28/2/17

Ο «Αλέξης» και ο ΤΣΥΡΙΖΑ πολεμούν μαζί με τον Ερντογάν τον Πούτιν

Ο νατοϊκός «Αλέξης» και ο ΤΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Χικ , μαζί με τι αμερικανικές δυνάμεις, ετοιμάζονται να πολεμήσουν τους Ρώσους μαζί με τον εξάδελφο του Αξελ Πορόσενκο, και το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο για την απελευθέρωση της Κριμαίας και του Ντονμπάς. Επιχείρηση «Atlantic Resolve».
Ο ΤΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Χικ, βρίσκοντια υπό τις διαταγές του αρχιστράτηγου κυρίου Τζέφρυ.(Geoffrey Pyatt).Και τα αμερικανικά ελικόπτερα UH-60L σταθμεύουν στη στην Θεσσαλονίκη .«Για απελευθερώσουν την Κριμαία. Ξεφτιλισμένοι νατοϊκοί χαφιέδες, οι ΕΚΟΥΜίτες και η Αριστερά. Ρουφιάνοι όπως ο «άγιος» Πλουμπίδης. Ο πράκτορας της SOE. 

Σόι πάει το βασίλειο. !

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ

(Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ)

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΘΝΟΣ ,ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ


Πρότειναν «σιγή ασυρμάτου»

«Απόλυτη σιγή ασυρμάτου» στα εθνικά θέματα πρότειναν στην Αθήνα οι Βρυξέλλες μετά την αυστηρή προειδοποίηση του Π. Καμμένου του περασμένου Σαββάτου που πυροδότησε νέο κύκλο φραστικών εντάσεων με την Αγκυρα. Στην ΕΕ θεωρούν ότι η Τουρκία μπορεί να είναι στριμωγμένη λόγω των διαφόρων μετώπων που έχει ανοιχτά κυρίως στο νότιο τμήμα, ωστόσο έχει στρατηγικό στόχο.

Σε αντίθεση, η Ελλάδα δεν μπορεί να προβαίνει σε αντιπερισπασμό στη δύσκολη οικονομική κατάσταση και να ποντάρει στον εθνικισμό ελπίζοντας σε κέρδη χωρίς κόστος.

Κοινώς δεν γλιτώνεις από τη Σκύλλα πηγαίνοντας στη Χάρυβδη. Οι δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων κρίνονται ως τζάμπα μαγκιές που οδηγούν τους Τούρκους σε εθνικιστικό αδιέξοδο και τους υποχρεώνουν σε αντίδραση αν θέλουν στο δημοψήφισμα να πάρουν τις ψήφους των Γκρίζων Λύκων.

Αποτρεπτικό δόγμα

Το ζητούμενο είναι ποιος ο σκοπός των επιθετικών δηλώσεων της ελληνικής πλευράς όταν δεν έχουν προσδιοριστεί ο σκοπός της κρίσης και οι στόχοι της. Επιθετική ρητορική με αμυντικές επιδιώξεις; Το ελληνικό δόγμα ειναι αποτρεπτικό, αμυντικό.
Δεν αποτρέπεις με το να κλιμακώνεις. Αντίθετες συμπεριφορές και επιλογές αν δεν επιτύχουν οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.

Ο αντίπαλος δεν τρομάζει με δηλώσεις και άγρια βλέμματα. Στις Βρυξέλλες θεωρούν ότι με τις ακραίες δηλώσεις των Ελλήνων κυβερνητικών παραγόντων η Αθήνα κατάφερε, τα ελληνοτουρκικά, από τελευταία προτεραιότητα που ήταν στις στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας, να γίνουν πρώτη σε μια χρονική στιγμή όπου οι Αμερικανοί χρειάζονται την Τουρκία για την κατάληψη της Ράκα. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος η Ελλάδα να βρεθεί μόνη της στο Αιγαίο σε περίπτωση κρίσης.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σε έπιασαν οι εμμονές σου Χατζάρα; Μόνον οι αριστεροί είναι ξεφτιλισμένοι όταν γίνονται πράκτορες ξένων δυνάμεων; Δεξιοί και κεντρώοι είναι ΟΚ να είναι πράκτορες;

Ανώνυμος είπε...

Με παρέμβαση του δημαρχίδα, ο βασιλιάς καρνάβαλος στην Πάτρα ονομάσθηκε σύντροφος Γενικός Γραμματέας Καρνάβαλος.

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΚΗΣ

Χωρίς υποχρέωση θεώρησης βίζας, για διαμονή έως 90 μέρες, στον χώρο Σένγκεν θα μπορούν σύντομα να ταξιδεύουν οι πολίτες της Γεωργίας.

Δεν εγινε γνωστο αν οι πολιτες της ε.ε ειχαν καμμια καψα να ταξιδευουν στη Γεωργια χωρις βιζα.

Οπως ανακοίνωσε ο επίτροπος Λαθρομετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων,διευκολυνσης Ντου,εγκληματικοτητας και Λαθρο-Ιθαγένειας, Δ. Αβραμόπουλος, μετά την υιοθέτηση της πρότασης της δοτής Επιτροπής από το δοτό Συμβούλιο,

η Γεωργία (Βασιλειαδου;) έχει,λενε, κάνει τα απαραίτητα βήματα , ενώ η Επιτροπή θα συνεχίσει να παρακολουθεί τη διαρκή συμμόρφωσή της με τα κριτήρια απελευθέρωσης των θεωρήσεων. (φεξε μου και γλιστρησες)

Με την απόφαση αυτή, όπως τόνισε ο "Ελληνας" επίτροπος, θα διευκολυνθεί σημαντικά η επικοινωνία των πολιτών της Γεωργίας με την ΕΕ, θα ενισχυθούν οι δολοφονικοί, πολιτιστικοί δεσμοί τους και η επιχειρηματικότητα ιδιως το ανοιγμα μαγαζιων (με λοστο)

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΗΣ ΜΑΝΤΑΚΑΣ... ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

27 Φεβρουαρίου 1943... ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Φονιαδες των λαων αμερικανοι ! (οχι οι εβραιοι ρε)
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ......μας πιασανε τον πατο!