2/7/10

Δεν έχουμε ανάγκη από την προστασία κανενός «προστάτη»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ 29/6/2010, από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ
http://www.elliniki-grothia.com/?p=2298

ΑΛΙΜΟΝΟ….

Επειδή το θέμα με την παρουσία μας στο Σύνταγμα στις 29/6/2010 έχει γίνει αιτία πολλών αρνητικών σχολίων και από την στιγμή που η κόσμια συμπεριφορά μας δεν εκτιμήθηκε αλλά μάλλον έγινε τροχοπέδη για επιπλέον σχολιασμό, πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Η Ελληνική Γροθιά δεν πρόσκειται σε καμία παράταξη. Και δεν είναι υπόλογη σε κανέναν.

Η Ελληνική Γροθιά είναι υπόλογη μόνο στα πιστεύω της και τα πιστεύω της είναι η Ορθοδοξία, η Ελλάδα και η Ελληνική Φυλή.

Η διαδήλωση στο Σύνταγμα οργανώθηκε από εμάς και συμμετείχαν επί το πλείστον μέλη μας.

Ως εκ τούτου θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε ανάγκη από την προστασία κανενός «προστάτη», δεν το είχαμε συνδιοργανώσει με καμία άλλη πατριωτική οργάνωση και ούτε καμία οργάνωση συμμετείχε επίσημα μαζί μας.

ΑΛΙΜΟΝΟ λοιπόν άμα χρειαζόμαστε τις οποιεσδήποτε συμβουλές τους.

Και ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να συμπληρώσουμε ότι είναι Συνταγματικό δικαίωμα και δικαίωμα βάση της εργατικής νομοθεσίας Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ


Δελτίο 11. Η απάντηση στους ανώνυμους "προστάτες", θα ήταν πληρέστερη, αν αναφερόταν και στην διαχρονική σχέση τους με την ασφάλεια και τις υπόγειες διασυνδέσεις με τα Τάγματα Εφόδου των Σόρος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τις διασυνδέσεις τους με τη Τζαζμάσκ μην ξεχνάς Σπύρο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημοκρατικός λαός περιμένει Δημοκρατικές λύσεις. Αν οι Πατριωτικές Οργανώσεις του γυρίσουν την πλάτη, με έριδες και διχόνοιες, να μην παραπονιούνται μετά επειδή αυτός δεν ξεσηκώνεται... οι ευθύνες ξεπερνούν τον εγωϊσμό, η Αγάπη για την Πατρίδα δεν κοιτάει μόνο προς τα μέσα.
Όποιοι έχουν διάθεση να "ενωθούν" μαζί με άλλους, ας μην χρονοτριβούν. Δεν έμειναν πολλές μέρες. Δεν υπάρχει χρόνος.


Ο Αβάπτιστος (Jeffrey) ακόμα και το Καλοκαίρι μας το κατάντησε Φθινόπωρο, ούτε ο ουρανός δεν τον θέλει !

Ένας συνοδοιπόρος

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...