17/9/20

Ενας στίχος από τον «Ρωσσαγγλογάλλο» που καταστρέφει 100.000 λέξεις των τενεκέδων Μαρξιστών

 

«Ημείς, οι πλείστοι των πραγματευτών θέλομεν άσπρα και ας έχομεν ζυγόν».

11 λέξεις που διαλύουν τόνους και τόνους συγγραμμάτων  των Μαρξιστών, των Κορδάτων, των Εδαιτών και λοιπών τενεκέδων και εξευτελίζουν γενεές επί γενεών μασονοιστορικών, ρουφιανοιστορικών,για την «κομπραδόρικη αστική τάξη», τις «ναυτικές νήσους», το Κιουτσούκ Καϊναρτζή, και άλλες παρλαπίπες.

Επίσης ο «πραγματευτής» λέγει για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη»:

«Το γένος μου το κλαίω, ότ' είναι στον ζυγόν, μα δια ελευθερίαν δεν δίδω οβολόν».

 Ο Ρωσσαγγλογάλλος ήταν συλλογικό προπαγανδιστικό κείμενο των Φιλογενών που γράφτηκε   το 1806/7

 

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΑΠ’ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κι ενω εμεις στο Ελλαδισταν πλακωνομαστε για τις μασκες, τους ιους, τους λαθροαπλυτους, τους ΜητσοΚουληδες και τα τοιαυτα, στα Κεντρικα οι εβραιοι περι αλλων τυρβαζουν.
Αν νομιζετε μερικοι, οτι δεν σας νοιαζει τι γινεται στα Κεντρικα (οπως μερικοι απο σας πανηγυριζατε γιατι την 11η Σεπ 2001 κατι απλυτοι αραβες τρομοκρατησαν τους αμερικανους και «μπραβο τους»-μετα ειδατε το χαλι που σας ειχανε ετοιμασει οι εβραιοι με τους λαθροαπλυτους που σας εστειλαν στο Ελλαντα και τωρα ψαχνοσαστε), ας μην διαβασετε το παρακατω αρθρο.
Αν ομως σας ενδιαφερει, εδω ειναι και ριξτε του μια ματια.


......................................................................................................................

Του Mike Whitney
(Μεταφραση ελληνοφωνου Γιουφτου με τσαντηρι)

«Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδόξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του στ’ ανοιχτά. Αλλά ο Προδότης κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ’ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.
Ο Προδότης εμφανίζεται όχι σαν Προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ’ αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.

Έναν δολοφόνο, είναι να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο».

Marcus Tullius Cicero

..................................................................................

Το Transition Integrity Project (TIP) είναι μια σκιωδης ομάδα κυβερνητικών, στρατιωτικών, μέσων ενημέρωσης και γενικοτερα της ονομαζομενης «ελιτ» που έχουν επινοήσει ένα σχέδιο διάδοσης για παραπληροφόρηση αναρχια και καταστροφες, μετά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Η στρατηγική τους θα εκμεταλλευτει την υποτιθέμενη καθυστέρηση αποτελεσματος στον καθορισμό του νικητή των επερχόμενων εκλογών. (λόγω του προβλεπόμενου κατακλυσμού των ψήφων μέσω ταχυδρομείου.) Η ενδιάμεση περίοδος αναμένεται να εντείνει τον κομματικό πόλεμο δημιουργώντας το τέλειο περιβάλλον για τη διάδοση της προπαγάνδας και την υποκίνηση της βίας στους δρόμους. Οι ηγέτες του TIP πιστεύουν ότι η μαζική κινητοποίηση θα τους βοηθήσει να επιτύχουν αυτό που δεν θα μπορούσε η εβραϊκη συνομωσια του Russiagate, δηλαδή την απομάκρυνση του Ντόναλντ Τραμπ μέσω ενός παράνομου πραξικοπήματος που δημιουργήθηκε από τους παρασκηνιακούς «εβραιους μεσίτες» https://www.theoccidentalobserver.net/2019/11/25/the-impeachment-parade-of-jews/
και τους συνοδοιπορους τους στο «δημοκρατικο» κομμα.


Συνεχιζεται...............

Ανώνυμος είπε...

Συνεχεια....

