16/9/09

Ο κ. Παπαθεμελής, κατήγγειλε στον Υπουργό Εσωτερικών τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την Διακομματική


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16/9/09


Την έντονη διαμαρτυρία του για τις αποφάσεις της Διακομματικής εξέφρασε στον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών κ. Φλογαίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Παπαθεμελής, κατήγγειλε στον Υπουργό Εσωτερικών τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την Διακομματική, η οποία, «αφού αποφάσισε για τη διανομή των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στα κόμματα της Βουλής και τη διάθεση του τηλεοπτικού χρόνου, αυτοδιαλύθηκε».

Από τον κ. Φλογαίτη ο κ. Παπαθεμελής ζήτησε να υλοποιηθούν οι επιταγές του Συντάγματος στο πλαίσιο της αναλογικής μεταχείρισης των κομμάτων, ενώ από την πλευρά του ο κ. Υπουργός δήλωσε πως αμέσως μετά τη σύσταση της Διακομματικής θα φροντίσει για την δίκαιη κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πλειόψηφία νιικάαει;

Θυμάσθε εκείνο το..."η πλειοψηφία νιικάααει", που παίζαμε ανεβοκατεβάζοντας τα χέρια μας στρέφοντες τις παλάμες και αναλόγως όσες πιο πολλές παλάμες ήσαν με την ίδια πλευρά γυρισμένες, ήταν η πλειοψηφία οπότε εκείνοι διάλεγαν το παιγνίδι που θα παίζαμε και γενικώς απεφάσιζαν για το υπόλοιπον της παρέας.
Ημασταν π.χ. 10 παιδιά; Ε, θα έπρεπε τουλάχιστον οι 6 παλάμες να ήσαν στραμμένες με την ίδια πλευρά κι όχι οι...4. Πού το είδατε γραμμένο οι 4 να είναι πιό πολλοί από τους 6; Πρακτική αριθμητική δεν μάθατε στο σχολειό; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του...Πυθαγόρα ρεεεε...
Το πιντί από την ΔΕΘ μας ανεκοίνωσεν ότι θα, θα, θα, είναι "δίκαιος" μπρρρ.
Μήπως όσο και ο...Καρα-αμάν-αλής; Καήκαμε...
Και δεν βρέθηκε ένας μη μαλάκας κωλοδημοσιογραφίσκος να το ερωτήσει: Ρε συ Γιωργάκη, μήπως σκέπτεσαι να καθ-ιερώσεις την απλή αναλογική μια και ομιλείς περί..."δικαιοσύνης";
Αντε μαλάκαααα...να τελειώνουμε με τον εκλογικλόν μεσαίωνα μια και αναφέρθηκες ΚΑΙ στον εργατικόν μεσαίωνα που βιώνουμε άντε μαλάκα...

Ανώνυμος είπε...

Το...Σημείον...

Τελειώνοντας το δελτίον ειδήσεων οι χαζοΚατίνες και οι χαζομαλάκες παρουσιασταί σηκώνοντας τα χαρτιά τους τί λέγουν;
"Σ' αυτό το ΣΗΜΕΙΟΝ το δελτίο μας τελείωσε" κ.τ.λ.
Εχω γράψει στις διεθύνσεις όοολων των καναλιών, ότι η λέξις ΣΗΜΕΙΟΝ είναι όρος τοπογραφικός-γεωγραφικός και ΟΥΧΙ χρονικός.
Ε, αυτοί το βιολί τους.
Μωρή χλεμπάκω εάν πείς "Το δελτίο μας ετελείωσεν" δίχως την λέξη ΣΗΜΕΙΟΝ δεν λέγεις αυτό που θέλεις να ειπείς; Εμ, έλα ντε.
Λόγια, λόγια, λόγια λησμονώντας εκείνο το..."λακωνίζειν εστί ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ".
Τελικώς μου φαίνεται ότι ΜΟΝΟΝ οι αλλοδαποί σκαμπάζουν από αρχαίαν ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ γραμματείαν. Εμείς Τουρκοελληνικά και βάλε...
Τί χαμπάρια, μπαχτσίσι, δοβλέτι, μαχαλάς, ....και άλλα πολλά...

