7/6/14

Η αλήθεια δεν έχει χορηγό


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ...!!!!!
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι υπάρχουν ολυμπιακοί - αντιολυμπιακοί ..... τώρα μάθαμε ότι υπάρχουν και καρατζαφερικοί - αντικαρατζαφερικοί !!!!!!!!
Σωθήκαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο. τον μαλακα οσο προσπαθησεις να τον πεισεις με επιχειρηματα δεν προκειται να καταλαβει. Στο τελος θα πουν εσενα μαλακα που τα λες τον τοιχο, οποταν η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη. Απο κει και περα προτινω την λυση του ζωντανου πειραματος: Μαζευεις απο την μια εμας που ψηφισαμε ευρωσκεπτικισμο ή ακομα και εξοδο απο ην ΕΕ, εμας που δεν θελουμε περισσοτερο ΝΑΤΟ και ΔΝΤ στην ζωη μας, εμας που μας ενοχλει η προωθηση της πουστιας και της ανωμαλιας και μας βαζεις σε ενα χορο, πχ πελοπονησο και απο την αλλη μαζευεις τις αριστεροδεξιες συμπραξεις με τον μπαροζο, τους χα'ι'βαν-χα'ι'βαν ρουφιανους και τους δινεις δωρο μεταναστες και γυφτους. Σε ποσο καιρο πιστευεις και απο ποια περιοχη οι κατοικοι θα πηδανε τα συνορα για να πανε στην αλλη?
Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

"τώρα μάθαμε ότι υπάρχουν και καρατζαφερικοί - αντικαρατζαφερικοί"

-Γιατί να ασχολείται κανείς με έναν ΠΡΟΔΟΤΗ και δήθεν πατριώτη;

-Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, που έχονται εδώ, για να προπαγανδίζουν τις γελοιότητες του τάχα αντισυστημικού ΛΑ.Ο.Σ.







Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...