Ακολουθεί ένα άρθρο του Chris Farrell στο Ινστιτούτο Gatestone με ακόμα περισσότερο υπόβαθρο:
"Σε μια από τις μεγαλύτερες δημόσιες εκστρατείες παραπληροφόρησης στην αμερικανική ιστορία – οι κομμουνιστές και οι σύμμαχοί τους NeverTrumper (υπό την ένδειξη de de guerre:" Transition Integrity Project ") δημοσίευσαν μια έκθεση 22 σελίδων τον Αύγουστο του 2020 «Πολεμικα παιγχνίδια»" με τέσσερα σενάρια εκλογικής κρίσης: …. Το αποτέλεσμα κάθε σεναρίου TIP έχει ως αποτέλεσμα βία στους δρόμους και πολιτικό αδιέξοδο.
… Είναι πιθανό η ηγεσία των αμερικανων κομμουνιστων, μαζί με τους συμμάχους τους NeverTrumper, να απασχολούνται να υποστηρίζουν και να προωθούν τη βία στους δρόμους ως απάντηση στις προεδρικές εκλογές;
Η απάντηση είναι: Ναι …. περιμένετε βία μετά τις εκλογές, γιατί τώρα αυτό είναι το νέο «φυσιολογικό» κατεστημένο. (« Πώς να κλέψεις εκλογές», Gatestone Institute )
Ο Φάρελ έχει δίκιο. Όπως μπορούμε να δούμε από τα πολλά άρθρα που εμφανίστηκαν πρόσφατα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο αμερικανικός λαός προετοιμάζεται για τις αμφισβητούμενες εκλογές που θα τροφοδοτήσουν το άγχος και την εξέγερση του κοινού. Όλα αυτά ταιριάζουν με τη συνολική στρατηγική του TIP. Επιλεγμένοι δημοσιογράφοι θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή πληροφοριών που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας BLM/αντιφα/εβραίοι, ενώ οι άνθρωποι θα κληθούν να περιμένουν μια μακρά και εκτεταμένη συνταγματική κρίση. Εν τω μεταξύ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η ηγεσία των Δημοκρατικών, οι έμπιστοι τηε ελίτ (τραπεζιτες- κλπ) και τα στοιχεία της κοινότητας μυστικων υπηρεσιων θα ασκήσουν πίεση στον Τραμπ να παραιτηθεί ενώ ταυτοχρονα θα πυροδοτήσει την πολιτική τους βάση, BLM/αντιφα/εβραίους, για να βγει στους δρόμους.
Το μανιφέστο των 22 σελίδων του TIP καθιστά σαφές ότι η μαζική κινητοποίηση θα είναι το κλειδί για οποιαδήποτε εκλογική νίκη.
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το κείμενο τους:
"Μια παράσταση αριθμών στους δρόμους - και οι ενέργειες στους δρόμους - μπορεί να είναι καθοριστικοί παράγοντες για τον καθορισμό του τι αντιλαμβάνεται το κοινό ως δίκαιο και νόμιμο αποτέλεσμα." ( «Πρόληψη Διαταραχών Προεδρικών Εκλογών και Μετάβασης» Το Πρόγραμμα Μεταβατικής Ακεραιότητας )
Με άλλα λόγια, οι συγγραφείς υποστηρίζουν πλήρως τις διαδηλώσεις και την πολιτική αναταραχή για να επιτύχουν τον στόχο τους να απομακρύνουν τον Τραμπ. Σαφώς, αυτή η προσέγγιση της «καμμένης γης» δεν προήλθε από τον Joe Biden, αλλά από τους κυνικούς και αιμοδιψείς κρυπτόμενους λούστρους που λειτουργούν πίσω από τα παρασκήνια (όπως πάντα που παριστάνουν τα θύματα του Χίτλερ) και που θα κάνουν οτιδήποτε για να προωθήσουν την ατζέντα τους.
Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια έγχρωμη επανάσταση που έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από τους ίδιους ολιγάρχες και το βαθύ εβραϊκό παρακράτος, που αντιτάχθηκαν στον Τραμπ από την αρχή. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουν ή να ανακαλέσουν τα σκυλιά τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά και ο Τραμπ να φύγει.
Και όταν η σκόνη πέσει και υπάρξει κάποια σχετική ηρεμία, ο Τραμπ πιθανότατα θα κατηγορηθεί, θα δικασθεί, θα καταδικαστεί και θα φυλακιστεί. Η περιουσία του θα κατασχεθεί, η οικογένειά του θα καταστραφεί οικονομικά, και οι στενότεροι σύμβουλοι και σύμμαχοί του θα διωχθούν με τεχνητές κατηγορίες. Δεν πρόκειται να υπάρξει «χαριτωμένη μετάβαση» εξουσίας εάν ο Τραμπ χάσει. Θα αντιμετωπίσει την πλήρη οργή των παρακρατικων τους βαθέως αμερικανικού παρακράτους (Μπαϊντεν-Πελοσι-Χιλλαρυ κλπ εβραίοι) https://www.youtube.com/watch?v=mlz3-OzcExI που έχει απογοητεύσει τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτοί είναι οι εκληματίες που χειροκροτούσαν όταν ο Σαντάμ και ο Γκαντάφι δολοφονήθηκαν άγρια και οι χωρες τους συνεχίζουν να αιματοκυλούνται μεχρι σημερα.
Θα αντιμετωπίσει ο Τραμπ την ίδια μοίρα με αυτούς;

