22/10/19

ΟΙ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΣΟΡΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ν.Τ.Π. ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι Πολιτικοί μας είναι δούλοι του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.Το ίδιο και οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, το ίδιο και η ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΣΟΡΟΣ/ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΧΙ Η Ν.Δ./ΣΥΡΙΖΑ. 
Όλοι όσοι προσκυνημένοι ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ σαν δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & των Κοσμοκρατόρων. Άπαντες προσκυνημένοι στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Έλληνες, ώρα μηδέν, σειρά έχει το Αιγαίο και τα Νησιά. Το σχέδιο είναι της Παγκοσμίου Σιωνιστικής Κυβερνήσεως των Κοσμοκρατόρων, κοινώς Νέα Τάξη Πραγμάτων.
 Οι λαθρομετανάστες-Τζιχαντιστές, δικαιούνται ψήφου, οι Έλληνες ομογενείς, ΔΕΝ δικαιούνται ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, εντολή ΣΥΡΙΖΑ-ΤΣΙΠΡΑ.
 Δυστυχώς, η Ελλάς δεν έχει ηγέτες, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχει Παυλόπουλους, Σημίτιδες, Τσίπρες, και Μητσοτάκηδες, και άλλους υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 
Ο Σιωνιστής Τσίπρας, ο υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατάντησε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αποικία και κτήση Αλβανών και Σκοπιανών διά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών. Η Ελληνική Μακεδονία στους Αλβανούς Σκοπιανούς . Εντολή του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Έτσι εκδικείται τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ…… 
Έτσι θα καταντήσουμε την Ελλάδα, με τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ πολιτικούς που ψηφίζουμε!!!
 OI ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ/ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ/ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΓΙΝΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ. 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
 Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Γρυπαιε σε λιγο θα μας πεις οτι ανακαλυψες και τον τροχο.


Σουλα
Ταμπαχανα-Πατρα


Ανώνυμος είπε...

Οπότε, ας πούμε ότι ο κόσμος δεν έχει πληροφόρηση άρα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕ" τέλος και άμεση χούντα η οποία αφού σώσει το Γραικυλιστάν μπορεί μετά να εφαρμόσει "σωστή πληροφόρηση" ώστε να ξαναγυρίσει το κράτος στο έλεος της ψήφου του εγκληματία, του γύφτου, της πόρνης, του αγράμματου, του βοσκού, του ομοφυλόφιλου, της τρανς.....όλος ο λαός......

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
(γιά νά γελάνε κι΄οί κότες)

Ο οίκος υψηλής ραπτικής "MITSOS-TAKIS"
αφού έραψε τό σάβανο τής Μακεδονίας ,
σχεδιάζει τώρα τήν εθνική στολή τής
νέας ελληνίδας μετανάστριας από τό
islamabad,συνδιασμός φερετζέ μέ μπούργκα....
Η νέα collection θά παρουσιαστεί τήν άνοιξη
τού 2020 στό προεδρικό μέγαρο.


Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Οκτ 22, 03:36:00 μ.μ.

Ποιανου γυφτου ρε;



Γιουφτος ανευ της μαϊμους του

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...