27/2/17

Τα βρώμικα λεφτά των ναρκωτικών χρηματοδοτούν την αλβανική προπαγάνδα στην Ελλάδα

Οι Αλβανοί Κατάσκοποι που τους μισθοδοτούν οι έμποροι ναρκωτικώ και οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε «θέσεις κλειδιά» του συστήματος παραπληροφόρησης στην Ελλάδα έδρασαν και πάλι εξαπατώντας την ελληνική Κοινή Γνώμη, και εμφανίζοντας τον ανθέλληνα λύκο Ράμα ως "φίλο" μας.

Οι Ελληνες της Χειμμάρας καλούν όλο τον Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό στην διαδήλωση κατά του Ράμα την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στα Τίρανα και τονίζουν:
«οι Χειμαρριώτες έτσι όπως δεν δίστασαν το 1945 όταν είπαν «ΟΧΙ» στους προπάτορές του κομμουνιστές, δεν θα μείνουν και σήμερα με σταυρωμένα τα χέρια»

Οι Ρουφιάνοι του Ράμα και οι Δωσίλογοι εντός των Συνόρων πληρώνονται από την Αλβανική  Μαφία

Ο διώκτης του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου Σοσιαλμαφιόζος Ράμα πήγε σε μια προεκλογική φιέστα στους «Saranta» που οργάνωσαν το συνεργαζόμενο με τους σοσιαλιστές και τη Μαφία «MEGA» και ο εξωμότης Παναγιώτης Μπάρκας που είναι περισσότερο ΠΑΣΟΚ παρά Ελληνας.

Το Κόμμα της Ελληνικής μειονότητας το ΚΕΑΔ εχει ενταχθεί στον συνασπισμό του Δημοκρατικού Κόμματος και ο Ράμα ψάχνει ψήφους και από τους Ελληνες τβων οπίων γκρεμίζει τις εκκλησιές και τα σπίτια.

Οι Κατάσκοποι φρόντισαν να γράψουν ότι δήθεν ο Σοσιαλμαφιόζος Ράμα αναγνωρίζει το ρόλο της Ελληνικής Μειονότητας και εμφάνισαν το απόκομμα«MEGA» ως δήθεν εκπρόσωπο της ΕΕΜ. (Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας). Την δουλειά των Αλβανων Κατασκόπων πρόβαλαν πολλοί.

Ο ιστότοπος «https://www.presspublica.gr» με τίτλο «Ο Ράμα σε ημερίδα της ελληνικής εθνικής μειονότητας στους Αγ. Σαράντα», και έγραφαν . «Με στόχο τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων με την ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία (ΕΕΜ) αλλά και την μεταφορά μηνυμάτων προς την Ελλάδα, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, με την συνοδεία τριών υπουργών της κυβέρνησής του, μετέβη σήμερα στην πόλη των Αγίων Σαράντα για να μετάσχει σε ημερίδα που διοργάνωσε το Κόμμα της ΕΕΜ, με θέμα την κοινή ένταξη διατηρώντας και ενισχύοντας την εθνική ταυτότητα».
«Το Κόμμα της ΕΕΜ», έγραφαν οι κατάσκοποι.

Άλλοι Αλβανοί ρουφιανοκατάσκοποι, στο news247.gr έγραψαν «Ράμα: Αδιαπραγμάτευτη η ταυτότητα της ελληνικής μειονότητας». Στο www.documentonews.gr οι Αλβανοί ρουφιανοκατάσκοποι έβαλαν τίτλο «Αλβανία: Επίθεση φιλίας του Εντι Ράμα στην ελληνική μεινόττηα» ... Και στο http://newsone.gr έβαλαν τίτλο «Σε ημερίδα της ελληνικής μειονότητας στους Αγίους Σαράντα ο Έντι Ράμα» Στο Κόλπο των κατασκόπων και το STAR.