Ανώνυμος είπε...

Συνεχεια......

Ο Τραμπ έχει λιγότερο από δύο μήνες για να συγκεντρώσει τους υποστηρικτές του, να επιστήσει την προσοχή στη συνωμοσία που βρίσκεται επί του παρόντος σε εξέλιξη και να βρει έναν τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στους συνωμότες του πραξικοπήματος. Εάν δεν είναι σε θέση να εκτροχιάσει την επικείμενη χούντα, το τελος του είναι προγραμμένο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Transition Integrity Project (TIP) δεν έχει νομική εξουσία να παρεμβαίνει στις προσεχείς εκλογές. Δεν διορίστηκαν από καμία επιτροπή του Κογκρέσου ούτε καμία κυβερνητική οντότητα ενέκρινε τις παρεμβατικές τους δραστηριότητες. Πρόκειται αποκλειστικά για μια επιχείρηση «μοναχικού λύκου» που έχει σχεδιαστεί για να εκμεταλλευτεί τα νομικά κενά στους εκλογικούς νόμους των αμερικανικών εκλογών προκειμένου να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές του Νοεμβριου και να εκφράσει την ανεξέλεγκτη εχθρότητα τους απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.
Τούτου λεχθέντος, η ανάλυση θα επηρεάσει πιθανώς αυτούς που συμμερίζονται τις απόψεις τους. Στην πρώτη σελίδα της «Εκτελεστικής Περίληψης» λένε:
«Εκτιμούμε με μεγάλη πιθανότητα ότι οι εκλογές του Νοεμβρίου θα σηματοδοτηθούν από ένα χαοτικό νομικό και πολιτικό τοπίο. Εκτιμούμε επίσης ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είναι πιθανό να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα τόσο με νομικά όσο και εκτός νομικά μέσα, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την εξουσία. " (Ibid )
Αυτή η σύντομη δήλωση παρέχει τη βασική αιτιολόγηση για την ύπαρξη αυτης της παρακρατικής ομάδας. Παρουσιάζει τους συμμετέχοντες ως «αμερόληπτους παρατηρητές» που εκτελούν το πολιτικό τους καθήκον αναλύοντας αντικειμενικά ασκήσεις (πολεμικά παιχνίδια;) που δείχνουν ότι ο Τραμπ θα αμφισβητήσει τα εκλογικά αποτελέσματα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διατηρήσει την εξουσία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα δεν παρέχει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο πρόεδρος Τράμπ θα αντιδράσει όπως πιστεύουν. Στην πραγματικότητα, η υπόθεσή τους φαίνεται εξαιρετικά παραμελημένη δεδομένου ότι ο Τραμπ δεν έχει πολιτοφυλακή, ούτε ιδιωτικό στρατό, και πολύ λίγους συμμάχους μεταξύ της πολιτικής τάξης, των μυστικών υπηρεσιών, του FBI, του στρατού ή του βαθέως εβραϊκού κράτους. Ποιος πιστεύει ακριβώς ότι η ομάδα θα βοηθούσε τον Τραμπ να παραμείνει στην εξουσία: Ο Bill Barr, ο Larry Kudlow, ή η Melania ??
Δεν υπάρχει τίποτα «αμερόληπτο» σχετικά με αυτήν την ανάλυση. Είναι κομματική ασυναρτησία που στοχεύει στη δυσφήμιση του Τράμπ ενώ δημιουργεί ένα πρόσχημα για την έναρξη πραξικοπήματος εναντίον του. Ακολουθεί ένα άλλο δείγμα της «αντικειμενικής ανάλυσης» του TIP από τη σελίδα 1 του χειρογράφου:
«Το έργο Transition Integrity Project (TIP) ξεκίνησε στα τέλη του 2019 λόγω ανησυχίας ότι η κυβέρνηση Τραμπ ενδέχεται να επιδιώξει να χειραγωγήσει, να αγνοήσει, να υπονομεύσει ή να διαταράξει τις προεδρικές εκλογές και τη διαδικασία μετάβασης της εξουσίας μετα τις εκλογές του 2020. Το TIP δεν παίρνει θέση για το πώς οι Αμερικανοί πρέπει να ψηφίσουν ή για τον πιθανό νικητή των επερχόμενων εκλογών. Οποιοσδήποτε σημαντικός υποψήφιος του κόμματος θα μπορούσε να επικρατήσει στις κάλπες τον Νοέμβριο χωρίς να καταφύγει σε «βρώμικα κόλπα». Ωστόσο, η διοίκηση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει υπονομεύσει σταθερά τους βασικούς κανόνες της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου και έχει αγκαλιάσει πολλές διεφθαρμένες και αυταρχικές πρακτικές, (σημ. μετ. ισχυρίζονται οι εβραίοι του ΤΙΡ). Αυτό παρουσιάζει μια βαθιά πρόκληση για εκείνους –και από τα δύο κόμματα– που έχουν δεσμευτεί να εξασφαλίσουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές, ειρηνικές μεταβάσεις εξουσίας και σταθερή διοικητική συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες. (Ibid )

