30/9/20

Από τον Καύκασο ως τη Μεσόγειο το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ

 

 

Το πρώτο που πρέπει να μας προβληματίσει με την κράση στον Καύκασο είναι «ψυχραιμία» που δείχνουν ο Πούτιν και ο Τραμπ . Στόχος του πολύ ΒΑΘΕΩΣ Κράτους  είναι να δημιουργήσει μια κατάσταση όπου ο Τραμπ είτε θα είναι υποχρεωμένος να πολεμήσει  με το Πούτιν ή να συμφωνήσει με τη Ρωσία οπότε θα του φωνάζουν  ότι είναι το κουταβάκι του Πούτιν. Το είπε άλλωστε ο Μπάιντεν χθες.

Παράλληλα το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ έχει εξαπολύσει επίθεση στο εσωτερικό της Ρωσίας κατά του Πούτιν με ραγδαία υποτίμηση του ρωσικού νομίσματος.  

Ο Πομπέο που μας επισκέφθηκε είναι από το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ. Η «ΥΠΗΡΕΣΙΑ» από την οποία προέρχεται είναι το ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ του  ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Στους «ρουφιανοπαπαγάλους» που τον συνόδευαν , ο Πομπέο είπε ότι «σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενώσει όλες τις πτυχές της αμερικανικής δύναμης και της αμερικανικής διπλωματίας για να αντιμετωπίσει  την πρόκληση από τη Ρωσία και την Κίνα στην περιοχή».  

Για αυτό ο  Πομπέο κάλεσε την Ελλάδα και την Τουρκία « ως συμμάχους  στο  ΝΑΤΟ»,  να συνεχίσουν τις συνομιλίες το συντομότερο δυνατό για την επίτευξη συμφωνίας «για την επίλυση της εδαφικής διαφωνίας».

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπενθύμισε στους «ρουφιανοπαπαγάλους οτι «η Η Κίνα αγοράζει το λιμάνι του Πειραιά, και η Ρωσία παρεμβαίνει στη βόρεια Μακεδονία, και  προσπαθεί να χειραγωγήσει την Ορθόδοξη Εκκλησία σημείωσε  ότι πριν από περίπου δυόμισι χρόνια η Ελλάδα απέλασε τέσσερεις Ρώσους για τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την ελληνική εκκλησία».

Ο Πομπέο για να αντιμετωπίσει την «ορθόδοξη συνομωσία» θα περάσει από το Βατικανό και την (καθολική) Κροατία, της οποίας οι μυστικές υπηρεσίες πρωταγωνιστούν στην Βοσνία Ερζεγοβίνη τα Σκόπια,το Μαυροβούνιο, το Βελιγράδι και το Κόσσοβο.

Οπότε καταλαβαίνετε η επίσκεψη δεν είχε κανένα ιδιαίτερο «μήνυμα» πέρα του γνωστού «Σκάσε και Σκάβε».

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Ο Πομπέο είναι της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, της οποίας διοικητής ήταν και ο πατήρ ΜΠΟΥΣ  που ήταν «φίλος» του Πάππου του ΤΟΥΡΚΟΥΛΙ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H δευτερη τετραετια του Τραμπ στην αρχη θα εχει προβληματα με τους αμερικανοεβραιους,τους φιλους τους, τους απλυτους αντιφα με τα κοτσιδακια και τους αλλους φιλους τους, τους ηλιθιους αραπαδες που νομιζουν οτι με το να καινε μαυρικες περιουσιες και στα καπακια να τις λεηλατουν και να σκοτωνουν μαυρους νοικοκυραιους και μπατσους, κατι καταφερνουν.
Μεχρι να τους στειλει ολους μαζι ο Τραμπ στο Γκουανταναμο (μαζι και η Χιλαρυ με την κλικα της) σαν enemy combatants, που λεγε και ο Μπους ο κοκαϊνακιας.
Εννοω αυτονανε που τον εβαλαν οι οβριοι να ξεκινησει το σφαγειο στην Μεση Ανατολη.

Εκεινο που φοβαμαι και σχεδον ειμαι σιγουρος οτι θα γινει, ειναι οτι οι οβριοι θα βυθισουν αμερικανικο πολεμικο πλοιο στον Περσικο κολπο (πιθανως με την βοηθεια καποιου ρουφιανου και πουλημενου αμερικανου καπετανιου) και οι καθε λογης αλητες-ρουφιανοι-δημοσιογραφοι-μυστικες υπερεσιες, θα τα ριξουν στους Ιρανους, οπως το 2003 κατηγορουσαν τον Σανταμ οτι ....ειχε Οπλα Μαζικης Καταστροφης.
Εκει ειναι που ο Τραμπ πρεπει να τριξει τα δοντια στην εβραϊλα γενικως. Μηπως και να τους ριξει και "καμια ψιλη" για να παρουν γραμμη.



Γιουφτος με τα 'ρσενικα του πανταλονια.

Ανώνυμος είπε...

Who is Turkouli? What does that mean?

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...