7/6/14

H πλαστογραφία της «συντριπτικής πλειοψηφίας», (των παρόντων).

Ο απολογισμός του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καταψηφίστηκε αλλά δεν τρέχει τίποτα!

Λένε σε όλα και για όλα ψέματα, (για το καλό του κλάδου), αλλά δηλώνουν υπέρμαχοι της «δημοσιογραφίας», (της «γερμανικής σχολής» Μινχάουζεν).

Η Κοινοπραξία με τον Μπαρόζο στην ΕΣΗΕΑ, των κεντροδεξιών-κεντροαριστερών και Αριστερών συνδικαλιστών, (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΕΛΙΑ+ΠΟΤΑΜΙ+ΣΥΡΙΖΑ), έβγαλε μια ανακοίνωση που έλεγε: «Κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΣΗΕΑ της 28ης Μαΐου 2014 εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων, πλην δύο συναδέλφων που μειοψήφησαν, η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για την έναρξη όλων των προαπαιτούμενων δράσεων και ενεργειών, οι οποίες αποσκοπούν στη συνδικαλιστική κάλυψη από την ΕΣΗΕΑ των δημοσιογράφων εργαζομένων στο Διαδίκτυο».

Τα τακτικά μέλη της ΕΣΗΕΑ είναι 5.734. Από αυτούς εμφανίστηκαν και υπέγραψαν ως παρόντες στη Γενική Συνέλευση μόλις 536 που μετά έφυγαν.
Εγω συντάχτηκα με την επίσης συντριπτική πλειοψηφία. Τους 5.198.
Δεν πήγα στο Τιτάνια.
Τέλος πάντων, στην ως άνω ψηφοφορία, συμμετείχαν 70, και η «συντριπτική πλειοψηφία» ήταν 68 πελάτες της «Κοινοπραξίας».
68 στους 5.734. Κάτι παραπάνω από 1%. Και είναι συντριπτική πλειοψηφία.
Και αυτό λέει η «ψευδής» ανακοίνωση των «δημοσιογράφων»-συνδικαλιστών. «Συντριπτική πλειοψηφία».

Παρόλα αυτά, και την «Συντριπτική πλειοψηφία», στην ψηφοφορία που έγινε στις 5 Ιουνίου, με κάλπη και εφορευτική επιτροπή, για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και του προϋπολογισμού, ψήφισαν 588 και για την έγκριση του απολογισμού χρήσης 2013, είπαν ΝΑΙ μόνο 288.
Συνεπώς, «η Γενική Συνέλευση δεν ενέκρινε, με την προβλεπόμενη από το Καταστατικό πλειοψηφία, τον απολογισμό χρήσης 2013».

Δεν ενέκρινε, δηλαδή απέρριψε, καταψήφισε. Αλλά από την συντριπτική πλειοψηφία των 68 περάσαμε στο «δεν ενέκρινε», και πάμε παρακάτω, ενώ μιλάμε για δαπάνες εκατομμυρίων ευρώ, και τη στιγμή που συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη η δίκη Σαξώνη - Παπαγεωργόπουλου.
Οι Σαξώνηδες της ΕΣΗΕΑ δεν κινδυνεύουν, παρόλο που στα οικονομικά της Ένωσης υπάρχει μαύρη τρύπα, όπου μέσα της έχουν χαθεί τα δύο τελευταία χρόνια κάπου ΔΥΟ εκατομμύρια ευρώ

ΣΠ.Χ

ΥΓ1.Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι και η συντριπτική πλειοψηφία τους για το λαϊκό μπακάλικο της μανδάμ από το Megaron.

ΥΓ2. Σαξώνης; Ποιος Σαξώνης; Ο Ταμίας της ΕΣΗΕΑ λέγεται αλλιώς.

  ΥΓ3. Υπάρχουν και ανέκδοτα. 436 αισιόδοξοι οπαδοί της Κοινοπραξίας εξουσιοδότησαν το Δ.Σ. « Να διεκδικήσει νέες Σ.Σ.Ε.», που δεν έχουν υπογραφεί από το 2009!!!!!

ΥΓ4. ΧΑΧΑ! Χαχαχου! Αχουχουχαχα!

1 σχόλιο:

Χωρίς Όνομα είπε...

Σπύρο,

καλά τα λες αλλά θα μπορούσες να τα λες καλύτερα.

Πρώτον, να μην υπεκφεύγεις (ντρέπεσαι;) όταν σου στέλνουν μηνύματα με αρνητικό περιεχόμενο για τον Καρατζαφέρη, μπορεί κάποτε να σε βοήθησε (έστω τότε είχες ανάγκη) αλλά το ποιός είναι το ξέρουμε πλέον καλά. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου. Για να σε βοηθήσω σκέψου ότι η όποια βοήθειά του, εκείνου ΔΕΝ του στοίχησε τίποτα, ενώ εσένα την πληρώνεις ακριβά.

Δεύτερον, συμφωνώ με τις παρατηρήσεις-νουθεσίες προς την Χρυσή Αυγή, αλλά καλό είναι να μην εκτρέπεσαι και χρησιμοποιείς ανακρίβειες που -πιθανόν- να εκληφθούν και ως εμπάθεια. Είναι πολλά για στα πω όλα, αλλά να, η Χ.Α. είναι ένα από τα λίγα κόμματα που από την αρχή και συνεχώς ομιλούν περί "ακριβού Ευρώ", τοκογλυφικού ευρωπαϊκού συστήματος, ευρωσκεπτικισμού και επιστροφή στην Ευρώπη των Εθνών. Πώς εσύ ως δεινός δημοσιογράφος σου ξέφυγαν όλα αυτά; Αυτά είναι τακτικτές των δημοσιοκάφρων όχι ό,τι έχουμε συνηθίσει από σένα.

Τρίτον και τελειώνω για να μην σε κουράζω: Έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι την ώρα που μιλάς, συνέχεια, ρουφάς την μύτη σου, ψιλορέβεσαι, κάνεις κάτι περίεργες αναπνοές, γενικότερα κάνεις ενοχλητικούς για ραδιοφωνική παραγωγή ήχους, μάλλον επειδή τρώς και πίνεις την ώρα της εκπομπής. Επίσης συνήθως ακούγεσαι λες και είσαι ή ξενύχτης ή αγουροξυπνημένος. Σου μιλάω χωρίς καμμία τάση ειρωνίας και με απόλυτα φιλική διάθεση: Τι σου συμβαίνει βρε παιδί μου; Έχεις πάρει και "μερικά" κιλά και ειλικρινώς, ανησυχώ!

Αν θέλεις και δεν υφίσταται σοβαρός λόγος για όλα αυτά, προσπαθείς να τα διορθώσεις, ώστε να μπορούμε να σε ακούμε χωρίς να παθαίνουν τα αυτιά μας.

Αυτά είχα να πω, πάντα φιλικά και με τον δέοντα σεβασμό.

(συγγνώμη για το ανώνυμον παρατσούκλι, αλλά έχουμε γυναίκα και παιδια και στο διαδύκτιο καλό είναι να φυλάγεται κανείς - όχι από σένα, προς Θεού, αλλά από τους ..."άλλους" τους κακούς, ξέρεις τώρα!)

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...