18/9/20

Εντελώς ψεύτικη η εικόνα δίνουν τα Βωθροκάναλα, οι ψευτο- λοιμωξιολόγοι και ο Όμπερστουρμφυρερ του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ για τα κρούσματα του Κορωνοϊό . Το 48,16% των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία με λοίμωξη από το Κορωνοϊό είναι Λαθρομετανάστες. Πόσοι από το 52% είναι οι Αλβανοί δεν μας λένε γιατί τους Αλβανούς τους κατατάσσουν στους «ημεδαπούς».

Εντελώς ψεύτικη η εικόνα των κρουσμάτων στην Ελλάδα που δίνουν τα Βωθροκάναλα, οι ψευτο- λοιμωξιολόγοι και ο Όμπερστουρμφυρερ του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ .
Το 48,16% των νοσηλευόμενων με λοίμωξη από το Κορωνοϊό είναι Λαθρομετανάστες, που διαμένουν πολλοί μαζί σε διαμερίσματα ή δωμάτια ξενοδοχείων σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής. 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ,στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο «Σωτηρία» από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς «Αττικόν» από τους 28 ασθενείς με κορωνοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί. Ως «Αλλοδαπούς» δηλώνουν τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ενώ τους Αλβανούς τους κατατάσσουν στους ημεδαπούς. Πόσοι από το 52% είναι οι Αλβανοί δεν μας το λένε
Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη «δομή προσφύγων»στο Κουτσόχερο στη Λάρισα, αλλά οι Σύψας, Μαγιόρκας και ο ψευτοχριστιανός τους 10 τους εντάσσουν στον νόμιμο πληθυσμό μαζί με τους Έλληνες. 
Οι Ρουφιανοπαπαγάλοι μας ενημέρωσαν ότι «η νέα χθεσινή έκρηξη των κορονοϊού με τα 359 συνολικά κρούσματα στη χώρα μας εκ των οποίων 212 στην Αττική προβληματίζει κυβέρνηση και ειδικούς, με το σενάριο ενός νέου lockdown να βρίσκεται πάλι στο τραπέζι». Πουθενά δεν λένε ότι τα μισά και βάλε από τα 212 κοάσματα στην Αττική είναι λαθρομετανάστες, ούτε τα δέκα της Λάρισας τα ανέφεραν. 
Ο κ. Σύψας μάλιστα «αποκάλυψε» ότι το επόμενο βήμα, αν τα μέτρα δεν αποδώσουν, είναι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών, για μία εβδομάδα τουλάχιστον. 
Θα περιορίσει την κυκλοφορία των Ελλήνων επειδή .νοσούν οι λαθραίοι, Και επειδή δεν είναι όλοι ηλίθιοι είναι σαφές ότι έχουν άλλο στόχο και σκοπό. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είπε χθες ότι σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, προστίθενται, μέσα στις επόμενες 7 μέρες, 40 επιπλέον κλίνες Μ.Ε.Θ.-Covid για να νοσηλεύονται οι ΛΑΘΡΙΑΟΙ Πρόκειται για 12 κλίνες στο «Σωτηρία», 12 στο Ασκληπιείο Βούλας, 6 στο «Αττικόν», 4 στα στρατιωτικά Νοσοκομεία της Αττικής και 6 στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημιουργίας 236 νέων μόνιμων κλινών Μ.Ε.Θ. από τις μεγάλες δωρεές των τελευταίων μηνών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε Σπύρο για τις πληροφορίες, γιατί μας έχουν φλομώσει στις μπαρούφες. Νά 'σαι καλά.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...