Ανώνυμος είπε...

Συνεχεια.....

Κατάλαβες;
Με άλλα λόγια (για να παραφράσω) «Ο Τραμπ είναι ένας διεφθαρμένος δικτάτορας που μισεί τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου, αλλά αυτή είναι μόνο η αμερόληπτη γνώμη μας. Παρακαλώ, μην αφήσετε αυτό να επηρεάσει την ψήφο σας. Θέλουμε απλώς να διασφαλίσουμε ότι οι εκλογές θα πάνε ομαλά. "
Όπως σημειώσαμε, το μίσος για τον Τραμπ διαγράφεται ολόκληρο στο έγγραφο των 22 σελίδων και αυτό, με τη σειρά του, υπονομεύει την αξιοπιστία του συγγραφέα να απεικονίσει το έργο του ως αμερόληπτη εξέταση των πιθανών προβλημάτων στις προσεχείς εκλογές. Δεν υπάρχει τίποτα ακόμη χειρότερο στην προσέγγιση αυτών των ζητημάτων ή στις προτεινόμενες θεραπείες. Πρόκειται για ένα κομματικό σχέδιο που δημιουργήθηκε από κακόβουλες «ελίτ» (σημ. μετ. εβραίοι και συνοδοιπόροι τους) που περιφρονούν και μισούν τον Τραμπ και σκοπεύουν να τον απομακρύνουν από τον Λευκό Οίκο με γάντζο ή με οποιαδήποτε απατεωνιά.
Ξέρουμε λοιπόν, ΠΟΙΟΙ είναι οι ηγέτες αυτής της ομάδας (TIP);
Λοιπόν, γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δύο κύριοι εκπρόσωποί τους: Rosa Brooks – καθηγήτρια δικαίου στο πανεπιστήμιο Τζωρτζτάουν και συνιδρυτής του «Transition Integrity Project» και ο ε.α. συνταγματάρχης Lawrence Wilkerson, Διακεκριμένος Επίκουρος Καθηγητής Κυβέρνησης και Δημόσιας Πολιτικής στο Κολλέγιο William & Mary, και προϊστάμενος του πρώην υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ.
Σύμφωνα με ένα άρθρο της Whitney Webb:
« (Ρόζα) Μπρουκς (σημ. μετ. Rosa Brooks καντε την γκουγκλ να δειτε την φατσα της) ... ήταν σύμβουλος του Πενταγώνου και του υπουργείου Εξωτερικών υπό την ηγεσία της Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα. Ήταν επίσης προηγουμένως γενικός σύμβουλος του Προέδρου του Ινστιτούτου Ανοικτής Κοινωνίας, μέρος των Ιδρυμάτων της Ανοικτής Κοινωνίας (OSF), μιας αμφιλεγόμενης οργάνωσης που χρηματοδοτείται από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος γεννημένος György Schwartz. Η Zoe Hudson, η οποία είναι διευθυντής της TIP, είναι επίσης πρώην κορυφαία προσωπικότητα του OSF, που υπηρετεί ως ανώτερος αναλυτής πολιτικής και σύνδεσμος μεταξύ ΜΗ Κυβερνιτικών ιδρυμάτων και της κυβέρνησης των ΗΠΑ για 11 χρόνια .
Οι δεσμοί του OSF με το TIP είναι μια κόκκινη σημαία για διάφορους λόγους, κυρίως επειδή το OSF και άλλοι οργανισμοί που χρηματοδοτούνται από τον Soros/ Schwartz διαδραμάτισαν κρίσιμο ρόλο στην υποκίνηση των λεγόμενων «χρωματικών επαναστάσεων» για την ανατροπή των μη ευθυγραμμισμένων κυβερνήσεων, ιδίως κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Ομπάμα, Κλιντον, Μπους κλπ κλπ.. Παραδείγματα δεσμών του OSF με αυτές τις κατασκευασμένες «επαναστάσεις» περιλαμβάνουν την Ουκρανία το 2014 και την «Αραβική Άνοιξη»… ..
Εκτός από τους δεσμούς της με την κυβέρνηση Ομπάμα και το OSF, η Brooks είναι επί του παρόντος υπότροφος στο Ινστιτούτο Modern War του West Point, όπου επικεντρώνεται στη «σχέση μεταξύ στρατιωτικής και εγχώριας αστυνόμευσης» και επίσης στο Πρόγραμμα Καινοτόμης Αστυνόμευσης του Georgetown University. Αυτή τη στιγμή είναι βασικός παίκτης στην τεκμηριωμένη ώθηση του OSF μεσω των μαυρων του BLM/αντιφα/εβραίοι για «κεφαλαιοποίηση» από φαινομενικά «νόμιμες» απαιτήσεις για αστυνομική μεταρρύθμιση και την δικαιολογημένη δημιουργία μιας ομοσπονδιακής αστυνομικής δύναμης υπό το πρόσχημα της αφαίρεσης ή και της εξάλειψης των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών. Το ενδιαφέρον της (σημ. μετ. εβραίας ή εβραιόφιλης) Μπρουκς για τη «γραμμή θόλωσης» μεταξύ στρατιωτικού και αστυνομικού είναι αξιοσημείωτο δεδομένης της προηγούμενης υποστήριξής του για στρατιωτικό πραξικόπημα για την απομάκρυνση του Τραμπ από το αξίωμα και το επακόλουθο συμπέρασμα του TIP ότι ο στρατιωτικός «μπορεί» να παραιτηθεί εάν ο Τραμπ καταφέρει να κερδίσει το 2020 εκλογές, σύμφωνα με τα «πολεμικά παιχνίδια» της ομάδας που περιγράφονται παραπάνω.

συνεχιζεται.........

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιζεται......