Ανώνυμος είπε...

Δημοσία Διοίκησις...

Ρε συ μαλακοΠαυλόπουλε,

Διάβασε να μάθεις(εάν καταλαβαίνεις βεβαίως μμμ...) τί σημαίνει Δημοσία Διοίκησις.
Πριν από...4 χρόνια, ένας μπαγλαμάς με VW golf, ¨κούρεψε" μια πινακίδα σημάνσεως στη συμβολή της Λ. Κηφισιάς και Ερυθρού Σταυρού εμπρός από την ΕΚΚΑ, δια να σε κατατοπίσω, και...και γαμώ το φελέκι σας ακόμη ΟΥΔΕΙΣ την αντικατέστησε, με αποτέλεσμα να οδηγεί καθείς το όχημά του όπως του γουστάρει και νάχει και δίκιο.

Στην συμβολή των οδών Εφταλιώτη και Αγ. Σοφίας ένας άααλλος μπαγλαμάς, έπεσε επάνω σε τηλεφωνικό κουτί(θάλαμος είναι άααλλο πράγμα διότι προϋποθέτει κλειστό πράγμα με πόρτα και τα ρέστα, στην Ελλάδα τηλεφωνείς και αφ' ενός μεν ΔΕΝ ακούεις λόγω...θορύβων, κι όταν βρέχει ο Θεός, γίνεσαι μούσκεμα), το στραπατσάρισε και το κουτί παραμένει εκεί πεσμένο επί εν και πλέον έτος.

Στην συμβολή της Ανδριανού και Λ. Κηφισιάς στην γειτονιά σου δηλαδή, κάποιο φορτηγό στρίβοντας αμπλαούμπλικα, παρέσυρε τον φωτεινόν σηματοδότη σχεδόν 90° και (σ)κατά κει που είναι στραμμένος τώρα, αναρωτιέται πας τις, ποίος μαλάκας το τοποθέτησε έτσι. Κι αυτό περιμένει την διόρθωσή του επί...6μηνον.

Στο Νέο Ψυχικό απεφασίσθη-αφού σπάσαμε τις μοτοσυκλέττες και τ΄αυτοκίνητά μας-να στρωθεί με ασφαλτοτάπητα η Ξενοπούλου και η Ανδριανού. Και ο μαλάκας που έδωσε την εντολή άφησε γύρω-γύρω από την πλ. Αγ. Σοφίας μερικούς...τάφους βρεφών, προς δόξαν της επιπολαιότητος και της προχειροδουλειάς του Δημοσίου.

Ο αρχηγός σου κάθε λίγο και λιγάκι προσπαθούσε να μας "πείσει" ότι τάχατες κόπτεται διά την καθημερινότητά μας. Τρίχες.
Γνωρίζετε εκεί στην Ρηγίλλης τί σημαίνει ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ;

Ακου ένα παράδειγμα που έτυχε να ιδώ στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης το...1968, ώπου ανέμενον tranzit το επόμενο αεροπλάνο.
Ενας πιτσιρίκος κρατώντας στο χεράκι του ένα ποτήρι με coca-cola(μάλλον) εδέχθη σπρώξιμον από κάποιον συνομίληκον εκεί επάνω στο παιγνίδι των, πέφτει το ποτήρι επάνω στο μαρμάρινο πάτωμα, δημιουργώντας μια τεράααστια κηλίδα. Αμέσως έρχεται κάποιο συνεργείο καθερισμού, αλλά παρά τας προσπαθείας, ο λεκές...λεκές.

