8/7/10

Οι πατσαβούρες του Χίτλερ και ο οχετός του Ψεύδους

Δύο στους τρεις Έλληνες (το 66%) πιστεύουν ήδη, ότι επιβάλλεται συνολική αλλαγή πολιτικού συστήματος. Για το λόγο αυτό, η Κλεπτοκρατία, ανέθεσε στην κοινοπραξία των ρουφιάνων και των χαφιέδων να ανοίξει τους οχετούς του ψεύδους και της συκοφαντίας, μπας και κλείσουν οι Έλληνες τα αυτιά τους στην Αλήθεια.

Οι υπάλληλοι της εγγονής του Μωυσή και του ομοφιλόφυλου λαθροδημαρχούλη, οι έμμισθες πατσαβούρες του Χίτλερ, οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου των 800 ευρώ, και άλλες «χαφιεδικές» δυνάμεις, μαζί με το indymedia, προσπαθούν καθημερινά πια, να διαβάλουν και την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας αλλά και εμένα προσωπικά.
Το ότι μας λασπολογούν με χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί σημαίνει πως είμαστε στον σωστό δρόμο. Ότι και να κάνουν όμως, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι Έλληνες, θα συστρατεύονται στο πατριωτικό αντι-ολιγαρχικό μέτωπο. Δίπλα μας και μαζί μας.

Το παλιό καθεστώς της εξάρτησης πεθαίνει μαζί με τους χαφιέδες του.
Το καινούργιο έρχεται και η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες.

Καθαρός ουρανός, αστραπές και χαφιέδες δεν φοβάται. Είμαστε καθαροί, δεν ανήκουμε σε λέσχες, δεν χρωστάμε σε κανέναν, και δεν μας «κρατάνε» από πουθενά.

Οι προδότες, θα δώσουν λόγο στον Κυρίαρχο Λαό, και θα είναι μέρα μεσημέρι.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Προς επαγγελματίες χαφιέδες. Σας κάνουν κρατήσεις για σύνταξη τα αφεντικά σας, ή θα σας καλύψει ο τρίτος πυλώνας;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Geoffrey Papandreou το προηγούμενο σαββατοκύριακο έπνιξε τον πόνο του για το “ασφαλιστικό” νομοσχέδιο κάνοντας κανόε-καγιάκ στην Πάρο. Την άλλη φορά πήγε στη Νίσυρο, κάπου διάβασα οτι στη Νίσυρο κυκλοφορούσε με καγιέν. Στο ξενοδοχείο της Πάρου είχε κλείσει πέντε δωμάτια, ένα για τον εαυτό του και τη δυστυχισμένη σύζυγό του ( Το έχει σκεφθεί πολλάκις να χωρήσει τον Άβερελ και έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι για να την αποτρέψουν) και τέσσερα για την προσωπική του φρουρά. Από εδώ και πέρα ο Τζέφρυ θα πρέπει να προσέχει πολύ. Η ζωή του έχει ήδη γίνει κόλαση. Πουθενά δεν θα αισθάνεται ασφαλής.ΣΠΥΡΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ο πόλεμος που ξεκίνησαν διάφορες κοντέες,μακριές και υπερελληνορθόδοξες πατσαβούρες του ΧΊΤΛΕΡ δεν θα περάσει.
Όλοι οι Έλληνες πατριώτες ενωμένοι σε μια γροθιά θα αγωνιστούμε για μια ελεύθερη Ελλάδα,για το δικαίωμα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας,δικαίωμα το οποίο μας αφαίρεσαν οι ξενοκίνητες μαριονέτες που με δόλο μπαστακώθηκαν στο σβέρκο μας, με σκοπό αφού μας αρμέξουν, να μας εξεφτελίσουν, να μας ισοπεδώσουν, να μας εξαφανίσουν.
ΟΧΙ κύριοι!!
Δεν θα το επιτρέψουμε!
Εδώ, σε αυτή τη χώρα, κουμάντο,θέλετε δε θέλετε,θα κάνουν μόνο οι Έλληνες!

υγ.Ελληνες,όσοι απομείνατε στα κομματικά μαντριά, μη περιμένετε από καλοπληρωμένους ηθοποιούς να μας σώσουν.Εμείς μόνοι μας θα το κάνουμε.Τώρα!!..μετά θα είναι αργά!!
Υπατία

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο είμαστε μαζί σου. Μην πτοείσαι από τα ΣΑΜΑΡΟΠΛΗΚΤΑ που χειροκροτάνε τον Αντωνάκη σαν αποβλακωμένα ότι κοτσάνα και να λέει.

Αλήθεια αυτή η σιωπηλή συνεργασία ΧΑ-ΝΔ εναντίον σου πως σου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Στο κόλπο ενάντια στην ΕΕΣ έχει μπει και ο γνωστός κάφρος έμμισθος της Ρηγίλλης hellas-orthodoxy.blogspot

Aυτή η κομπλεξική σουρλουλού που μονίμως κάνει σαν υστερικιά και βρίζει όποιον δεν είναι ΝΔ ή Χρυσή Αυγή διαρκώς γράφει εναντίον σου Σπύρο.

Αλλά αν το τραβήξει το σκοινί θα πέσει πολυ γελιο διότι θα βγουν πολλά στη φόρα και θα τα κάνει πάνω του. Eχει ήδη προειδοποιηθεί!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...