Η Brooks είναι επίσης ανώτερος συνεργάτης στο think tank New America . Η δήλωση αποστολής της Νέας Αμερικής σημειώνει ότι ο οργανισμός επικεντρώνεται στην «ειλικρινή αντιμετώπιση των προκλήσεων που προκαλούνται από την ταχεία τεχνολογική και κοινωνική αλλαγή και την αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργούν αυτές οι αλλαγές». Χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από δισεκατομμυριούχους της Silicon Valley, συμπεριλαμβανομένων των Bill Gates (Microsoft), Eric Schmidt (Google), Reid Hoffman (LinkedIn), Jeffrey Skoll και Pierre Omidyar (eBay). Επιπλέον, έχει λάβει εκατομμύρια απευθείας από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για την έρευνα «κατάταξη ψηφιακών δικαιωμάτων». Συγκεκριμένα, από αυτούς τους χρηματοδότες, ο Reid Hoffman πιάστηκε «παρεμβαίνοντας» στην πιο πρόσφατη δημοκρατική πρωτοβουλία για να υποτιμήσει την υποψηφιότητα του Bernie Sanders κατά τη διάρκεια εκλογικής αναμέτρησης στην Αϊόβα και ενώ άλλοι, όπως ο Eric Schmidt και ο Pierre Omidyar, είναι γνωστοί για τους φιλικούς δεσμούς τους με την οικογένεια Κλιντον και φυσικά την στήριξη της εκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι για το 2016 ». (" " Διμερής "Ουάσινγκτον Εσωτερικοί αποκαλύπτουν το σχέδιό τους για χάος εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές ", Απεριόριστο Hangout )
Είναι ασφαλές λοιπό να πούμε ότι η Ρόζα Μπρουκς είναι μια αχυράνθρωπος του Σόρος που επιβλέπει μια έγχρωμη επανάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες με στόχο την ανατροπή του Τραμπ και την αντικατάστασή του με μια γηραιά μαριονέτα με άνοια, που ονομάζεται Joe Biden (σημ. μετ. με αντιπρόεδρο μια αλλη πατσαβούρα ονόματι Καμάλα);
Ο πολιτικός αναλυτής Paul Craig Roberts φαίνεται να το πιστεύει. Δείτε τι είπε σε μια πρόσφατη ανάρτηση στον ιστότοπό του:
«Έχω παράσχει αποδείξεις ότι το στρατιωτικό συγκρότημα ασφαλείας, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους Δημοκρατικούς, σκοπεύει να μετατρέψει τις εκλογές του Νοεμβρίου σε μια έγχρωμη επανάσταση … Τα αποδεικτικά στοιχεία μιας έγχρωμης επανάστασης στα έργα παρέχονται άφθονα από τα CNN, MSNBC, New York Times , NPR, Washington Post και πολλές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο που χρηματοδοτούνται από τη CIA και τα ιδρύματα και εταιρείες μέσω των οποίων λειτουργούν ..… Όλοι αυτοί οι οργανισμοί ΜΜΕ προσπαθουν να παραπλανήσουν τους Αμερικανούς, ισχυριζόμενοι ότι ο Τραμπ δεν θα αφήσει το αξίωμά του αν χάσει ή ......κλέψει;;;;;;;;;; τις εκλογές και πρέπει να εκδιωχθεί.
… Με τους αντιφα/εβραίοι/Black Lives Matter να έχουν ήδη διαπράξει βίαιότητες και αλλα εγκληματα, αναμενεται να συνεχιστούν εκ νέου και πιο σφοδρές στις αμερικανικές όταν την επομένη των εκλογών διαγραφεί μια καθαρώτατη νικη του Tραμπ. Τα εβραϊκά ΜΜΕ μαζί με τους ...δημοκράτες θα μας «εξηγήσουν» ότι τη βία όσο είναι απαραίτητη για να μας απελευθερώσουν από έναν τύραννο και το αυγό του φιδιού (σημ . μετ. μας θυμίζει κάτι αυτο;). Η CIA θα είναι σίγουρη ότι η βία χρηματοδοτείται καλά….
… Τι θα κάνει ο επανεκλεγμένος Πρόεδρος Τραμπ όταν η Μυστική Υπηρεσία αρνείται να αποκρούσει τους αντιφα/εβραίοι/BLM όταν παραβιάζουν την Ασφάλεια του Λευκού Οίκου;

Συνεχιζεται…

Ανώνυμος είπε...

Συνεχεια.....