Ερχεται κάποιος κουστουμαρισμένος ο οποίος μάλλον εκλήθη από το προαναφερθέν συνεργείο, και μ' έναν ασύρματο ανά χείρας τον βλέπω να συνομιλεί. Τελειώνει η συνομιλία του και σε λιγότερο από 10 λεπτά, καταφθάνει συνεργείο επάνω σε ηλεκτρικό αυτοκινητάκι, με πλήθος εργαλείων και τα λοιπά, στήνουν αμέσως ένα στρογγυλό παραβάν γύρω από το σημείον με τον λεκκέ, και...και σε ½ ωρίτσα τα μαζεύουν και αποχωρούν. Τί είχε συμβεί;

Επειδή το περιεχόμενο του ποτηριού δεν καθαρίζονταν με τα μέσα που διέθεταν ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ στον χρόνο που προανέφερον όοολο εκείνο το κομμάτι του πατώματος.
Εμεινα κάγκελο.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ.
Θα το ιδούμε αυτό στην Ελλάδα;
Αμφιβάλλω.
Και στις 4 τ' Οκτώβρη ζητείτε ψήφον ε;
Θα πάρετε τ' αρχίδια μας....

Ανώνυμος είπε...

Μέρες του '74...

Συγκεντρώνονται λοιπόν π.χ κάποιοι Ολυμπιακοί-γαύροι, και κουβεντιάζουν για τα 'επιτεύγματα' της "ομάδος" τους, και λέγουν και λέγουν, και λέγουν ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ότι ο Κόκκαλης είναι-ητο και γαμώ τους προέδροι, ο προπονητής είναι-ητο και ..γαμώ, ο τερματοφύλακας ο οποίος καταπίνει 5 γκολάρες από τον...Εργοτέλη είναι και..."γαμώ" και τέλος πάντων...γάμησέ τα.

Απορίαν τινα: Τί νόημα έχει μια τέτοια σύναξις;

Το γράφω με αφορμή κάτι αφαλοσκατοσυγκεντρώσεις που κάνει το παιδοβούβαλον, δια να απευθυνθεί π.χ. στους Νομάρχες Δημάρχους που εξελέγησαν με την σημαία της Ν.Δ., αύριο θα συγκεντρώσει τα γυναικόπαιδα του κόμματος και πάει γράφοντας.

Δηλαδή απευθύνεσαι σε δικούς σου για να τους θυμίσεις ότι θα πρέπει να... σε ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές;

Εκτός και το κάνεις διότι φοβάσαι ότι ΟΥΟΥΥΤΕ κι αυτοί προτίθενται να σε ψηφίσουν ναι;

Πόσα ΜΕΓΑκιλά μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να διατάζει να του οργανώσουν τέτοιου είδους κλειστοφοβικες συνάξεις;
Τελικώς ο μαλάκας κάνει μπαμ από μακρυά ε;

Μα, εδώ ολόκληρη Αμερικα και ψήφισε ΔΥΟ φορές παρακαλώ τον μαλακοΜπούς ε, κι εμείς δυό φορές ...πάτσι.

Και δεν έχουμε γαμώτο και ξανα γαμώτο κάτι διαφορετικό. Η μια φουρνιά αρπακτικών αποχωρεί κι έρχεται η άλλη η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ πεινασμένη με "νέα" στελέχη και άδεια παλια στομάχια.

Αντε να ιδούμε εάν θα είναι ικανότεροι στο να υπεξαιρούν, δίχως να τους παίρνουν μυρωδιά ε;

Ευτυχώς η ζωή τελειώνει μάνι-μάνι και δεν θα ζήσω τα χ(οι)ρότερα....(πακιστανος πρωθυπουργαρα;)

ΜΕΓΑΑΑΛΗ υπό-θέσις να είσαι χορτάτος απ' όοολα σε τούτη την ζωή. Απο-λαμβάνεις δίχως να επιβουλεύεσαι τα του διπλανού σου τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΩΡΕ γαμώτο....

Πόσο μάλλον όταν είναι ΔΗΜΟΣΙΑ δηλαδή όοολων των άλλων μμμ,...
Αλλά όταν πας τις εποχούμενος εν Ελλάδι θεωρεί ότι το οδόστρωμα είναι ΔΙΚΟ του τί να περι-μένουμε πλέον;

ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ...

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...