20/9/20

O Ντόναλντ είναι έτοιμος από καιρό να κάνει το 6-3 στους εννέα Ισόβιους

 

 Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Σάββατο ότι θα προτείνει «την επόμενη εβδομάδα» μια γυναίκα υποψήφιο για την πλήρωση της έδρας του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που έμεινε κενή μετά τον θάνατο της Ιουδαίας.

«Θα έχουμε μια υποψηφιότητα πολύ γρήγορα», είπε και τόνισε. «Νομίζω ότι θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα».

Η ρεπουμπλικανή γερουσιαστής του Μέιν Σούζαν Κόλινς που δήλωσε  ότι η αμερικανική Γερουσία δεν πρέπει να πληρώσει την κενή θέση του Ανωτάτου Δικαστηρίου  μέχρι τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και ότι ο νικητής των εκλογών θα πρέπει να επιλέξει τον επόμενο δικαστή, δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα. 

Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν 53 Γερουσιαστές και για την εκλογή δικαστή χρειάζονται 50 μαζί με τη «διπλή» ψήφο του προέδρου της Γερουσίας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ευκολόπιστος είσαι Χατζάρα. Πάμε στοίχημα ότι θα βάλει κάποια Εβραία; Στα πιό σημαντικά πόστα Εβραίους έχει βάλει κι αυτός, όπως κι ο Πούτιν άλλωστε...

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρεπουμπλικανοι εχουν μεν 53 Γερουσιαστες, αλλα ειναι και μερικοι/μερικες που κοιτανε πρωτα την παρτυ τους και μετα ΟΛΑ τα υπολοιπα. Εννοω οτι ειναι μερικοι/ες γερουσιαστες που θελουν πρωτα να επανεκλεγουν στην Γερουσια στις ερχομενες εκλογες και μετα να ψηφισουν για τον/την προτεινομενο/η για το ανωτατο δικαστηριο.

Κοντολογις, φοβουνται να ψηφισουν για δικαστη ΠΡΙΝ τις εκλογες μπας και με την ψηφο τους δυσαρεστησουν την εκλογικη τους βαση και χασουν την θεση τους στην Γερουσια.
Οι εβραιοι ειναι στην φερμα, ριχνοντας λεφτα στις προεκλογικες εκστρατειες των αντιπαλων των εν λογω Γερουσιαστων.
Δυο γερουσιαστες υπο αμφιβολια να ψηφισουν τον/την προτεινομενο/η απ τον Τραμπ υποψηφιο δικαστη, ειναι οι: Susan Collins απ το Μαιην και ο Cory Gardner απ το Κολοραντο.

Υπαρχει βεβαια κι ο κατα-ξεφτιλισμενος "ρεπουμπλικανος" γλιτσης και εβραιοφιλος γερουσιαστης, Μιτ Ρομνεϋ ο οποιος εχει λυσσαξει με τον Τραμπ γιατι δεν τον πηρε το 2016 ως υποψηφιο αντιπροεδρο.
Χωρια τους ψιθυρους που κυκλοφορουν, οτι ο υποφερων απο ανοια Μπαϊντεν τουχει υποσχεθει σε περιπτωση εκλογης του, την θεση του Υπουργου Εξωτερικων.



Παρατηρητης ανθρωπινων συμεριφορων

soulis είπε...

Σπυρο μακαρι να ηταν τοσο απλο.
Εκτος απο του τρεις (δυο εβραιες και ενας εβραιος)και καποιοι απο τους λεγομενους συντηρητικους δικαστες δεν ειναι πολυ αξιοπιστοι.
Ειδικα αυτος ο Ρομπερτς τον τελευταιο χρονο σε δυο τρεις πολυ σημαντικες αποφασεις ειχε συνταχθει με το μπλοκ των εβραιων ψηφιζοντας ουσιαστικα κοντρα στα εκφρασμενα πιστευω του.Το ονομα του υπηρχε στην ατζεντα του Επσταιν.
Οποτε καταλαβαινεις τι εγινε.Τον εχει βιντεοσκοπησει η Μοσαντ και τον εκβιαζουν και του επιβαλλουν τι να ψηφισει.
Ας κραταμε μικρο καλαθι.
Επιπλεον οι Δημοκρατικοι εαν εκλεξουν Προεδρο σχεδιαζουν να αυξησουν τον αριθμο των δικαστων ωστε να διορισουν κι αλλους(κατα προτιμηση εβραιους και εβραιες βεβαια) και να ξαναπαρουν την πλειοψηφια οι υπερμαχοι των γκει των lgbt των εκτρωσεων κλπ.

Ανώνυμος είπε...

soulis εχεις αποδειξεις περι Ρομπερτς και Επσταϊν ή ειναι ραδιο αρβυλα;

soulis είπε...

Προς ανωνυμο 12.56
Οχι.Τι αποδειξεις να εχω;
Το διαβασα σε πολλα αμερικανικα σαιτ οπαδων του Τραμπ και το αναφερουν πολλοι σχολιαστες .Θεωρειται σχεδον δεδομενο οτι το ονομα του βρεθηκε σε ατζεντα του Επσταιν χωρις να εχει αποσαφηνιστει γιατι υπηρχε εκει.
Αυτο που εγραψα ειναι μια λογικη εξηγηση-υποθεση που επιχειρουν να κανουν πατριωτες αμερικανοι δημοσιογραφοι σχολιαστες κλπ προκειμενου να εξηγησουν την ακατανοητη και προδοτικη σταση του σε κρισιμες τελευταιες ψηφοφοριες

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...