Η Αμερικανική Δημοκρατία βρίσκεται στα πρόθυρα να τερματιστεί για πάντα, και τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης θα ανακοινώσουν το γεγονός ως την επιτυχή ανατροπή ενός τυράννου. " ( «Η Αμερικανική Επανάσταση των Χρωμάτων» , Paul Craig Roberts )
Ένας άλλος από τους κορυφαίους εκπροσώπους του TIP είναι ο συνταξιούχος συνταγματάρχης Lawrence Wilkerson που έκανε αυτή την αποκαλυπτική δήλωση σε μια πρόσφατη συνέντευξη:
«Επιτρέψτε μου να πω μόνο μερικά από τα πράγματα που βάζουμε εκεί έξω. Μεταξύ αυτών, αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι τα μέσα ενημέρωσης, ιδίως τα κύρια μέσα. Δεν μπορούν να ενεργήσουν όπως συνήθως σε σχέση με τις εκλογές. Πρέπει να παίξουν πραξικόπημα το βράδυ των εκλογών. Δεν μπορούν να δηλώσουν κάποια πολιτεία όπως η Πενσυλβάνια για έναν υποψήφιο ή τον άλλο. Όταν η Πενσυλβάνια έχει πιθανώς χιλιάδες ψήφους που δεν έχουν ακόμη καταμετρηθεί. Έτσι, ΜΜΕ πρέπει να συγχρονίσουν τη δράση τους και πρέπει να ενεργούν πολύ διαφορετικά από ό, τι συνήθως. "
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με άλλα λόγια, ο Wilkerson δεν θέλει τα ΜΜΕ να ακολουθούν τα κανονικά πρωτόκολλα για την κάλυψη των εκλογών, αλλά να προσαρμόζουν τις αναφορές τους ώστε να ανταποκρίνονται στους στόχους των συνωμοτών πραξικοπήματος. Ακούγεται σαν κάποιος που έχει δεσμευτεί για ομαλή κάλυψη των εκλογών; ή κάποιος που θέλει οι δημοσιογράφοι να διαμορφώσουν τις ειδήσεις ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές της δικής του ατζέντας;
Εδώ είναι περισσότερα από τον Wilkerson :)
«Δεύτερον,…. Έχουμε επίσης μάθει ότι οι εργαζόμενοι στη δημοσκόπηση πρέπει να είναι νεότεροι. Και ξεκινήσαμε ένα κίνημα σε όλη τη χώρα για να εκπαιδεύσουμε τους νέους. Και είχαμε καλή τύχη με τους εθελοντές να το κάνουμε , να γίνουν εργαζόμενοι στην ψηφοφορία. Γιατί ανακαλύψαμε στο Ουισκόνσιν, για παράδειγμα, οι εργαζόμενοι στην ψηφοφορία είναι κυρίως πάνω από 60. Και πολλοί από αυτούς δεν εμφανίστηκαν επειδή φοβόταν το COVID-19. Και έτσι η πολιτεία του Γουισκόνσιν πήγε από περίπου 188 εκλογικές περιοχές, σε περίπου 15. Αυτό ήταν καταστροφικό. " (« Αυτό το« Παιχνίδι Πολέμου » χαρτογραφεί τι θα συμβεί αν ο Πρόεδρος αμφισβητήσει τις εκλογές» , WBUR )
