8/7/10

ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ, ΜΟΝΟ ΛΗΣΤΕΥΕΙ!

Εγκληματίες - τρανταχτές περιπτώσεις - συλλαμβάνονται, τους απαγγέλονται κατηγορίες και μετά λόγω γραφειοκρατίας δεν καταδικάζονται αλλά αφήνονται ελεύθεροι για να συνεχίσουν τη δράση τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής της Κυριακής στα δικαστικά αρχεία υπάρχει σωρεία υποθέσεων που κατηγορούμενοι ξεφεύγουν εκμεταλλευόμενοι τους αργούς ρυθμούς απονομής δικαιοσύνης.

Χαρακτηριστικό και τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση του μεγαλύτερου και καλύτερα οργανωμένου δικτύου σωματεμπορίας στη χώρα, το οποίο εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στα τέλη του 2008. Ο εγκέφαλος της σπείρας συνελήφθη μαζί με άλλα 15 άτομα και σήμερα – ενώ δεν έχει εκδοθεί ακόμη απόφαση δικαστηρίου – όλοι βρίσκονται ελεύθεροι.

Σε άλλη περίπτωση – και όπως αναφέρει η Καθημερινή καθώς υπάρχει “σιωπηρή εντολή” από το υπουργείο για αποσυμφόρηση των φυλακών – ένας Αλβανός που συνελήφθη στην Πετρούπολη επ' αυτοφώρω να κλεβει ΙΧ και κατηγορήθηκε για 33 κλοπές αυτοκινήτων αφέθηκε ελέυθερος με τον όρο να εμφανίζεται κάθε 15 μέρες στο αστυνομικό τμήμα.

Τον Μάρτιο συνελήφη στον Κορυδαλλό 27χρονος που κατηγορείται για 25 διαρρήξεις σπιτιών και αυτοκινήτων. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και μέσα σε μία εβδομάδα συνελήφθη εκ νέου έχοντας στο μεταξύ διαπράξει άλλες 10 ληστείες σε σπίτια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε χωράνε άλλους οι φυλακές, που να τους βάλουν? Χρειάζονται 50.000 κελιά επιπλέον.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ απλά! Αγοράστε τουφέκια και όπλα πάσης φύσεως! Μόλις παραβιάσουν το οικογενειακό άσυλο, σκοτώστε τους! Μην φωνάξετε αστυνομία. Απλά να έχετε πρόχειρες μεγάλες σκουπιδοσακούλες. Βάλτε μέσα το πτώμα του (των) μουτζαχεντιν και βρείτε ένα απόμερο σημείο να το πετάξετε! Τόσο απλά! Οι μπάτσοι είναι οι πραιτοριανοί των διεφθαρμένων εξουσιαστών και όλοι τους έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και έχουν καταπατήσει τις ελευθερίες μας και τα δικαιώματα μας, οπότε είναι σωστό να κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατευθούμε και να μη βρεθούμε απέναντι από τους εξουσιαστές τύπου Κοεντζόγλου, Ντόρας, Ντόρκας κτλ κτλ...

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...