Ο Γενικός Πρόεδρος ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Λεωνίδας Παππάς που δεν συμμετείχε στην προεκλογική φιέστα του Σοσιαλμαφιόζου Ράμα και του βοηθού του Μπάρκα τόνισε με δηλώσεις του ότι στην αίθουσα στους Αγίους Σαράντα εκτός από μία ελληνική σημαία που ήταν κρυμμένη στο βάθος, δεν υπήρχε τίποτα άλλο που να μαρτυρά ότι πρόκειτο για μία ελληνική εκδήλωση, και ότι ο Ράμα και οι τρεις υπουργοί του, δεν πήγαν για να ακούσουν, αλλά, «για να κάνουν διάλεξη στο ακροατήριο τους για το πόσο αλληλέγγυα χώρα είναι η Αλβανία προς τις Μειονότητες, χωρίς κανένας από τους συμμετέχοντες να έχει το δικαίωμα λόγου».
«Είπαν ακόμα ότι για το οτι υπάρχουν άλυτα προβλήματα για την Ελληνική Μειονότητα οφείλεται στην κακή εκπροσώπηση της από πλευράς Ομόνοιας και ΚΕΑΔ!
«Προκαλεί έκπληξη» τόνισε ο Λεωνίδας Παπάς ότι, «όλες οι ομιλίες και το πανό ήταν στα αλβανικά, ενώ δεν υπήρχε τίποτα διακριτικό του φορέα που διοργάνωνε αυτή την εκδήλωση».

Ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ Λεωνίδας Παππάς τόνισε ακόμα ότι, «η ουσία είναι ότι ο Ράμα ήρθε στην καρδιά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας για να νομιμοποιήσει την αλαζονική του στάση έναντι της κοινότητας μας και του ελληνισμού γενικότερα».
Στην εκδήλωση των ρουφιάνων του Ράμα μίλησε και η υπουργός Παιδείας του Ράμα την οποία ενας από τους πεμπτοφαλαγγίτες εξωμότες την παρουσίασε ως την «Μητέρα Τερέζα» της εκπαίδευσης για την ΕΕΜ.

Η Ένωση Χειμαρριωτών με ανακοίνωση της κατήγγειλε τη νέα πρόκληση του Έντι Ράμα εναντίον της Χειμάρρας και των Ελλήνων κατοίκων της, και τονίζουν. « Η Ένωση Χειμαρριωτών καταγγέλλει για ακόμη μια φορά το κακοστημένο παιχνίδι του Έντι Ράμα και του υποχείριού του στην περιοχή, Γκέργκι Γκόρο και τους καλεί να αναθεωρήσουν τα αήθη σχέδιά τους. Συμπαρατασσόμενη , με την τοπική κοινωνία, τους καλούμε όλους να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία που θα γίνει στα Τίρανα την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Εν’ όψει και των επικείμενων αλβανικών εθνικών εκλογών, ο κ. Ράμα έχει αναγάγει τον Ελληνισμό της Χειμάρρας σε εύκολο στόχο κάθε φορά που θέλει να γίνει αρεστός στο συνεχώς αυξανόμενο εθνικιστικό κομμάτι του πολιτικού του ακροατηρίου.
Να υπενθυμίσουμε όμως στον κ. Ράμα (και το υποχείριό του), ότι οι Χειμαρριώτες έτσι όπως δεν δίστασαν το 1945 όταν είπαν «ΟΧΙ» στους προπάτορές του κομμουνιστές, δεν θα μείνουν και σήμερα με σταυρωμένα τα χέρια.

Δελτίο των 11

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Οι οκτω στους δεκα νεοελληνες απο 18 μεχρι 55 χρονων αν τους ψαξεις εχουν πανω τους ανα πασα ωρα και στιγμη χασις.
Τα τεραστια κερδη της αλβανικης μαφιας απο τα ναρκωτικα πολυ φοβαμαι οτι σιγα σιγα αγοραζουν και ελεγχουν ολο και περισσοτερο την ελληνικη οικονομια.
Οι δεκαδες αλυσιδες bakery, καφε, καφετεριων η διακινηση τσιγαρων τα περιπτερα ακομη και οι αυτοματοι πωλητες κλπ ολα ειναι "επενδυσεις" της αλβανικης μαφιας για να ξεπλενονται τα λεφτα απο τα ναρκωτικα.
Και σιγα σιγα μπαινουν και σε πιο μεγαλα κολπα.Εφημεριδες καναλια κλπ.

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...