Γιατί ο Wilkerson ενθαρρύνεται τόσο από τους νέους που έχουν εκπαιδευτεί να ενεργουν ως δημοσκοπητές; Δεν ακούγεται λίγο περίεργο, ειδικά από έναν βαμμένο κομματάρχη που είναι αναμεμειγμένος με μια ομάδα της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να νικήσει τον Τραμπ; Και γιατί οι συγγραφείς του μανιφέστου TIP είναι τόσο πρόθυμοι να αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω:
«Πιθανότατα δεν θα υπάρξει« βραδιά εκλογών» φέτος. πρωτοφανής αριθμός ψηφοφόρων αναμένεται να χρησιμοποιήσει ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου, κάτι που σχεδόν σίγουρα θα καθυστερήσει το πιστοποιημένο αποτέλεσμα για ημέρες ή εβδομάδες. Η καθυστέρηση παρέχει ένα παράθυρο για καμπάνιες, μέσα μαζικής ενημέρωσης και άλλα τερτίπια για να δημιουργήσουν αμφιβολίες για την ακεραιότητα της διαδικασίας και για την κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ των ανταγωνιστικών στρατοπέδων. Ως νομικό ζήτημα, ένας υποψήφιος που δεν επιθυμεί να δεχτεί την ήττα του μπορεί να αμφισβητήσει τις εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο. … .. ”( Ibid)

Συνεχιζεται.......

Ανώνυμος είπε...

Συνεχεια.....και τελος

Λοιπόν, αυτό είναι το διαβολικό σχεδιό τους, ε;
Οι συνωμότες του πραξικοπήματος θέλουν αμφισβητούμενες εκλογές που διαρκούν για εβδομάδες, θέλουν να εμβαθύνουν τηνδιχόνοια μεταξύ του πληθυσμού, θέλουν να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη στο εκλογικό σύστημα, θέλουν να υποκινείσουν άγριες μάχες στους δρόμους σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα και να δώσουν στο στρατόπεδο του Μπάιντεν χρόνο να κινητοποιήσει τους πολιτικούς του πόρους στο Κογκρέσο για να να τοποθετήσουν ΠΑΛΙ μια συνταγματική επίθεση εναντίον του Τραμπ.
Μπορούμε τουλάχιστον να ονομάσουμε αυτό το πιθανό πραξικόπημα με το σωστό του όνομα:

ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Νταξει ρε σπυρο μην σκας.... Στρώσε καμία γραμμή τώρα να πιούμε

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...