Ταυτόχρονα οι σοσιαλδημοκράτες όπως και το ΠΑΣΟΚ είναι οι καλύτεροι πράκτορες των αμερικανικών συμφερόντων. Και ήταν υποστηρικτές της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ.

«Η αντίδραση κατά της Τουρκίας νίκησε στη Γερμανία», γράφει η Μιλιέτ,.
«το εκλογικό αποτέλεσμα είναι κίνδυνος για την Τουρκία» λέει η Ζαμάν, και το CNN Turk μετέδωσε, «το χειρότερο σενάριο» έγινε τώρα πραγματικότητα.

Η Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί θα υψώσουν ακόμα περισσότερο τη φωνή τους κατά της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ.

Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς εδώ.Να ψηφίσουμε την Κυριακή ¨Όχι στην ένταξη της Τουρκίας όχι στον Ομπάμα.
«Στις 4 του Οκτώβρη ,θα πρέπει να αποφασίσουμε σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε».
Δαβίδ Άξελροντ

(και για την εκφώνηση George Salamalekum-Papandreou)

Δελτιο11

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα χέρια της Αστυνομίας ο δράστης δεκάδων κλοπών στα Γιάννενα!


Κατά τις ώρες πρωινές, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων συνελήφθη αλλοδαπός γιατί οδηγούσε ένα Ι.Χ. αυτοκινήτο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη του. Σε νομότυπη σωματική έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό ενενήντα τεσσάρων ΕΥΡΩ και πενήντα Λεπτών (94,50€) καθώς και μία κάρτα ανάληψης μετρητών, την οποία είχε αφαιρέσει από επιχείρηση και οικία, ιδιοκτησίας κατοίκων της αυρυτερης περιοχής των Ιωαννίνων, τις πρωινές ώρες της 27-9-2009. Από την προανάκριση προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 3-8-2009 έως 25-9-2009 στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων διέπραξε δεκατρείς (13) ακόμα κλοπές σε οικίες και επιχειρήσεις ημεδαπών και αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό επτά χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα (7.970) ΕΥΡΩ, τρία (3) Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα δύο ανευρέθηκαν στην συνέχεια, διάφορα έγγραφα, μία συσκευή DVD player, δύο κινητά τηλέφωνα και μία κάρτα ανάληψης μετρητών.Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα κατασχεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους από την Υ.Α. Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση.


http://epirusgate.blogspot.com/2009/09/blog-post_5038.html