2/7/10

ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ... Είναι η λύση που θα θέσει ως άμεση προτεραιότητα την παραδειγματική ανατροπή αυτής της κυβέρνησης πράγμα που θα οδηγήσει στην άμεση ακύρωση των εγκληματικών της σχεδίων.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/07/blog-post_8050.html

Είναι η λύση που θα αντιπαρατεθεί ευθέως και σε όλα τα επίπεδα με τις πολιτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και μέσα από αυτόν τον αγώνα θα ανακτάται η εθνική κυριαρχία της χώρας.
ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ

Η κρίση των σύγχρονων κοινωνιών ήταν εν πολλοίς αναπόφευκτη.
Ιδιαίτερα την τελευταία δεκαπενταετία, επιχειρήθηκε με τρόπο μάλλον βίαιο να θεσμοθετηθεί η «αναβαθμισμένη» πολιτική κυριαρχία των ισχυρών της γης, και το κυριότερο να πολιτικοποιηθούν ραγδαία οι επιλογές τους, με την έννοια πως ένας ορυμαγδός θεσμών και ρυθμίσεων, γενικευμένων αλλά και περιφερειακών, επιστρατεύτηκε και κατά παραγγελία εφαρμόστηκε προκειμένου να εμφανίσει ως αναπόφευκτη αυτού του είδους την ολέθρια πολιτική κυριαρχία.
Οι κοινωνίες από την άλλη μάλλον καθυστερημένα άρχισαν να αντιλαμβάνονται το πραγματικό περιεχόμενο αυτών των αλλαγών, και αυτό είχε ως συνέπεια δυο ολέθριες πολιτικές ανεπάρκειες...

Α. Σε συνθήκες οργάνωσης της επίθεσης των ισχυρών, εμφανίστηκε μια αναντίστοιχη κοινωνική απάθεια και πολιτική απραξία.
Η πλάνη του καταναλωτισμού που τόσο επιτυχημένα επιστρατεύτηκε, ήταν η αποτελεσματικότερη μαλάγρα των «αναπτυγμένων» κοινωνιών, στη συγκριτική αντιπαράθεσή τους στη συνείδηση των μαζών, τόσο με τις περιφερειακές διενέξεις, όσο και με την καλοστημένη και λίαν εύχρηστη επανεμφάνιση του μπαμπούλα της τρομοκρατίας.
Μια κριτική ματιά σ εκείνη την περίοδο με τα μάτια του σήμερα, θα είναι για όλους μας ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/07/blog-post_8050.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: